Davetiye Takas

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Bir ara benle 2-3 mesajda ortak olmuştu :D

nightwatcher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
haci adam ortalığı kırdı geçirdi adama sceneaccess davetiyesi verdim yeni, bu offbe sıfır sceneaccess hesabı veriyorum falan diyo
şüphelendim. bide hdtorrent hesabı arıyodu. torrent-destekde fan club bile var

spawn26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
haci adam ortalığı kırdı geçirdi adama sceneaccess davetiyesi verdim yeni, bu offbe sıfır sceneaccess hesabı veriyorum falan diyo
şüphelendim. bide hdtorrent hesabı arıyodu. torrent-destekde fan club bile var
valla şimdi ben de işgillendim hacı :)
az önce mesaj attım kendisine hd-torrents karşılığı SCC hesabı alacaktım ama önce sen gönder dedi napsam bilemedim şimdi :)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Seka ile ilişkinizi kesin kafası iyi onun.

nightwatcher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya nasıl bir anlayışa sahip çozemdim. derdi nedir anlamadım. 1 davetiye için 1 günde 10 yakın mesaj atıyor.

offbbee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
valla şimdi ben de işgillendim hacı :)
az önce mesaj attım kendisine hd-torrents karşılığı SCC hesabı alacaktım ama önce sen gönder dedi napsam bilemedim şimdi :)
işkillenme kardeşim benim onunla ne işim olabilir,davetiyeni yolladım,posta kutuna bak,sen de hesabı yolla,ben de işkillenmeye başladım.

vitesang

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hd-torrents davetiyesi karşılığı bende TorrenLeech.org davetiyesi yollayabilirim hala ihtiyacı olan varsa

spawn26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
işkillenme kardeşim benim onunla ne işim olabilir,davetiyeni yolladım,posta kutuna bak,sen de hesabı yolla,ben de işkillenmeye başladım.
işgillenmekte ne kadar haklı olduğumu gösterdin bana eyvallah :)
o hesabı kullanmadığım için yolladım sana benim için önemli değil ama sen 1 hd-torrent hesabı kadar adammışsın inşallah hayrını görmezsin!!

offbbee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
işgillenmekte ne kadar haklı olduğumu gösterdin bana eyvallah :)
o hesabı kullanmadığım için yolladım sana benim için önemli değil ama sen 1 hd-torrent hesabı kadar adammışsın inşallah hayrını görmezsin!!
sana gerekeni yolladım,
ayrıca posta kutuna tekrar bak,
işkillenecek bir neden ortada yok

spawn26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sana gerekeni yolladım,
ayrıca posta kutuna tekrar bak,
işkillenecek bir neden ortada yok
artık takas işine girmem kimseyle scc hesabı yollayacam deyip td davetiyesi yeter sana dedin benim yerime kendini koy ben sadece hakkım olanı istedim senden muhtaç olduğumdan değil!! artık hiç bir şey istemiyorum az çok tanıdım seni daha fazla mesaj atmana gerek yok başka da bişey demiyorum iyi günler kardeşim yolun açık olsun.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Scc diye td davetiyesi he o da iyimiş keriz yerine koymayın milleti.

spawn26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Scc diye td davetiyesi he o da iyimiş keriz yerine koymayın milleti.
bu da bana ders oldu hacı boşver hakettim ben herkesi kendim gibi sandım :)
önemli değil zaten scc falan 72 torrent sitesinde üyeliğim var onlar bana yeter hatta elimdekileri verecek yer arıyordum..
bundan sonra kimseye güvenmem bütün hesaplarım silinsin daha iyi :)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
önemli değil zaten scc falan 72 torrent sitesinde üyeliğim var onlar bana yeter hatta elimdekileri verecek yer arıyordum..
Bu da yanlış herkesi onun gibi sandın şimdide. :) Tabi senin bileceğin şey ama adam farklı bir site gönderdiyse boşuna göndermiş benim istediğimi göndermiyorsa ben göndermiyorum diyebilirdin.

spawn26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu da yanlış herkesi onun gibi sandın şimdide. :) Tabi senin bileceğin şey ama adam farklı bir site gönderdiyse boşuna göndermiş benim istediğimi göndermiyorsa ben göndermiyorum diyebilirdin.
onu hediye olarak yolluyorum dedi güvenimi kazandı hesabı yolla scc yi de yollayacam dedi ki anlaşma da zaten öyleydi ben hesabı yollayınca sana o yeter dedi :D bundan sonra karşıdaki istediğimi yollamadan kimseye bişey yollamıyorum ozaman doğru dedin genelleme yapmamak lazım :)

kelleci17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar hd-torrents.org davetiyem var scenehd-passthepopcorn yada torrentleech davetiyesi ile takas etmeyi düşünüyorum güvenilir bir kullanıcı olduğu takdirde ilk ben yollayabilirim davetiye onun dışında ilgilenen arkadaşlara istediği takdirde teamwiever ilede göstrrebilirim hesabı.hd-torrenthesabımın kendisi ise 6 aylık vip hesaptır ilgilenen arkadaşlarlada takas ve satışı konusunda konuşabiliriz.

vitesang

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar hd-torrents.org davetiyem var scenehd-passthepopcorn yada torrentleech davetiyesi ile takas etmeyi düşünüyorum güvenilir bir kullanıcı olduğu takdirde ilk ben yollayabilirim davetiye onun dışında ilgilenen arkadaşlara istediği takdirde teamwiever ilede göstrrebilirim hesabı.hd-torrenthesabımın kendisi ise 6 aylık vip hesaptır ilgilenen arkadaşlarlada takas ve satışı konusunda konuşabiliriz.

torrentleech yollayabılırım

nightwatcher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hocam ben seni uyardım keşke dinleseydin beni be aga....:(

torrentleech yollayabılırım
torrentleechin davetiye sistemi kapalı

nightwatcher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
evet hocam bir bak istersen eğer gönderebilirsn bir tanesine talibim :)

evet hocam bir bak istersen eğer gönderebilirsn bir tanesine talibim :)

spawn26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam ben seni uyardım keşke dinleseydin beni be aga....:(

torrentleechin davetiye sistemi kapalı
valla hocam sorma.. torrent destek sitesine başvurdum geri dönen olmadı bana da scc lazımdı yaptık bi enayilik.
bu torrentday davetiyesini yollayınca bana şimdi ben dolandırıcı durumuna düşmüş olurum diye yolladım hesabı boşver hacı insanlık bende kalsın...
ama artık gözüm açıldı hacı bikaç tane daha iş yapabilecek kullanmadığım hesapla davetiye var artık onları lazım olan birine yollarım scc,tl davetiyesi bulsam bırakacam bu işleri :)