Throtting olmuş olabilir desem ısı sorunu yok. NVIDIA sürücüsü güncel mi?705 du
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başından beri böyle olsa yazmazdım buraya da bir anda düşüş yaşadı ondan buraya sormaya geldim
Babam sağolsunSürücülerinizin güncel olduğundan emin misiniz hocam bu arada sisteminiz güzelmiş maşallah.
Hiç iyi bir sistem değil.Sürücülerinizin güncel olduğundan emin misiniz hocam bu arada sisteminiz güzelmiş maşallah.
Çaktırma knka. ŞşşşHiç iyi bir sistem değil.DDR4 2400MHz RAM, 4/8'lik I5 8300H'dan güçsüz CPU var.
R7 3750H güzel bir işlemci sanıyordum ?Hiç iyi bir sistem değil.DDR4 2400MHz RAM, 4/8'lik I5 8300H'dan güçsüz CPU var.
Windows u daha bugün güncelledim. Ondan olabilir?Bir anda böyle şey yaşanması bence windows güncellemeleri ile alakalı. Sistemi fena sömürüyor çünkü.
Win10 2004 güncellemesi miydi? Sanırım o güncellemede birkaç sorun varmış ama?Windows u daha bugün güncelledim. Ondan olabilir?
Güncel değilse zorla yapıcaktır. Öyle huyuda varWin10 2004 güncellemesi miydi? Sanırım o güncellemede birkaç sorun varmış ama?
Stabil çalışmıyor bence.Windows u daha bugün güncelledim. Ondan olabilir?
Benim bildiğim 2004 güncellemesinde ssdler ile ilgili bir sorun vardı. Güncelleme yüzünden bir sorun olmuşsa da ssdnizi yıpratır. Ssd mi kullanıyorsunuz yoksa Hdd mi?Evet 2004
Eski sürüme geri mi getirmem Lazım?
Eğer güncelleme ile alakalı ise SSD'de sorun çıkıyordur ancak güncelleme ile alakalı değilse sürücüleri de güncelleyip denediniz mi?Ssd
Ne yapmam lazım.
estağfurullah herkes böyle hatalar yapar salaklık demeyelimTam olarak ne sürücüsü? GeForce experience dan ekran kartını kontrol ettim ama? Başka sürücüsü olan şeyler varmı
Tamamen benim salaklığım. Ayarları kurcalarken yapmışım. Herkese teşekkürler!