Daha hızlı internet paketi tavsiyeleriniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Whoops
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Whoops

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar TTNET kullanıyorum, resmen dalga geçiyorlar 1-2 mbps download, 0.80-1 mbps upload hızı var çok iyi olduğu zamanlar download hızı 6 ya kadar çıkabiliyor (çok nadir). Aradım en yüksek 8 mbps'ye kadar çıkarabileceklerini söylediler.Bu yüzden farklı bir firmaya aboneliğimi taşımak istiyorum. Hızı Minimum 10-15 mbps ve sınırsız olan bir firma arıyorum.Benim paketim sınırsız ve adil kullanım kotası saçmalığı var 100gb kullanım az çok yetiyor. Superonline hariç bildiğiniz firmaları yazarsanız sevinirim.
İyi forumlar :)

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Arkadaşıma en yüksek 2 mb kaldırır dediler santral e gitti port değiştiler 2 mb kaldıran hat şimdi 22 mb ye kadar kaldırıyo telekom klasik cevabından almışsın tamamen yalan söylüyolar...

firma önerisi istemişsiniz adsl de hepsi ttnet omurgasından kullanıyor neti değişsen bişey olacağını sanmıyorum yani.. Senin derdini anca santral çözer bence...

Whoops

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cevabınız için teşekkür ederim. Bana 2mb kaldırır demediler 8mb'e kadar yükseltebiliriz dediler.Eğer dediğiniz gibiyse bu santrele nasıl ulaşabilirim ?