CS Source'de silahım sol elde

GeForce ☾★

Doçent
Reaksiyon puanı
862
Arkadaşlar merhaba bugün CS Source oynarken silahlarımın bazılarının solda bazılarının sağda olduğunu gördüm ne yapabilirim ak 47 deagle vb silahlar solda bıçak sağda.

vigilantemre

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,995
Konsoldan bir komut girmek gerekiyordu, sv_ ile başlayan bir komut hatırlamıyorum şimdi

vigilantemre

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,995
Bunu deneyin cl_righthand 1
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşe yaramazsa "H" tuşuna basın orada da ayarları olabilir.

vigilantemre

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,995
Oyunun menüsündeki ayarları kurcalarmısınız, sanki orada sağ sol seçimi vardı

vigilantemre

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,995
onuda yaptım hiçbir değişiklik olmadı silip yeniden yüklerim Birde cs go modu ve fps boost packet yükledim ondan kaynaklı olur mu Eskiden olmuyordu da
Bilmiyorum, modu kurmadan deneyin bir de modu kurduktan sonra deneyin. CS GO modunu merak ediyorum bende deneyeceğim :D

FPS modundan kaynaklı olabilir bu sorun

GeForce ☾★

Doçent
Reaksiyon puanı
862
Bilmiyorum, modu kurmadan deneyin bir de modu kurduktan sonra deneyin. CS GO modunu merak ediyorum bende deneyeceğim :D
Tavsiye ederim güzel fakat Ne olduysa oyunu sildikten sonra oldu cs 1.6 da yükledim aynı silah yerleri ben v34 indirdim güzel ama bazen silaha kendi kendine bakıyor dikkat dağıtıyor

Ama önceden de vardı fps paketi o sadece efektleri kısıyor birde v 34 flash belleğimin içindeydi atınca awp desenim gelmedi bazı silahlar görünmedi ondan kaynaklı olabilir mi

vigilantemre

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,995
Tavsiye ederim güzel fakat Ne olduysa oyunu sildikten sonra oldu cs 1.6 da yükledim aynı silah yerleri ben v34 indirdim güzel ama bazen silaha kendi kendine bakıyor dikkat dağıtıyor

Ama önceden de vardı fps paketi o sadece efektleri kısıyor birde v 34 flash belleğimin içindeydi atınca awp desenim gelmedi bazı silahlar görünmedi ondan kaynaklı olabilir mi
Ondan da olabilir, model dosyaları eksikse oyun otomatik olarak silahları sola atabilir diye düşünüyorum. Modu baştan indirmek sorunu çözer belki

GeForce ☾★

Doçent
Reaksiyon puanı
862
Küçüklüğüm aklıma geldi, başarılar :D
teşekkürler şuan mod indiriyorum babam yatıyor da::D

modu indirdim en kısa zamanda deneme yapacağım olmazsada önemli değil zaten Sol ele bayağı alıştım:)Olmazsada Woxic gibi sol elle oynarız en sinir bozucu olanda bazılarının sağda gözükmesi beni çıldırtıyor bu yaz belki sisteme 2 gb ram ekleyip e8400 alıp daha akıcı oynarım fps paketine gerek kalmaz:)bu arada takip ettiğiniz ve konumla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim:)

Sorunum çözüldü CS GO modda flasahımda 500 dosya varken indirdiğimde 1333 tane çıktı hata ondan kaynaklı imiş :)Sol ele aldım woxic gibi oynuyorum Awp skinim geldi ump gözükmüyordu Teşekkür ederim

Son düzenleme: