Darkspore 73001

bjkkartallar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle iyi akşamlar,
Ben bugün "Darkspore" isimli oyunu aldım giriş hatasıyla karşılaşıyorum. Error code 73001 diye bir hata geliyor. Ben bunu biraz araştırdım ve bu yazıyı buldum:
-1) Turn off any firewalls. This includes hardware (router firmware, etc.) and software (Windows Firewall, Norton/McAfee/Kaspersky/etc). If this works we don't want you to sacrifice your security, so you can just make sure that these ports are available: 42100-42199 TCP, 10500-10599 TCP, and be able to open an ephemeral port TCP/UDP. (NOTE: The ports may change.)
Bu yazıyı Türkçe'ye çevirdiğimde TCP adresini 42100-42199 ile değiştirin.Tüm antivirüs programlarınızı kapatın diyor. Bu sorunu nasıl çzöebileceğim hakkında bir fikriniz var mı ? Eğer yok ise TCP adresimi bu adres ile nasıl değiştirebileceğimi söyleyebilir misiniz ?
Şimdiden Teşekkürler ! :(

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Eğer dediğin yöntem sorununu çözmemişse, başlat > çalıştır tıkla. %appdata% yaz. darksporedata klasörünü bul ve sil. daha sonra oyuna girebilmen lazım.

bjkkartallar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir saniye yapıyorum ancak benim sorunum oyuna üye olamıyorum. CD'de bulunan kodu giriyorum ancak üyelik istiyor. Üyeliği oyunun kendi sitesinden alıyoruz. Ben "Origin"den üyelik aldım. Bu sitede giriş yapamıyorum fakat dediğiniz şeyi yapınca çalışırsa oyunun içinde "register butonu" var bununla üye olabilirim...

Maalesef 73001 hatası devam ediyor ! Aynı zamanda bana sildirdiğiniz DarksporeData dosyası yeniden çıkmış !

bjkkartallar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu TCP adresimi 42100-42199'a nasıl çevireceğimi bilen var mı ?