- Reaksiyon puanı
- 16,569
Valve'ın paylaştığı videolar beni şahsen çok heyecanlandırdı özellikle smoke olayı.
Sis bombalarını dağıtarak oynamak çok eğlenceli olacak gibi. ?Mmmmüüükkeeemmeeelll!!!!!
Sistem gereksinimlerinde bir değişiklik olacak mı acaba?Ekli dosyayı görüntüle 180740
Yeni oyun olarak gelmemesi, mevcut oyunun üzerine patch olarak eklenmesi sevindirici.
Muhtemelen şöyle olacak;Sistem gereksinimlerinde bir değişiklik olacak mı acaba?
Valve'ın oyuncu kaybetmemek için elinden gelen en iyi optimizasyonu yapacağını düşünüyorum ancak belli olmaz. ?Muhtemelen şöyle olacak;
Bayağı eski sistemlerde, 768p'de bile 30-40 FPS oynayanların performansı epey düşecek, GTX 750 Ti - 920MX gibi rahat 144+ FPS oynatabilen sistemlerde ise performansta çok değişiklik olmayacak.
Source 2, GPU'ya yük bindiren bir oyun motoru, bunu da göz önünde bulundurmak lazım.
Bunu söyleyene kadar o kadar mutluydum ki. Csyi aşırı şekilde oynayan biriyim ama bu güncelleme den sonra bilgisayarım asla kaldırmaz. Zaten bilgisayarım ofis bilgisayarı. Gpu anakart üzerinde. Güncelleme müthiş birşey ama benim sistemim için hiç iyi değil bayağı üzüldüm. Artık cs 1.6 ve source devam edeceğiz yapacak birşey yok.Muhtemelen şöyle olacak;
Bayağı eski sistemlerde, 768p'de bile 30-40 FPS oynayanların performansı epey düşecek, GTX 750 Ti - 920MX gibi rahat 144+ FPS oynatabilen sistemlerde ise performansta çok değişiklik olmayacak.
Source 2, GPU'ya yük bindiren bir oyun motoru, bunu da göz önünde bulundurmak lazım.
Sistem özelliklerin nedir?Bunu söyleyene kadar o kadar mutluydum ki. Csyi aşırı şekilde oynayan biriyim ama bu güncelleme den sonra bilgisayarım asla kaldırmaz. Zaten bilgisayarım ofis bilgisayarı. Gpu anakart üzerinde. Güncelleme müthiş birşey ama benim sistemim için hiç iyi değil bayağı üzüldüm. Artık cs 1.6 ve source devam edeceğiz yapacak birşey yok.
Ekli dosyayı görüntüle 180744
İlk tepkim bu oldu. Şuan müsait değilim ama müsait olunca burada uzun uzun yorumumu yapacağım. Çok endişelendiğim bazı noktalar var.
Daha çok özellik gelecektir sitesine bakarsanız en altta yazıyor. ?Beklediğim gibi olmamış. Tek beğendiğim sisin bomba ve mermilere tepki vermesi oldu. Onun dışında bi değişiklik göremedim tick dışında
Daha çok yenilik gelecektir ancak erken duyuru yapmaları şahsen benide üzdü halihazırda olan beklentiyi sönük bir şekilde patlattılar gibi oldu.Hileler önlenmediği rank sistemi ve maç eşleştirmeleri düzelmediği sürece kıytırık görsel iyileştirme ve tick artışı valorant yarışında pekte bi etki yaratmaz. Senelerdir CS oyuncuları olarak bas bas bağırdık. Umarım oyun tamamıyla düzelir çünkü CSGO dan aldığım tadı Valoranttan katiyen alamıyorum. Bi aralar mirage mapindeki tüm smoke taktiklerini biliyordum o günlere dönmek isterim
Ben pandemiden beri source 2 nin elbet bir gün geleceğini biliyordum ama geleceği zaman çok büyük çoşku yaratır sanmıştım pekte öyle olmadı kimse hypelanmadı beklediğim kadar. Umarım bu paylaşılan videolar fragman gibi bir şeydir asıl olay yayınlanınca patlarda ortalık şenlenir yoksa herkes denemek bakmak için girer oyuna 1-2 el atar çıkarDaha çok yenilik gelecektir ancak erken duyuru yapmaları şahsen benide üzdü halihazırda olan beklentiyi sönük bir şekilde patlattılar gibi oldu.
Fiyatları kökten değiştireceklerini sanmam elinizde kasa skin varsa çok beklentiye girmeyin bence anca yeni gelen kasa ve skinlere bağlı olarak ufak tefek düzenlemeler olur sonuçta oyuncularında satış yaptığı bir market var onuda toptan büyük değişikliğe uğratmak gereksiz olur. Yatırım tavsiyesi değildirAcaba skin ve kasalar değerlenir mi
O nasıl oldu?Ekli dosyayı görüntüle 180746
Xantares oynamaya başlamış bile.
Beta e-sporculara açılmış bile muhtemelen. Xantares gizlice Valve'ın sunuculurına sızmadığına göre açmışlardır işte.O nasıl oldu?
Valve fiyata dokunmuyor ki zaten fiyat yine kullanıcılara bağlı. Çok fazla oyuncuyu kendine çekeceğinden topluluk pazarındaki kullanıcı sayısı da artar ve fiyatlar da artar diye düşünüyorum benFiyatları kökten değiştireceklerini sanmam elinizde kasa skin varsa çok beklentiye girmeyin bence anca yeni gelen kasa ve skinlere bağlı olarak ufak tefek düzenlemeler olur sonuçta oyuncularında satış yaptığı bir market var onuda toptan büyük değişikliğe uğratmak gereksiz olur. Yatırım tavsiyesi değildir
Bekliyor muyduk? ?Hadi gözümüz aydın kaç yıldır bekliyorduk. ?
Her yıl geleceğine dair söylenti çıkıyordu bekleyen bir kitle vardır bence ?Bekliyor muyduk? ?
Sizi bilemem ama ben şunu beklemekten fosil olduğumu söyleyebilirim.Bekliyor muyduk? ?
i3-8100, 8 gb RAM, intel uhd 630, 240 gb ssd, 1 tb hdd (buraya kurulu) söylememi istediğin başka birşey varsa söyleyebilirim.Sistem özelliklerin nedir?
hocam yenisini çıkarmaları daha iyi olmaz mı? csgoya güncelleme olarak çıkarmaları kitlenin azalmamasından dolayı mı istiyorsun? benim sistem zaten anca idare ediyor csyi yeni oyun çıkarsalar benim işime gelirEkli dosyayı görüntüle 180744
İlk tepkim bu oldu. Şuan müsait değilim ama müsait olunca burada uzun uzun yorumumu yapacağım. Çok endişelendiğim bazı noktalar var.
O zaman Allah uzun ömür versin. Yaşlanınca görürüz.Aynı haberin Hl 3 versiyonunu da açmak dileğiyle. ?