DriverBooster ile güncelledim ilk olarak, olmadı. Şimdi ekran kartı sürücüsünü kaldırıp, AMD sitesinden (Ekran kartı AMD) autodedectutility'i indirip onla deneyeceğim birde. Ekran çözünürlüğünü düzeltmek için CatalystControlCenter ı indirdim. Ama açınca "CatalystControlCenter kullanarak yapabileceğiniz bir ayar yoktur" yazıyor.Ekran kartı sürücülerinizi güncellediniz mi? Windows update'i kontrol eder misiniz lütfen?
DriverBooster'i eski sürücüleri kurduğundan önermiyorum. Ekran kartı sürücülerini DDU ile kaldırıp, internet üzerinden en güncel sürümünü el ile kurun.Öncelikle Merhaba arkadaşlar. Dün Windows 8.1 ile format attım bilgisayara. Önceden ekran çözünürlüğüm 1366x768'idi. Şimdi ise 1024x768. Nasıl düzelteceğim yardım edin?? Ekran kartı güncel.
Çözdüm sorunu. Aygıt Yöneticisi'nden ekran sürücüsünü kaldırdım, ardından bilgisayara reset atıp catalyst control center'ın ReadonHD sürümünü indirip kurdum. Otomatik 1366x768 yaptı.DriverBooster'i eski sürücüleri kurduğundan önermiyorum. Ekran kartı sürücülerini DDU ile kaldırıp, internet üzerinden en güncel sürümünü el ile kurun.
Geçmiş olsun...Çözdüm sorunu. Aygıt Yöneticisi'nden ekran sürücüsünü kaldırdım, ardından bilgisayara reset atıp catalyst control center'ın ReadonHD sürümünü indirip kurdum. Otomatik 1366x768 yaptı.
Çözdüm sorunu. Aygıt Yöneticisi'nden ekran sürücüsünü kaldırdım, ardından bilgisayara reset atıp catalyst control center'ın ReadonHD sürümünü indirip kurdum. Otomatik 1366x768 yaptı.