Cyberpunk 2077 Iadeleri 30 Bini Geçti

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,294
CD Project Red'in geliştiriciliğini üstlendiği Cyberpunk 2077 çıktığından belli hatalarıyla gündemdeydi.
cyberpunk-2077_943.jpg

Bu hataların üzerine birçok oyuncu oyunu iade etmişti.

CD Project Red tarafından açıklanan bilgilere göre; 13,7 milyon satış ve 30 Bin kişinin ise oyunu iade ettiği açıklandı.

Bu iadeler üzerine şirket 2.23 milyon dolar kaybetti.

Bende diyorum ladeleri ne diyorum İ I olmuş iadeleriymiş. :D

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,317
Konuyla alakasız olacak belki de; ama Cyberpunk tarzı bir oyun arıyorsanız Deus Ex: Human Revolution'ı mutlaka; ama mutlaka oynayın. Hatta şu ana kadar oynamadığınız hata.

Oyunun iki tane sürümü var:

1- Normal (Vanilla) Sürümü: Bu sürüme ek paket ("The Missing Link" DLC) dahil değil. Ek paketi satın alabilirsiniz; lakin bu durumda ek paketi sanki ayrı bir oyunmuş gibi oynamak durumundasınız, yani hem ana oyun için hem de ek paket için "New Game" yapmak zorundasınız.
Ayrıca bu sürümde boss'larla mücadele ederken tek seçeneğiniz yüz yüze çarpışmak.

2- "Director's Cut" Sürümü: Bu sürümde ek paketi, sanki ana oyunun bir bölümüymüş gibi oynuyorsunuz. Oyun size ek paketi oynadığınızı hissettirmiyor. Yani ikinci bir "New Game" yapmanız gerekmiyor. Bu sürümde boss'ları geçmek için yüz yüze çarpışmak dışında başka seçenekleriniz de var; ancak spoiler olabilir de söylemiyorum.