Cpu kullanımı %100 yardım lütfen?

ultraslan19

Asistan
Reaksiyon puanı
4
arkadaşlar windows xp'den win7'ye geçtim, win xpde pes 09 nfs most wanted çok rahat oynarken, win7 ye geçtiğimde cpu kullanımı %100 oluyor ve oyun oynarken birden donmalar başlıyor 10-15 sn sonra düzeliyor, ama sürekli tekrarlanıyor bu durum, ara sıra internetten film izlerkende oluyor bu durum, çok can sıkıcı bir durum, sadece oyun oynarken ve film izlerken oluyor, neden oluyor bu anlamadım, ben win7 yi çok sevdim xp'ye dönmek istemiyorum, lütfen yardım edin ?:helpsmilie::helpsmilie::helpsmilie:

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Driver Sorunu Yaşıyorsun Arkadaşım .! Sen Windows 7 yi Kullanma . işlemcin bu yükte uzun Süre Dayanamaz.!!!

ultraslan19

Asistan
Reaksiyon puanı
4
3 tane virüs programıyla tarattım hiç bir sorun yok, kaspersky-eset nod32 ve malwarebytes anti-malware... sürücü sorunu olduğunuda sanmıyorum, herşey yüklü ve düzgün çalışıyor
sürücü sorunu veya virüs-trojan falandır.

Abdurahman

Profesör
Reaksiyon puanı
8
benimde aynı %100 kullanıyodu :D yaşlı dostum XP yi yükledim sonra :D sende dön istersen kararlı sürüm çıksın öyle yükLe ( Korsan Forever ) :D

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
sistemini de yazsaydın daha çok yardımcı olunabilirdi..

ayrıca, pes 2009 ve most wanted çok kasan oyunlar değil. en azından işlemciyi.. yani sistemin win7'ye hazır olmayabilir.. vistadan sonra böyle bir sorun olsaydı sistemin düşüklüğünden değil denilebilirdi.ama xp zaten celeron 800 de bile çalışabiliyor ve işlemciye yüklenen bir işletim sistemi değil. ama win7 öyle değil...
kısacası, büyük ihtimalle sistemin win7'ye hazır değil.. tavsiyem, paşalar gibi xp sp3 kullanman..

ennteresan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
benim amd işlemcimi sürekli %70 falan kullanım oluyordu kullanan işlem falan olmuyordu ama. sistem boşta işlemi bile % 90 larda oluyordu fakat işlemci sürekli işlemde gözüküyordu. işlemci sürücülerini yeniden yükledim düzeldi.

Abdurahman

Profesör
Reaksiyon puanı
8
benim amd işlemcimi sürekli %70 falan kullanım oluyordu kullanan işlem falan olmuyordu ama. sistem boşta işlemi bile % 90 larda oluyordu fakat işlemci sürekli işlemde gözüküyordu. işlemci sürücülerini yeniden yükledim düzeldi.

hmm demekki ondan kasıyodu benim.. şimdi anladım.. driverleri yklerken bu program desteklenmiyo diye hata vermişti :S

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
İşlemcin neyin nesi, ram ne kadar bir yaz bakalım.

yengec

Doçent
Reaksiyon puanı
0
1-) iobit advanced care indir kur. Ana pancerede altta yardımcı programları göreceksin akıllı ramı tıkla çıkan pencereden cpu kullanmanı en iyile işe yarayacaktır.
2-) yine aynı siteden ücretsiz gamebosteri indir kur oyun oynayacağın zaman programı aktiv et ve sorunsuz oyunları oynamaya devam et:P

sazan06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeş win7 zaten adı başında deneme sürümü. hiç bir şeyin tam olarak çalışma garantisi yok. sen xp geri dön.

ridvangurler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
combofix.exe dosyasıyla 1 defaya mahsus tarama yap onu çalıştırdığın zman hiçbir anti virüs programı falan çaışmasın 1 yada 2 kere tarattıktan sonra combofixe ait hiçbir dosya kalmasın hepsini silin daha sonra kaspersky le tarattığınız zaman eğer virüs varsa bulup silecektir.virüs yoksa işlemci silikonunu temizleyip tekra silikon sürün

jungeman

Profesör
Reaksiyon puanı
67
işlemcinin ve diğer bütün hardware lerin win7 ile uyumlu sürücülerünü yüklemen gerekir. xp ile vista ve win7 arasında sürücü uyuşmazlığı olur. eger bulabılırsen vista driverlarını yukle cunku win7 ile farkı yok