- Reaksiyon puanı
- 91
[MENTION=373018]hsnklc[/MENTION] Bu hatayı çözmüş sorun nasıl çözdüğünü anlatır size.bu uzun yolu da denedim yine olumsuzaynı hatayı tekrar veriyor @Vikings
[MENTION=373018]hsnklc[/MENTION] Bu hatayı çözmüş sorun nasıl çözdüğünü anlatır size.bu uzun yolu da denedim yine olumsuzaynı hatayı tekrar veriyor @Vikings
O da çözememiş maalesef[MENTION=373018]hsnklc[/MENTION] Bu hatayı çözmüş sorun nasıl çözdüğünü anlatır size.
@hsnklc Dostum TWRP'den nasıl çıkmıyor? reboot system now dedikten sonra telefon kendini balatıp tekrar twrp recovery'e mi atıyor? öyleyse içinde yazılım yok demektir silmişsin yazılımı yani rom yok rom atman lazım.
Bak şimdi twrp recovery'e gir sağ en altta ki seçeneğe gir ve bana orda yazan seçeneklerin hepsini buraya yaz.
O hatanın nedeni pc telefonu görmüyor driverlardan kaynaklı yani driverleri baştan yüklemeyi dene olmazsa bkz.xda flas tool %2 stuck at[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] [MENTION=8888]alperen[/MENTION]buga sorunu çözdünüzmü vikings senin verdiğin yolla yaptım ama yine olmuyor kardeşim sorunu nasıl çözerim telefonsuzum 2 gündür uğraşıyorum
Xda da arastır dedigimi lg flas tool %2 stuck at droith zip[MENTION=441149]ysn1221[/MENTION] %2 stuck at derken neyi dediniz anlamadım.Driverlardan kaynaklandığını biliyorum ve ben bütün driveları silip tekrar yükledim ama sonuç yine aynı %2 de takılıyor ve upgrade due error .. diyor