Crysis Warhead Tam Çözüm Yardımı ve Save Dosyaları

İki oyunu da her açıdan kıyaslarsak hangisini daha beğendiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    117

alivedead

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de daha ilk bölümde takıldım, bi yere geliyoruz karşıdan iki tank falan geliyor sahil var, bara git falan diyor.İki yer belirlemişler haritada yeşil nokta ile.Gidiyorum ama bişey olmuyor, bi tank daha var bize ateş edipduruyor, lütfen yardım!

Orada Tüm askerleri olduruceksin öyle geçiyor bolumu.

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Hayır. Hepsini öldürsen bile personel taşıyıcı yoldan ateş ediyor.. Bardaki Roketatarla onu patlatmak gerekiyor.

MoNsTeRaZoR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
O bölüm daha oyunun başı olması lazım.Dedeiği gibi barın oralarda roketatar olması lazım.Onu kullan.

Niste10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamam arkadaşlar teşekkürler, iftardan sonra denerim artık bi.Sorun çıkarsa yine buraya yazarım, çok sağolun. :)

MJoRaYuLuN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yazmak biraz geç oldu ama oyun bitti, cidden ilk oyuna karşı warhead epey kısa kalmış... daha uzun olmasını beklerdim

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Biraz sabredin arkadaşlar. Crysis: Warhead videolu tam çözüm hazırlamak gibi bir niyetim var. İnsallah olucak :)

Not: Videoyu hazırladıktan sonra; ya işte ölmüyorsun, trainer kullanmışsın gibi sözler duymak istemiyorum. Hızlı olması için bunu yapıyorum :) Tabii trainer bulabilirsem

MoNsTeRaZoR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Biraz sabredin arkadaşlar. Crysis: Warhead videolu tam çözüm hazırlamak gibi bir niyetim var. İnsallah olucak :)

Not: Videoyu hazırladıktan sonra; ya işte ölmüyorsun, trainer kullanmışsın gibi sözler duymak istemiyorum. Hızlı olması için bunu yapıyorum :) Tabii trainer bulabilirsem
Demeyiz merak etme :D
İnternette her ne kadar oyunun tam çözümü bulunsa da SDN'ye özel olması güzel birşey :)
Hem birçok arkadaşa daha çok yardımcı olur.

MoNsTeRaZoR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
yazmak biraz geç oldu ama oyun bitti, cidden ilk oyuna karşı warhead epey kısa kalmış... daha uzun olmasını beklerdim
Evet bu oyun gerçekten çok kısa.Artık yapımcılar FPS türünde daha kısa senaryoları tercih ediyolar.(CoD 4,Warhead gibi...)

Ama itiraf etmek gerekirse bu oyun bana ilk Crysis kadar zevk vermedi.Ama sadece zevk vermedi diyorum.Yoksa çok iyi bir oyun Gamespot'a yazdığım review'de de 9.0 verdim kendisine :D

MJoRaYuLuN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet bu oyun gerçekten çok kısa.Artık yapımcılar FPS türünde daha kısa senaryoları tercih ediyolar.(CoD 4,Warhead gibi...)

Ama itiraf etmek gerekirse bu oyun bana ilk Crysis kadar zevk vermedi.Ama sadece zevk vermedi diyorum.Yoksa çok iyi bir oyun Gamespot'a yazdığım review'de de 9.0 verdim kendisine :D

dediğim gibi işte, banada aynı şekilde crysis deki zevki vermedi, ve ilk oyunda bana daha bi zor gelmişti, daha bi uzun daha bi genişti, ama oyun yine süper bi oyun, özellikle oyunun türkçe olması çok şey kazandırıyor :D

nomad01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya dostum ben daha birinci bölümde kaldım call me ishmael adı. haritadaki herkesi temizledim sadece tek bi yeşil hedef kaldı onda ambush hq loc yazıor 50 kere patlatmayı denedim bişe olmadı..yardım edersen çok sevinirim.

nomad01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler benim yardıma ihtiyavım var zaten bu forumda yeniyim pek bilmiorum. warhead de daha ilk bölümde kaldım. harita da tek yeşil hedef var onda da ambush hq loc yazıor tüm askerleri öldürdüm orayı patlatmayı deniom bişe olmuor ne yapmalıyım acil yardım...

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
İlk bölümün sonu olduğunu biliyorumda hatırlayamadım. Tarif etsen biraz :) Ayrıca neyi patlatmayı denedin ?

nomad01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya sanırım patlatma fikri yanlış zaten. bi cafe gibi yer var. yoldan geçen bi tankı patlattım önce. personel taşıyıcısını mı ne patlatçakmışım galiba ama öle bişey yok.

nomad01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ok. kullanırım. diğer nokta dediğin patlatmam gereken başka bi araç mı var yoksa haritadaki yeşil nokta mı? eğer haritadaki yeşil noktaysa oraya gittim bölüm bitmiyor...

