EmreAkarsu
Asistan
Beyler kablolu şekilde 100 mb hız kullanıyorum ama ping 110 falan oluyor superonline ı aradığım zaman oyunun ıp adresini öğrenme mi söylediler nereden bulabilirim ?
Beyler kablolu şekilde 100 mb hız kullanıyorum ama ping 110 falan oluyor superonline ı aradığım zaman oyunun ıp adresini öğrenme mi söylediler nereden bulabilirim ?
Ben oyunda ping yaşadığımı söyledim onlarda oyunun ıp adresini öğrenmeniz gerekiyor dedi . rekabetçi den bahsedelim her oyunda farklı bir server a bağlanmıyor mu ?Cs:GO' oyunun ipsini bul dediklerinden emin misin? veya girmek istediğin serverin ipsini istemiş olabilirler mi ?
Ben oyunda ping yaşadığımı söyledim onlarda oyunun ıp adresini öğrenmeniz gerekiyor dedi . rekabetçi den bahsedelim her oyunda farklı bir server a bağlanmıyor mu ?
Onların ipsini almam bana bir yardımı olmaz diye düşünüyorum rekabetçi modunu kullanıyorum sadece.Rekabetçi modunda ki serverlerin ip'sini alamazsın normal serverlist'te ki server ( public )' lerin ipsini alabilirsiniz.
Onların ipsini almam bana bir yardımı olmaz diye düşünüyorum rekabetçi modunu kullanıyorum sadece.
Eve gidince testi yaparım ortalama 1-1.5 saat sonraSpeedtest.net by Ookla - The Global Broadband Speed Test adresinden hız testi yapıp sonucunu buraya resim olarak eklersen durumuna bakarız
Turkcell le görüştüğüm kadar arkadaş veya ailemle görüşmüyorum öyle söyleyeyimSallamışlar oyunun ip si ne alaka arkadaş sabit bir ip yokki birçok server mevcut sen tekrar ara ping yükselmesi yaşadığını ilet .
Turkcell le görüştüğüm kadar arkadaş veya ailemle görüşmüyorum öyle soyliyecemSallamışlar oyunun ip si ne alaka arkadaş sabit bir ip yokki birçok server mevcut sen tekrar ara ping yükselmesi yaşadığını ilet .
Speedtest.net by Ookla - The Global Broadband Speed Test adresinden hız testi yapıp sonucunu buraya resim olarak eklersen durumuna bakarız
Turkcell le görüştüğüm kadar arkadaş veya ailemle görüşmüyorum öyle soyliyecem
Ekli dosyayı görüntüle 14364
ASUS K555UB CORE İ5 6200U 2.3GHZ-12GB RAM-1TB HDD-2GBİnternet hızın kaynaklı sorun yok bilgisayarının özellikleri neler?
i5 6200
ASUS K555UB CORE İ5 6200U 2.3GHZ-12GB RAM-1TB HDD-2GB
yarın bakayım ilgin için teşekkürlerÖncelikle virüs taraması yapıp daha sonrasında anti virüsü kapat öyle dene bakalım sonuç ne olacak
aynı sorun bendede oldu banada aynı şeyi yapmamı söylediler çözdüysen upp broBeyler kablolu şekilde 100 mb hız kullanıyorum ama ping 110 falan oluyor superonline ı aradığım zaman oyunun ıp adresini öğrenme mi söylediler nereden bulabilirim ?