Cs de arkadaşım hile onla girsem ban yermiyim

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Katılım
1 Mayıs 2017
Mesajlar
5,995
Çözümler
4
Reaksiyon puanı
10,564
Puanları
2,958
Konum
Zihnimde kayboldum
Ne demek rica ederim. :)
EDİT- Ben rekabetçi ve yoldaş için bahsettim. Diğer oyun modlarında bir şey olmaz size
 

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Katılım
22 Ağustos 2014
Mesajlar
3,656
Reaksiyon puanı
2,683
Puanları
358
Yaş
27
Hak yemeye gerek yok karşıya hile çıkarsa açıyor zaten
Karşı taraf hileyse raporlayın varsa bir şey banlanır maç geçersiz sayılır, bilip bilmeden millete hileci damgası vurup açıyorsunuz. O maç iki türlü geçersiz sayılacak, yenilmeyi hazmedemiyorsanız oynamayın herkes silver/nova gibi oynamak zorunda değil.
 

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Katılım
22 Ağustos 2014
Mesajlar
3,656
Reaksiyon puanı
2,683
Puanları
358
Yaş
27
Yeri geliyor birisi bana hile dediğinde inkar etmek yerine karşı tarafı elimden geldiğince inandırmaya çalışıyorum, çoğu da yiyor. Birisi size hile diyorsa en iyisi ters psikoloji mantığı uygulamak, yok aga hile değilim diyerek bir şey elde edemiyorsunuz adam kendisini inandırıyor siz ne deseniz anlamıyor sanki her zaman yenmek zorunda, yenilince de karşı taraf hile oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi şöyle düşün;
Karşı taraf hileyse raporlarsınız kişi banlanır maç geçersiz sayılır eğer karşı taraf hile değilse ve hile olduğunu iddia edip açarsanız onlar sizi raporlar sizden birisi banlanır o maç yine geçersiz sayılır. Yani gerek var mı böyle bir şeye?
 
Üst