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Eee zaten o yoldan geçen tank personel taşıyıcısı... onu patlattıktan sonra diğer noktaya gideceksin..

Not: Art arda mesaj yerine düzelt butonunu kullanırsın senin için daha iyi olur.. :)

nomad01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
personel mersonel kalmadı abi ya herkes öldü araçlar da patladı benim oyun mu hatalı ne çözemedim baksana millet takılmadan geçmiş hep. öle mal mal dolaşıom haritada yeşil hedefe gidiom hiç bişe olmuor boş araçlar var. başka da bişe yok.

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Şu gittiğin yerin ScreenShot'ını alıp şuraya koy bakalım. hallederiz. :)

desertboys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende orda kaldım ya, aracı roketatar ile patlatıyorum , geriye öldürecek adam da kalmıyor haritada yeşil nokta ile gösterilen yere gidiyorum hiç bir şey olmuyor.Nasıl geçilecek o bölüm anlamadım...

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Sanırım hatırladım. O gittiğiniz yerde kutuların üzerinde silahlarr ve turuncumsu bir paket var F tuşuyla o paketi alacaksınız..

nomad01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler tamamdır ya çözdüm olayı böle saçma bişe görmedim önce tankı patlatıp sonra askerleri öldürünce bölümü geçmior ama önce tüm askerleri temizleyip sonra tankı patlatınca geçior takılan arkadaşlar yakın bi save dan baştan oynasınlar. daywalker çok sağol kardeş ilgilendiğin için.

MoNsTeRaZoR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Orda roketatarla patlatacaksınız zaten sonra bölüm bitiyordu galiba.Yine olmazsa koyduğum save dosyasından devam edim her bölümün ayrı ayrı save dosyası mevcut.
SDN'de çözümler tükenmez :D

umutumut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler acil yardıma ihtiyacım var 3. bölümde deniz altından çıkıyorum nano elbiseli 3 koreliyi öldürüyorum araca binip uzaylıların olduu yere geliyorum ne yapmam gerek ? uzayılıarıda öldüremiyorm:S

seferonline

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende orda kaldım ya, aracı roketatar ile patlatıyorum , geriye öldürecek adam da kalmıyor haritada yeşil nokta ile gösterilen yere gidiyorum hiç bir şey olmuyor.Nasıl geçilecek o bölüm anlamadım...

olay çozulmuştur arkadaşlar. aynı yeri bende elli kere geçtim neden olmuyo diye. sonradan çozdum olayı. daha kumsala gelmeden bi helikopter geliyo uzerinizden geçiyo. ordan devam ederken 2 jipi patlatın. daha sonra yoldan devam etmeyin kumsaldan devam edin. bu sayede oyundaki asker sayısı çogalıyo ve restoranda da asker oluyo. onları halledin. en son buyuk tankı halledin. olay çozuluyor. kuçuk bi oyun hatası sanırsam bu durum. ama benide deli etti hakkaten. çozdum mutlu oldum valla :D

desertboys

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet zaten dün bitirdim oyunu çok kısa ve kolay ya.
Koreliler daha kolay ölüyor Crysis'e nazaran :D

MoNsTeRaZoR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
beyler acil yardıma ihtiyacım var 3. bölümde deniz altından çıkıyorum nano elbiseli 3 koreliyi öldürüyorum araca binip uzaylıların olduu yere geliyorum ne yapmam gerek ? uzayılıarıda öldüremiyorm:S
Hovercraft'a bindiğimiz bölümü söylüyorsun dimi ? Heryer buz falan böyle...

dNeİl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş sanırım 2.bölümdeyim bir yerde takıldım bir savaş gemisinin içersindeyim 2 tane buzlu kapı var general için o kapıları kullanmam lazım her türlü şeyi denedim roket atar,gaus pompalı tüfek,c4 plastik patlayıcı bunları denedim hiçbiride işe yaramadı bi çözüm yolu söylersen sevinirim

kardeş oynadığın 2. bölüm değil 4.bölüm nano giysili korelileri öldürdükten sonra orda içeçek makinaları var içecek makinalarının tam üstünde delik var eğer onu geçemedim diyosan maksimum güç özelliğin açık olsun o yere devrik içecek makinasının üzerine çık ordan yukarıya zıplamaya çalış yukarı zıplarken ayakta duran makinenin üstüne çıkacaksın enerjin dolsun bi daha zıpla o zaman kendini dışarda bulacaksın ;) ben bayağı zorlanmıştım geçerken ama mutlu sona ulaştım:sweatdrop:

ddogukan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
6652.jpg

6643.jpg

Bu bölümde kaldım 2 gündür yardım edermisiniz?