- Konuyu başlatan
aylinseher
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Anlaşıldı senin gönlün kırmızıda. =) sen kırmızıyı al o zaman. Memnun kalmazsan kahverengiyi de alırsın daha sonra. =)

Anlaşıldı senin gönlün kırmızıda. =) sen kırmızıyı al o zaman. Memnun kalmazsan kahverengiyi de alırsın daha sonra. =)
2 liraya inşaat eldivenleri var, komple, stylus kalemlerin ucundaki malzemeyle kaplı. Her ekranda kullanabilirsiniz, kırmızı, turuncu, siyah, beyaz renkleri de mevcut. =))) Dalga geçmiyorum. Yazın inşaatta kullanırken farkettim ben de. =))
Nasıl güzel mi? =))
Rica ederim.=)) tamam sipariş veriyorum herkese teşekkür ederim, geldikten sonra deneyimlerimi de yazarım
özellikle Bloother son kararı almamı sağladın teşekkürler
![]()
=)) hayattan deneyimler işte. Gerçekten işe yarıyor. Sanırım benim gibi mühendisler için tasarlanmış. =pSabah sabah yüksek sesle güldüm ha!Millet bana baktı!!!
![]()
Arkadaşım çok pratik bir çözüm üretmişti bende baya gülmüştümSabah sabah yüksek sesle güldüm ha!Millet bana baktı!!!
![]()
Rica ederim.=)
=)) hayattan deneyimler işte. Gerçekten işe yarıyor. Sanırım benim gibi mühendisler için tasarlanmış. =p
Yok yahu onun için değil. Zihnimde birden şık ve zarif giyinmiş bir hanımı, ellerinde kocaman inşaat eldivenleri (hem de pembe) ile telefonunu kullanmaya çalışırken hayal ettim de. Hahaha yine güldüm!![]()
![]()
Gülmeyin beeeeeeBu kez ben de güldüm. =))))
Teşekkür ederimmali amcada. var bundan 5 10 dolara
Benim iPhone bozuk herhaldeBoş işler gerçekten Benim RodiMood dan aldıgım normal eldivenlerde gıcır gıcır calısıyo nasıl oluyor hıcbır fıkrım yok ama calısıyo![]()
Benim iPhone bozuk herhalde![]()
Gülmeyin beeeeeeİşte ben o yüzden kırmızıyı istiyordum
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Teşekkür ederimmyine de ben bildiğim yerden alışveriş yapmayı tercih ediyorum pek bir fiyat farkı yok zaten
![]()
Eldiven rodi mood danmı istersen eldıvenın resmını cekıp atayımvalla calısıyo mesaj atarken azcık zorlanıyom okadar...
iPod Touch 4 ve iPhone 5c de ve LG G2 de Ve HTC One X de denendi hepsinde sorunsuz![]()
Acaba nereden sipariş veriyorsun? Bende böyle bir eldiven almak istiyordum ne zamandır :crying:
[URL="http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx"][IMG]http://i.hizliresim.com/wbQayZ.jpg[/URL][/IMG]
Buda benim 10 TL ye aldıgım dokunmatıklı eldıven![]()
Yarım parmak yakışmıyor bana pek faydasınıda göremiyorum :unsure: Gerçi bana ne giysem yakışırBen hep yarım parmak kullanıyorum. Karda bile. Sadece telefon değil mesela cüzdandan para, kart çıkarırken falan da eldiveni çıkartmak zorunda kalıyorum. İnce işler eldivenle olmuyor. =)
deme öyleee kırmızı eldiven çok güzellEldivenle dokunmatik telefon kullanmak eldiven ne olursa olsun zordur bir sure sonra birakirsin zaten
SüperrrAma benimkiler daha güzel hıhhh bugün geliyor kırmızı eldivenim hehehe
Yarım parmak yakışmıyor bana pek faydasınıda göremiyorum :unsure: Gerçi bana ne giysem yakışır![]()
ama yakışmıyorsa... çirkinmiyim yoksa ben :crying:
![]()
deme öyleee kırmızı eldiven çok güzell![]()
SüperrrAma benimkiler daha güzel hıhhh bugün geliyor kırmızı eldivenim hehehe
![]()
Ellerim küçük olduğu için garip durur diye düşünüyorum.. bilmem ki gelen eldiveni mi kessemKesik parmak da yakışır yaa niye yakışmasın. Severim ben kesik parmaklı eldivenleri =)
Ellerim küçük olduğu için garip durur diye düşünüyorum.. bilmem ki gelen eldiveni mi kessem![]()
İnsanın içi dışı bir olacakHey Allahim yaönemli olan ic guzellik
![]()
http://www.fonefon.com/catinfo.asp?cid=11 bu siteden aldım ben, dün sipariş verdim bugün geldi tavsiye ederimiGlove mu sipariş ettiniz, bende almak istiyorum nereden aldınız ?
İzmir de yaşayan biri olarak eldivensiz telefon kullanmak işkence gibi oluyor diyebilirimeldiven,atkı kullanmayı hiç sevmem ellerim donsada kullanmam nasıl kullanıyorsunuz eldiveni? sigaryı çıkartmak dert cebinden bişey almak dert.
yok yaa o kadar para veriyorsun bir de kesecek misin? hiç gerek yok. hazır kesilmişlerinden alırsın 3-5tl bir şeydir. =)
bende izmirde yaşıyorum hiç eldiven kullanma ihtiyacı duymuyorum gerçi telefon takoz ch@t527 onun optik touch padi var sadece black berry deki gibi bu daha aptalı biraz da sağlam sanki defalarca yere düştü,ıslandı banamısın demedi takoz.İnsanın içi dışı bir olacak
http://www.fonefon.com/catinfo.asp?cid=11 bu siteden aldım ben, dün sipariş verdim bugün geldi tavsiye ederim
İzmir de yaşayan biri olarak eldivensiz telefon kullanmak işkence gibi oluyor diyebilirim
şaka yapıyordum kesmem kırmızı eldivenlerimiiiiii
dokunanı vurrum
tavsiyen için teşekkürler deniyeceğim
![]()
bende izmirde yaşıyorum hiç eldiven kullanma ihtiyacı duymuyorum gerçi telefon takoz ch@t527 onun optik touch padi var sadece black berry deki gibi bu daha aptalı biraz da sağlam sanki defalarca yere düştü,ıslandı banamısın demedi takoz.
hiç öyle eşyam olmadı ya, bi ipad almıştım 2 hafta kullandım sonra düşürdüm kaldırıma ve hüzünlü bir sonbende izmirde yaşıyorum hiç eldiven kullanma ihtiyacı duymuyorum gerçi telefon takoz ch@t527 onun optik touch padi var sadece black berry deki gibi bu daha aptalı biraz da sağlam sanki defalarca yere düştü,ıslandı banamısın demedi takoz.
Hocam valla çok sabırlı bir insansınız. Kaç tane konu içinde bu cihazı kötülemenize rağmen hala kullanıyorsunuz. =)))