çözüm bulamadım. chrome?

asprin

Asistan
Reaksiyon puanı
45
daha 2 saat öncesine kadar her şey normalken, bir anda chroma tıkladığımda panelin yanında bir tane daha chrome açıldı, daha önce tek bir sayfa yolunda ilerliyordum, şimdi çift oldu, bunu nasıl teke düşürürüm?

Ekli dosyalar

• Yeni Bit Eşlem Resmi.jpg
    Yeni Bit Eşlem Resmi.jpg
    8.3 KB · Görüntüleme: 389

ybaskin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
güncellemeden ya da sistematik hatadan olabilir.. görev çubuğuna ilk sabitlediğini kaldır sonra yeni ekleneni görev çubuğuna sabitle..

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Chrome'yi açtığında istemediğiniz bir başlangıç sayfası açılıyor mu? Bazı istenmedik programlar, tarayıcı yazılımların kısayollarına site adreslerini ekliyorlar. Bu şekilde olduğunda aynı sizin yazdığınız durum oluşuyor.

asprin

Asistan
Reaksiyon puanı
45
güncellemeden ya da sistematik hatadan olabilir.. görev çubuğuna ilk sabitlediğini kaldır sonra yeni ekleneni görev çubuğuna sabitle..
bunu resimli anlatabilir misiniz ? söylediklerinizi anladım ama adım atamıyorum

asprin

Asistan
Reaksiyon puanı
45
Chrome'yi açtığında istemediğiniz bir başlangıç sayfası açılıyor mu? Bazı istenmedik programlar, tarayıcı yazılımların kısayollarına site adreslerini ekliyorlar. Bu şekilde olduğunda aynı sizin yazdığınız durum oluşuyor.
açılıyordu zor olsada kaldırdım haber sitesiydi virüs gibi bişeydi kaldırdım, eklentilerim kayboldu ona üzüldüm. ne yapmam lazım ? resimli anlatabilir misin?

ybaskin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
bunu resimli anlatabilir misiniz ? söylediklerinizi anladım ama adım atamıyorum

şöyle söyliyeyim. Bazen chrome güncellemesi ya da anasayfa virüsü gibi şeyler olunca böyle oluyor.. Ya chrome'yi kaldırıp baştan kuracan benim bildiğim kadarıyla ya da hani aşağıda 2.chrome açılıyor ya işte ona sağ tıkla görev yöneticisine sabitle de ve görev çubuğunda ( başlat , tarayıcılar olduğu bölüm var ya) ilk olan chrome simgesine sağ tıkla görev çubuğundan kaldır de.. Ben böyle yapıyordum..Ama ben yine araştırayım başka kolay çözüm varsa mesaj atarım kardeşim..

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Resimli olarak yapamadım, kusura bakma.

1. C sürücünde chrome.lnk dosyasını arat.
2. Bulunan dosyalardan önce ilkine sağ tıkla. Özelliklere gir.
3. Hedef yazan kısmın en sonuna bak. Orada site adresi varsa sil.
"C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe" bu şekilde olması gerekiyor.
4. Bulunan diğer dosyaları da kontrol et.