Custom Romlu Lg G2 Root Kaldırma

tanerim

Asistan
Reaksiyon puanı
1
@hsnklc Dostum TWRP'den nasıl çıkmıyor? reboot system now dedikten sonra telefon kendini balatıp tekrar twrp recovery'e mi atıyor? öyleyse içinde yazılım yok demektir silmişsin yazılımı yani rom yok rom atman lazım.

Bak şimdi twrp recovery'e gir sağ en altta ki seçeneğe gir ve bana orda yazan seçeneklerin hepsini buraya yaz.

Recovery modda full wipe yapıp custom romu flashlayın sonra tekrar deneyin.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

http://forum.shiftdelete.net/akilli...sonrasi-telefonun-acilmamasi.html#post3244187

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir şunun cevabını arıyorum. G2 cihazımda root var ve TWRP recovery yüklü. Telefonumu PC Suite bağlayıp direk güncelleyebilir miyim??? Lütfen yardımcı olun...:huh:

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] [MENTION=8888]alperen[/MENTION]buga sorunu çözdünüzmü vikings senin verdiğin yolla yaptım ama yine olmuyor kardeşim sorunu nasıl çözerim telefonsuzum 2 gündür uğraşıyorum

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] [MENTION=8888]alperen[/MENTION]buga sorunu çözdünüzmü vikings senin verdiğin yolla yaptım ama yine olmuyor kardeşim sorunu nasıl çözerim telefonsuzum 2 gündür uğraşıyorum
O hatanın nedeni pc telefonu görmüyor driverlardan kaynaklı yani driverleri baştan yüklemeyi dene olmazsa bkz.xda flas tool %2 stuck at

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
@ysn1221 %2 stuck at derken neyi dediniz anlamadım.Driverlardan kaynaklandığını biliyorum ve ben bütün driveları silip tekrar yükledim ama sonuç yine aynı %2 de takılıyor ve upgrade due error .. diyor
tamam xda daki konuyu buldum boot into recovery diyor ama bende recoverye girmiyor

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=441149]ysn1221[/MENTION] %2 stuck at derken neyi dediniz anlamadım.Driverlardan kaynaklandığını biliyorum ve ben bütün driveları silip tekrar yükledim ama sonuç yine aynı %2 de takılıyor ve upgrade due error .. diyor
Xda da arastır dedigimi lg flas tool %2 stuck at droith zip