Crysis 3 takilma sorunu yazilimsal mi donanimsal mi?

omrfrkozkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herkese merhaba?
crysis 3 ile ilgili bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.
bu oyunda birinci bölümü geçtikten sonra oyun hata verip masaüstüne atıyordu,
internette araştırdım, tekrar crack yaptım fakat bu seferde ciddi manada bir takılma oluyor,
işin garip yanı oyunun ilk bölümünü yüksek grafik ayarlarında çok rahat oynarken, takılan yeri crack i düzelttikten sonra geçince sonraki bölüm en düşük grafik ayarlarında bile çok rahatsız edici şekilde kasıyor.
şimdi ilginç bir şey daha söyliyim, normalde NFSMW oyununu da en üst seviye görüntü ayarlarında hiç bir takılma olmaksızın rahat bir şekilde oynarken, Crysis 3 için bahsettiğim crack güncellemesini yaptıktan sonra bu oyunda (NFSMW) kasmaya başladı,

donanım:

intel corei7 3770 3,4 ghz
asus p8z77 v-lx
corsair 2*8 gb 1600 mhz ddr3
asus gtx 660 ti direct cu II top gddr 5 192 bit
sandisk SSD 3,0

tüm sürücüler güncel

antivirüs yok

bu problem şekillendikten sonra bilgisayarı tekrar baştan kurdum yine aynı problem şekillendi,
oyun ilk bölümden sonra kilitleniyor, crack düzelttiten sonra devam ediyor fakat bu seferde çok kasıyor, aynı zaman da diğer oyunlar da da, hatta hiç kasmasnın söz konusu olmadığı oyunlarda da kasıyor?

şimdi bu sorun belliki oyunla alakalı değil, ekran kartı sürücüsü de güncel, ama neden kaynaklı olduğunu bulamadım, yorumlarınızı bekliyorum.

dragonus

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Isınıyor Olabilirmi Birde Başlat , Çalışt ''msconfig'' yazıp hizmetler bölümüne girip windows kayıt günlüğünü kapat diyip pc'yi yeniden başlatın bakalım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
öyle yapınca ses efektleri kapanıyor ve disk birleştirici çalışmıyor