CS GO Topluluk pazarı bekleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Steo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Steo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29
CS:GO'dan 10 liralık ödül kazandım satışa koymak için 14 gün beklemem gerekiyordu. 1 gün sonra 4 liralık şey düşürdüm. Anında satıldı. 10 liralık eşya Steam Guard'ım olduğu halde 24 Nisan a kadar beklemem gerekiyor. Sebebi nedir?

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
İlk ödülü pazardan kaldırıp tekrar satmaya çalıştığında bu süre kalkacaktır.
Yani mobil guard öncesinde alınan tedbirde satmaya çalıştığın için.

Steo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29
İlk ödülü pazardan kaldırıp tekrar satmaya çalıştığında bu süre kalkacaktır.
Yani mobil guard öncesinde alınan tedbirde satmaya çalıştığın için.
Ben steami 3 yıldı kullanıyorum ve envanterimdeki şeyleri bu sen satmaya başladım. ,Öncedende 11 liralık eşya gelmişti anında satıldı . önceden telefonla guard kullanıyordum ama maile çekmiştim. Sonra tekrar telefon yaptım. Bu sebepten midir?

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
Ben steami 3 yıldı kullanıyorum ve envanterimdeki şeyleri bu sen satmaya başladım. ,Öncedende 11 liralık eşya gelmişti anında satıldı . önceden telefonla guard kullanıyordum ama maile çekmiştim. Sonra tekrar telefon yaptım. Bu sebepten midir?
Steam guard devredışıyken eposta veya mobil guardı açtığınızda 15 gün hiç bir şekilde satış listesine koyamazsınız. Epostadan mobile geçiş gibi varsyasyonlarda da aynı durum söz konusu. Bu sürede sat butonuna tıklayamazsınız. Sat butonu soluk renklidir.

Bir diğer sebep ise,
Eğer 15günden fazla süredir eposta ile güvenliği sağlıyorsanız eşyanızı "Sat" dedikten sonra fiyat girip onayladığınızda 15gün sonra pazarda listelenecek o sürede bekletilecek der.

Yani anladığım kadarıyla sizin sorununuz 2. bahsettiğim sebepten ötürü. İlk listelemeyi oluşturmadan kısa süre sonrasında mobil guardı aktif etmiş olmalısınız. Satıştan geri çekip tekrar listelemeye kalktığınızda anında satılacaktır eşyanız.

Son düzenleme:

Steo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29
Steam guard devredışıyken eposta veya mobil guardı açtığınızda 15 gün hiç bir şekilde satış listesine koyamazsınız. Epostadan mobile geçiş gibi varsyasyonlarda da aynı durum söz konusu. Bu sürede sat butonuna tıklayamazsınız. Sat butonu soluk renklidir.

Bir diğer sebep ise,
Eğer 15günden fazla süredir eposta ile güvenliği sağlıyorsanız eşyanızı "Sat" dedikten sonra fiyat girip onayladığınızda 15gün sonra pazarda listelenecek o sürede bekletilecek der.

Yani anladığım kadarıyla sizin sorununuz 2. bahsettiğim sebepten ötürü. İlk listelemeyi oluşturmadan kısa süre öncesinde mobil guardı aktif etmiş olmalısınız. Satıştan geri çekip tekrar listelemeye kalktığınızda anında satılacaktır eşyanız.
Dediğinizi denedim. Telefondaki steamden onaylamamı istedi. Onaylamaya çalıştığımda ise hata verdi ve tekrar 14 gün bekletmeye aldı.

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
Dediğinizi denedim. Telefondaki steamden onaylamamı istedi. Onaylamaya çalıştığımda ise hata verdi ve tekrar 14 gün bekletmeye aldı.
Steam desteğe yazmaktan başka şansın yok ozaman hocam.
Takas olsa karşı taraf kaynaklı diyeceğimde pazarda böyle bir şeyin imkanı yok, sistemsel hatadır.
Görevden kazandığın eşyaları veya takasla aldığın eşyaları takasla birine verebilmek için 7gün beklenir. Guard kaynaklı 15gün takasın engellenebilir. Ancak bu şekilde bir bekletme daha önce hiç bir şekilde karşıma gelmedi.

Son düzenleme: