Daha Önce Bu Eldivenlerden Kullanan Oldu mu?

aylinseher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Anlaşıldı senin gönlün kırmızıda. =) sen kırmızıyı al o zaman. Memnun kalmazsan kahverengiyi de alırsın daha sonra. =)
:)) tamam sipariş veriyorum herkese teşekkür ederim, geldikten sonra deneyimlerimi de yazarım ;) özellikle Bloother son kararı almamı sağladın teşekkürler :)

Mushupaw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 liraya inşaat eldivenleri var, komple, stylus kalemlerin ucundaki malzemeyle kaplı. Her ekranda kullanabilirsiniz, kırmızı, turuncu, siyah, beyaz renkleri de mevcut. =))) Dalga geçmiyorum. Yazın inşaatta kullanırken farkettim ben de. =))

Nasıl güzel mi? =))

Sabah sabah yüksek sesle güldüm ha! :D Millet bana baktı!!! :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Mushupaw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rica ederim.=)

=)) hayattan deneyimler işte. Gerçekten işe yarıyor. Sanırım benim gibi mühendisler için tasarlanmış. =p

Yok yahu onun için değil. Zihnimde birden şık ve zarif giyinmiş bir hanımı, ellerinde kocaman inşaat eldivenleri (hem de pembe) ile telefonunu kullanmaya çalışırken hayal ettim de. Hahaha yine güldüm! :D :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Yok yahu onun için değil. Zihnimde birden şık ve zarif giyinmiş bir hanımı, ellerinde kocaman inşaat eldivenleri (hem de pembe) ile telefonunu kullanmaya çalışırken hayal ettim de. Hahaha yine güldüm! :D :D

Bu kez ben de güldüm. =))))

Reaksiyon puanı
16,128
gıcıklık olsun diye taşfırın erkeğiyim diye havalanan bir elemana pembe eldiven giydirecen...

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
ali amcada. var bundan 5 10 dolara

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Boş işler gerçekten Benim RodiMood dan aldıgım normal eldivenlerde gıcır gıcır calısıyo nasıl oluyor hıcbır fıkrım yok ama calısıyo :D

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim iPhone bozuk herhalde :D

Eldiven rodi mood danmı istersen eldıvenın resmını cekıp atayım :D valla calısıyo mesaj atarken azcık zorlanıyom okadar...

iPod Touch 4 ve iPhone 5c de ve LG G2 de Ve HTC One X de denendi hepsinde sorunsuz :D

mrveergin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gülmeyin beeeeee :) İşte ben o yüzden kırmızıyı istiyordum :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Teşekkür ederimm :) yine de ben bildiğim yerden alışveriş yapmayı tercih ediyorum pek bir fiyat farkı yok zaten :)

Acaba nereden sipariş veriyorsun? Bende böyle bir eldiven almak istiyordum ne zamandır :crying:

aylinseher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eldiven rodi mood danmı istersen eldıvenın resmını cekıp atayım :D valla calısıyo mesaj atarken azcık zorlanıyom okadar...

iPod Touch 4 ve iPhone 5c de ve LG G2 de Ve HTC One X de denendi hepsinde sorunsuz :D

Hımm sipariş verdim artık ama yinede gönderirsen sevinirim daha güzelse ondan da alırım :)

Acaba nereden sipariş veriyorsun? Bende böyle bir eldiven almak istiyordum ne zamandır :crying:

eldivenleri buradan baktım incelemek istersen : http://www.fonefon.com/catinfo.asp?cid=11
Tamam ağlama ağlama sende bi tane al mervecim hatta ben sana yollayayım :D

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[URL="http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx"][IMG]http://i.hizliresim.com/wbQayZ.jpg[/URL][/IMG]

Buda benim 10 TL ye aldıgım dokunmatıklı eldıven :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben hep yarım parmak kullanıyorum. Karda bile. Sadece telefon değil mesela cüzdandan para, kart çıkarırken falan da eldiveni çıkartmak zorunda kalıyorum. İnce işler eldivenle olmuyor. =)

aylinseher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[URL="http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx"][IMG]http://i.hizliresim.com/wbQayZ.jpg[/URL][/IMG]

Buda benim 10 TL ye aldıgım dokunmatıklı eldıven :D

Süperrr :) Ama benimkiler daha güzel hıhhh bugün geliyor kırmızı eldivenim hehehe :)

Ben hep yarım parmak kullanıyorum. Karda bile. Sadece telefon değil mesela cüzdandan para, kart çıkarırken falan da eldiveni çıkartmak zorunda kalıyorum. İnce işler eldivenle olmuyor. =)
Yarım parmak yakışmıyor bana pek faydasınıda göremiyorum :unsure: Gerçi bana ne giysem yakışır :P :) ama yakışmıyorsa... çirkinmiyim yoksa ben :crying: :D

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Eldivenle dokunmatik telefon kullanmak eldiven ne olursa olsun zordur bir sure sonra birakirsin zaten

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Süperrr :) Ama benimkiler daha güzel hıhhh bugün geliyor kırmızı eldivenim hehehe :)

Yarım parmak yakışmıyor bana pek faydasınıda göremiyorum :unsure: Gerçi bana ne giysem yakışır :P :) ama yakışmıyorsa... çirkinmiyim yoksa ben :crying: :D

Kesik parmak da yakışır yaa niye yakışmasın. Severim ben kesik parmaklı eldivenleri =)

Reaksiyon puanı
16,128
eldiven,atkı kullanmayı hiç sevmem ellerim donsada kullanmam nasıl kullanıyorsunuz eldiveni? sigaryı çıkartmak dert cebinden bişey almak dert.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ellerim küçük olduğu için garip durur diye düşünüyorum.. bilmem ki gelen eldiveni mi kessem :)

yok yaa o kadar para veriyorsun bir de kesecek misin? hiç gerek yok. hazır kesilmişlerinden alırsın 3-5tl bir şeydir. =)

aylinseher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hey Allahim ya :D önemli olan ic guzellik :D
İnsanın içi dışı bir olacak :D

iGlove mu sipariş ettiniz, bende almak istiyorum nereden aldınız ?
http://www.fonefon.com/catinfo.asp?cid=11 bu siteden aldım ben, dün sipariş verdim bugün geldi tavsiye ederim :)

eldiven,atkı kullanmayı hiç sevmem ellerim donsada kullanmam nasıl kullanıyorsunuz eldiveni? sigaryı çıkartmak dert cebinden bişey almak dert.
İzmir de yaşayan biri olarak eldivensiz telefon kullanmak işkence gibi oluyor diyebilirim :)

yok yaa o kadar para veriyorsun bir de kesecek misin? hiç gerek yok. hazır kesilmişlerinden alırsın 3-5tl bir şeydir. =)
:D şaka yapıyordum kesmem kırmızı eldivenlerimiiiiii :) dokunanı vurrum :D tavsiyen için teşekkürler deniyeceğim :)

Reaksiyon puanı
16,128
İnsanın içi dışı bir olacak :D

http://www.fonefon.com/catinfo.asp?cid=11 bu siteden aldım ben, dün sipariş verdim bugün geldi tavsiye ederim :)

İzmir de yaşayan biri olarak eldivensiz telefon kullanmak işkence gibi oluyor diyebilirim :)

:D şaka yapıyordum kesmem kırmızı eldivenlerimiiiiii :) dokunanı vurrum :D tavsiyen için teşekkürler deniyeceğim :)
bende izmirde yaşıyorum hiç eldiven kullanma ihtiyacı duymuyorum gerçi telefon takoz ch@t527 onun optik touch padi var sadece black berry deki gibi bu daha aptalı biraz da sağlam sanki defalarca yere düştü,ıslandı banamısın demedi takoz.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
bende izmirde yaşıyorum hiç eldiven kullanma ihtiyacı duymuyorum gerçi telefon takoz ch@t527 onun optik touch padi var sadece black berry deki gibi bu daha aptalı biraz da sağlam sanki defalarca yere düştü,ıslandı banamısın demedi takoz.

Hocam valla çok sabırlı bir insansınız. Kaç tane konu içinde bu cihazı kötülemenize rağmen hala kullanıyorsunuz. =)))

aylinseher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hiç öyle eşyam olmadı ya, bi ipad almıştım 2 hafta kullandım sonra düşürdüm kaldırıma ve hüzünlü bir son :( :) umarım düşürüpte iPhone'nuda hudaya çıkarmam :)

Reaksiyon puanı
16,128
Hocam valla çok sabırlı bir insansınız. Kaç tane konu içinde bu cihazı kötülemenize rağmen hala kullanıyorsunuz. =)))

mecburiyetten 300lira civarı düzgün tel yok hala bir tel bulamadım birde bütçe meselesi var samsung 3g görüntülü görüşme olan bir şey verse reklamını yapardım...

geçmiş olsun demekki o cihazı sevmicen o zaman inadına dayanıyor...