D ve e yi birleştirmek

soldier01

Profesör
Reaksiyon puanı
4
D ve e yerel diskimi tek bir diske dosyalar silinmeden aktarmak istiyorum nedeni pardus kurucam disk biçimlendirmemek için 1 disk kabul ediyor o nedenle yardimlarinizi bekliyorum

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
partition magic yazılımı kullanabilirsin hatırladığım kadarıyla menüden merge yi tıklıycaksın orada yönlendirir seni daha önce yaptım fakat yıllar oldu ama parttion magic ile kesinlikle partitionlar birleştiriliyor emin olabilirsin ister dos ister windows tabanlısını kullanabilirsin.partition magic ile bölümleri birleştirirken veri kaybına uğranmaz ama dikkatli olmalısın yanlış birşey işaretleme.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Acronis Disk Director Suite 10 Bunu Kolayca Yapabilir

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Konu işlettim sistemleri bölümüne taşınmıştır...

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Arkadaşlar yol göstermiş FAKAT! Uyarmadan geçemicem "Aman dikkatli ol" özellikle verilerin önemli ise! Yapcağın en ufak hareket burda "Verilerim gitti nasıl kurtarabilirim" adında bir konu açmana sebep olabilr :)

ultrAslan91

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Acronis Disk Director Suite 10 Bunu Kolayca Yapabilir

Kesinlikle bu konudaki en iyi program. Partition Magic eğer Vista kullanıyorsan sorun çıkaracaktır çünkü vista desteği yok. Acronis ile çok kolay bir şekilde halledebilirsin.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Kesinlikle bu konudaki en iyi program. Partition Magic eğer Vista kullanıyorsan sorun çıkaracaktır çünkü vista desteği yok. Acronis ile çok kolay bir şekilde halledebilirsin.

Bencede Alanında En iyisi! . Ben Kafama Göre Bölüyom Birleştiriyom HDD yi İstediğim Gibi Oynatabiliyom Hiç Bir Sorunla Karşılaşmadım

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Bencede Alanında En iyisi! . Ben Kafama Göre Bölüyom Birleştiriyom HDD yi İstediğim Gibi Oynatabiliyom Hiç Bir Sorunla Karşılaşmadım
Acronis bence de en iyisi, bölme işlemi yaptım bende çok kolay ve hızlı bir şekilde.

soldier01

Profesör
Reaksiyon puanı
4
nasıl yapacam ben partion magic full ü indirdim dili türkçe nasıl yapacağım birleştirmeyi d ve e yi dosyalara bişey olmadan

Mertol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım isletim sistemi ney vista win 7 saten kolahbi şekil de birleştiriliyor

fogu78

Doçent
Reaksiyon puanı
8
"Partitation magic nasıl kullanılır" diye aratırsan kolayca resimli ya da videolu anlatımlar bulabilirsin. Bulamazsan yardımcı olurum.