gamesatışa direk satamıyorum pazara koyma olayı var bynogame direk kendi satın alıyor pazarda satarsam 20 bin tl öneriyor kesintili olarak ama kendi direk satın almak isterse 17 bine felan alıyor yuzde kırk çok fazlaKaç komisyon aldığını bilmiyorum ama bir Gamesatış'a bakın isterseniz. Sanırım daha düşüktü. Bir de ayıptır sorması hangi eldiveni düşürdünüz?
Pazara koyun o problem değil, yeter ki o kadar kesintiye uğramayın. Kendileri fiyatı çok öldürüyor. Benim size tavsiyem, bence hemen satmadan önce 1-2 ay oynayın ondan sonra satın. Çünkü genel olarak bu tarz nadir skinlerin fiyatı hep artıyor. Şahsen ben öyle yapardım. Yatırım tavsiyesi değildir. Eğer şimdi satacaksanız da pazara 22 bin liraya falan koysanız satılır diye düşünüyorum. Minimum bu kadar zarara girmek zorundasın, skinini nakite çevireceksen bu şart malesef.gamesatışa direk satamıyorum pazara koyma olayı var bynogame direk kendi satın alıyor pazarda satarsam 20 bin tl öneriyor kesintili olarak ama kendi direk satın almak isterse 17 bine felan alıyor yuzde kırk çok fazla
zarara girmeye razıyım zaten onda sorun yok ama yarı yarıya zarar çok fazla pazara koyup beklemem en doğrusu sanırım ama site turk sitesi olduğu için satılacağını duşunmuyorum pazarda yani uzun surede yardımınız için çok teşekkur ederimPazara koyun o problem değil, yeter ki o kadar kesintiye uğramayın. Kendileri fiyatı çok öldürüyor. Benim size tavsiyem, bence hemen satmadan önce 1-2 ay oynayın ondan sonra satın. Çünkü genel olarak bu tarz nadir skinlerin fiyatı hep artıyor. Şahsen ben öyle yapardım. Yatırım tavsiyesi değildir. Eğer şimdi satacaksanız da pazara 22 bin liraya falan koysanız satılır diye düşünüyorum. Minimum bu kadar zarara girmek zorundasın, skinini nakite çevireceksen bu şart malesef.
Şöyle bir yol da var; (bu biraz büyük mebla ama olsun.) Bunu Steam üzerinden satarsınız, ve Steam bakiyeniz ile oyun satın almak isteyen oyunculara oyun atarsınız. Onlar da size fiyatın atıyorum %20 indirimli halini karttan atar. Şöyle bir örnek olsun mesela, adam Elden Ring almak istiyor ve 600 lira. Onun yerine adam size %20 ucuz olarak 480 lira atıyor. Sizde oyunu ona Steam üzerinden hediye ediyorsunuz. Bakiyeyi böyle böyle eritip karta bırakıyorsunuz. Biliyorum pek güvenli değil, ama yine de aklınızda bulunsun. Eğer doğru adamları bulursanız çok iyi bir yol. Gamesatış üzerinden bunun için ilan açılıyor diye hatırlıyorum. Bir bakın istersiniz orası aşırı güvenli bir site.zarara girmeye razıyım zaten onda sorun yok ama yarı yarıya zarar çok fazla pazara koyup beklemem en doğrusu sanırım ama site turk sitesi olduğu için satılacağını duşunmuyorum pazarda yani uzun surede yardımınız için çok teşekkur ederim