Cyanogenmod 12

Starbowl

Profesör
Katılım
12 Aralık 2014
Mesajlar
2,985
Reaksiyon puanı
260
Puanları
263
Yaş
23
Arkdaşlar S3 Mini telefonuma Cyanogenmod 12 kurdum. Bi de Google Apps var. Cihaz hakkında bölümünden Cyanogenmod Updates'e bastım. Ve sistem bilgisine baktım. Güncelleme kanalına Nightly diyor. Her gece güncelleme alanı galiba. Ben Nova'dan stableını indirmiştim ama bu çıktı. Bunu nasıl güncelliycem. Bir de bu Romda bir sürü eksik var sadece tasarımı ve şarjı hoşuma gitti. Onun dışında telefonum sadece bilgisayardan şarj oluyor usb bağlantısını görmüyor. Sizce Cyanogenmod 11'e mi geçiyim. Ya da bana doğru Cyanogenmod linkini verebilirseniz sevinirim. Bir de ayrıca Android 4.4.4'e Android 5.0.2 gappslerini kurabilir miyim?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar lütfen yardım edin.
 

re13el

Dekan
Katılım
28 Şubat 2011
Mesajlar
9,137
Reaksiyon puanı
114
Puanları
243
Şu anda cm11 stabil olduğu için onu kullanmanda yarar var. Cm12 şu an stabil değil. Hele de s3 mini gibi orta seviye cihazlar için.
 

Rossen

Asistan
Katılım
27 Eylül 2014
Mesajlar
176
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
Nightly dedigi gece degil romun ismi. Guncelleme gelirse orda gozukur
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Teşekkürler. Bana Nova'dan link verebilir misiniz? Yanlış yüklemek istemiyorum.
 

Starbowl

Profesör
Katılım
12 Aralık 2014
Mesajlar
2,985
Reaksiyon puanı
260
Puanları
263
Yaş
23
Bana CM 11'in Nova'dan linkini verebilir misiniz? Yanlış yüklemek istemiyorum. Bir de Google Apps 5.0'ı Cm 11'de kullanabilir miyim?
 
Üst