Creative Cloud Proje Dosyalarının (.psd, .ai, .prproj) İkonlarını Değiştirme

HalukSonmez

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Merhabalar, hepinize iyi forumlar dilerim öncelikle. Başlıkta da bahsettiğim gibi proje dosyalarımın ikonları, uygulama kısayol ikonları ile aynı oldu. Bunları nasıl değiştireceğimi bilmiyorum. Yardım edebilir misiniz?

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Ekran Görüntüsü (326).png
Ekran Görüntüsü (325).png
Ekran Görüntüsü (327).png

Reaksiyon puanı
3,029
Merhabalar, hepinize iyi forumlar dilerim öncelikle. Başlıkta da bahsettiğim gibi proje dosyalarımın ikonları, uygulama kısayol ikonları ile aynı oldu. Bunları nasıl değiştireceğimi bilmiyorum. Yardım edebilir misiniz?

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Ekli dosyayı görüntüle 115128Ekli dosyayı görüntüle 115129Ekli dosyayı görüntüle 115130
Merhaba, zaten projelerinizin ikonları o dosyanın hangi programla açılacağına göre belli olur. Eğer bir ikon görünmesini istemiyorsanız sağ tık yapıp özelliklere girip o uygulama ile açılmamasını seçebilirsiniz.

HalukSonmez

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Merhaba, zaten projelerinizin ikonları o dosyanın hangi programla açılacağına göre belli olur. Eğer bir ikon görünmesini istemiyorsanız sağ tık yapıp özelliklere girip o uygulama ile açılmamasını seçebilirsiniz.
Ekran Görüntüsü (329).png

Örnek veriyorum .ai proje dosyalarımın mavi yani alttaki gibi olması ikonunun, .exe yani programın ana dosyasının ikonun üstteki gibi olması. Bende her ikisi de üstteki gibi.
Ekran Görüntüsü (334).png
Ekran Görüntüsü (332).png

Umarım aradaki farkı anlatabilmişimdir.

Reaksiyon puanı
3,029
Ekli dosyayı görüntüle 115131
Örnek veriyorum .ai proje dosyalarımın mavi yani alttaki gibi olması ikonunun, .exe yani programın ana dosyasının ikonun üstteki gibi olması. Bende her ikisi de üstteki gibi.
Ekli dosyayı görüntüle 115135Ekli dosyayı görüntüle 115133
Umarım aradaki farkı anlatabilmişimdir.
Bu proje dosyasının bir kısayolunu oluşturarak ona simge ekleyebilirsin fakat proje dosyasının kendisine nasıl simge atayacağın konusunda bilgi sahibi değilim.

HalukSonmez

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Bu proje dosyasının bir kısayolunu oluşturarak ona simge ekleyebilirsin fakat proje dosyasının kendisine nasıl simge atayacağın konusunda bilgi sahibi değilim.
Benim bir ortağım var aynı illustrator kullanıyoruz fakat onun proje dosyalarında (.ai) hiç bir sıkıntı yok, nedenini anlayamadım. Yine de teşekkür ederim.