• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Cs go ıp adresini nasıl bulabilirim?

EmreAkarsu

Asistan
Beyler kablolu şekilde 100 mb hız kullanıyorum ama ping 110 falan oluyor superonline ı aradığım zaman oyunun ıp adresini öğrenme mi söylediler nereden bulabilirim ?

Beyler kablolu şekilde 100 mb hız kullanıyorum ama ping 110 falan oluyor superonline ı aradığım zaman oyunun ıp adresini öğrenme mi söylediler nereden bulabilirim ?

Cs:GO' oyunun ipsini bul dediklerinden emin misin? veya girmek istediğin serverin ipsini istemiş olabilirler mi ?

Cs:GO' oyunun ipsini bul dediklerinden emin misin? veya girmek istediğin serverin ipsini istemiş olabilirler mi ?
Ben oyunda ping yaşadığımı söyledim onlarda oyunun ıp adresini öğrenmeniz gerekiyor dedi . rekabetçi den bahsedelim her oyunda farklı bir server a bağlanmıyor mu ?

Ben oyunda ping yaşadığımı söyledim onlarda oyunun ıp adresini öğrenmeniz gerekiyor dedi . rekabetçi den bahsedelim her oyunda farklı bir server a bağlanmıyor mu ?

Rekabetçi modunda ki serverlerin ip'sini alamazsın normal serverlist'te ki server ( public )' lerin ipsini alabilirsiniz.

Sallamışlar oyunun ip si ne alaka arkadaş sabit bir ip yokki birçok server mevcut sen tekrar ara ping yükselmesi yaşadığını ilet .

Speedtest.net by Ookla - The Global Broadband Speed Test adresinden hız testi yapıp sonucunu buraya resim olarak eklersen durumuna bakarız
Eve gidince testi yaparım ortalama 1-1.5 saat sonra
--- Gönderi Güncellendi ---
Sallamışlar oyunun ip si ne alaka arkadaş sabit bir ip yokki birçok server mevcut sen tekrar ara ping yükselmesi yaşadığını ilet .
Turkcell le görüştüğüm kadar arkadaş veya ailemle görüşmüyorum öyle söyleyeyim :)