CS:GO'dan 10 liralık ödül kazandım satışa koymak için 14 gün beklemem gerekiyordu. 1 gün sonra 4 liralık şey düşürdüm. Anında satıldı. 10 liralık eşya Steam Guard'ım olduğu halde 24 Nisan a kadar beklemem gerekiyor. Sebebi nedir?
Ben steami 3 yıldı kullanıyorum ve envanterimdeki şeyleri bu sen satmaya başladım. ,Öncedende 11 liralık eşya gelmişti anında satıldı . önceden telefonla guard kullanıyordum ama maile çekmiştim. Sonra tekrar telefon yaptım. Bu sebepten midir?İlk ödülü pazardan kaldırıp tekrar satmaya çalıştığında bu süre kalkacaktır.
Yani mobil guard öncesinde alınan tedbirde satmaya çalıştığın için.
Steam guard devredışıyken eposta veya mobil guardı açtığınızda 15 gün hiç bir şekilde satış listesine koyamazsınız. Epostadan mobile geçiş gibi varsyasyonlarda da aynı durum söz konusu. Bu sürede sat butonuna tıklayamazsınız. Sat butonu soluk renklidir.Ben steami 3 yıldı kullanıyorum ve envanterimdeki şeyleri bu sen satmaya başladım. ,Öncedende 11 liralık eşya gelmişti anında satıldı . önceden telefonla guard kullanıyordum ama maile çekmiştim. Sonra tekrar telefon yaptım. Bu sebepten midir?
Dediğinizi denedim. Telefondaki steamden onaylamamı istedi. Onaylamaya çalıştığımda ise hata verdi ve tekrar 14 gün bekletmeye aldı.Steam guard devredışıyken eposta veya mobil guardı açtığınızda 15 gün hiç bir şekilde satış listesine koyamazsınız. Epostadan mobile geçiş gibi varsyasyonlarda da aynı durum söz konusu. Bu sürede sat butonuna tıklayamazsınız. Sat butonu soluk renklidir.
Bir diğer sebep ise,
Eğer 15günden fazla süredir eposta ile güvenliği sağlıyorsanız eşyanızı "Sat" dedikten sonra fiyat girip onayladığınızda 15gün sonra pazarda listelenecek o sürede bekletilecek der.
Yani anladığım kadarıyla sizin sorununuz 2. bahsettiğim sebepten ötürü. İlk listelemeyi oluşturmadan kısa süre öncesinde mobil guardı aktif etmiş olmalısınız. Satıştan geri çekip tekrar listelemeye kalktığınızda anında satılacaktır eşyanız.
Steam desteğe yazmaktan başka şansın yok ozaman hocam.Dediğinizi denedim. Telefondaki steamden onaylamamı istedi. Onaylamaya çalıştığımda ise hata verdi ve tekrar 14 gün bekletmeye aldı.
Hayırlı olsun. Nasıl çözdünüz? Sebebi neymisHerkese teşekkürler. Sonunda satışa koyabildim.
Çözülmemiş. İlk başta satışa koyulma tarihi 15 nisan olarak gözüktü. Tekrar pazara girdiğimdeyse bekleme süresi sonu 30 Nisan diyor.Hayırlı olsun. Nasıl çözdünüz? Sebebi neymis