Command & Conquer Generals Oyununu Online Oynamak Mümkün mü?

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Merhaba arkadaşlar, bu oyunu yaklaşık 1 aydır oynuyorum biliyorum çok eski bir oyun ama daha iyisini bulamadım ayrıca eklentisini kurdum (zero hour) süper paketlerini kurdum (süper çin modu) vs.. ama oyun hala beni kesmiyor yani önüme geleni yıkıp geçiyorum. :closedeyes: bu oyunu başka biriyle kapışmak istiyorum :dil: oyunun orjinal CDsi elimde yok. ama yinede online oynamak istiyorum bunun hamachi isimli programla mümkün olabileceğini söylediler geçenlerde indirip kurdum yaklaşık 1 saat uğraştım ama beceremedim. bir türlü internetten oynayamadım. bunun başka bir yolu varmı varsa biri bunu açıklayabilrmi açıklayan olursa benimle kapışacak cesarette biri mevcut mu? :devil:

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Hamachi ile oynayabilirsin.Biz arkadaşlarla sürekli oynardık tek yapman oynuyacağın kişiyi bulmak veya internetten Command & Conquer Generals oynana ağ adreslerine gireceksin hamachide bağlanıp oyuan gireceksiniz.

Eğer yapamazsan yarın oyunu kurup deneyebiliriz.Ö.m at istersen İyi geceler

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Kardeş orjinal bir crack bulup da dene bulabilirsen.Birde hamachiye hiç bulaşma kardeş çok uzun iş bende left 4 dead oynayacam diye şey ettiydim ama 2 saat uğraştım ama hamachi sanırım counter gibi yandaki bilgisayarlarla oynatıyormuş.Birde kardeş left 4 dead orjinalde multi çalıştığı için konsola open server browser yazınca serverler çıkıyordu benimki kopya ya çalışmadı senin oyun içinde buna benzer bir kod vs olabilir araştır bence.

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Kardeş orjinal bir crack bulup da dene bulabilirsen.Birde hamachiye hiç bulaşma kardeş çok uzun iş bende left 4 dead oynayacam diye şey ettiydim ama 2 saat uğraştım ama hamachi sanırım counter gibi yandaki bilgisayarlarla oynatıyormuş.Birde kardeş left 4 dead orjinalde multi çalıştığı için konsola open server browser yazınca serverler çıkıyordu benimki kopya ya çalışmadı senin oyun içinde buna benzer bir kod vs olabilir araştır bence.

Hamachi uzun iş dediğin nedirki??

Ağ kurucan , kurdugum ağa arkadaşım katılcak oyuna girip oynumuzu oynucaz

edit: Counter strikede bende yapamadım ama General'ide az oynamadık hamachi ile Şuan Cd'si elimde:)

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Hamachi daha öncede dediğim gibi her oyuna tek tek ayar gerektiriyor yapmak uzun ve meşakatli oluyor genelde onun için belli başlı oyunlar için kullanılıyor (CoD:4, CS, red alert)
ama command & conquer generals rahatça oynanabiliyor.

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
sorun aslında şu: generalsı kuruyorum arkasından zero houru kuruyorum crack yapıp oyuna girince sürümün 1.4 olduğunu söylüyor. oynda birbirimizi görebiliyoruz oyuna başlarken karşımndak ikişilere uyarı geliyormuş benim 1.04 kullanmadığımla ilgili. arkadaş crack yapmadan önce 1.04 e yükseltmem gerektiğini söyledi oyunu tamamen kaldırıp tekrar kurdum zero houru da kurudm 1.04 patchi kurmak isterken ''old file does not exist'' hatası verip kapanıyor. zero houru kurduğumda zaten sürüm 1.4 oluyor 1.4 ten 1.04 e nasıl yükseltebilrim ?

buLLseye.mytR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benle Kapışabilecek Biri Aranıyor :P ( C&C Generals) Yalnız Bi sorun Var. bende Hamachi var Ama Bu Olayın Nasıl olduğunu Anlatmalısınız.. :P

---------- saat 15:52 eklendi ---------- önceki mesaj saat 15:06 eklenmişti ----------

yokmu ?? :S

yasakmeyve

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende c c generals hastasıyım hatta ev arkadaşım hastası üniversite öğrencileriyiz kapışmak isterse bizde varız. ha bu arada bizde hamachi kurulu generals multiplayer network üzerinden oynuyoruz hamachiyi kullanarak, hamachi kablosuz internet üzerinden oynatıyor, o nedenle hamachi üzerinden oynanabilir multiplayer, hamachiyi kurun ve beni ekleyin bir zahmet, ağ kimliği: yasakmeyve şifre : 112233 . emailim yasakmeyvee@hotmail.com, barış içinde kalın!

Haciwhat

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hamachi yada wippien programı ile oynamak çok basit dostum yalnızca doğru hamachi yada wippien adresini bulmalısın çoluk çocukta oynuyor cok iyiside . Google yazarsan zaten çıkar Rus odalarına bulaşman hiçmi hiç tavsiyem değildir . Birde bu oyunun bir üst versiyonu var C&C Tiberium Wars . Biraz daha teknolojik grafikleri harika ve kipa migros veya D&R gibi mağzalarda 9.90 satılıyor orjinal halde ben şu anda onu online oynuyorum . Tavsiye ederim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler bende bir sorun var :S hamachiyi kuruyorum servere giricem ama hamachide arkadaşlarımın yanında ! oluyo ve o yüzdenmi bilmem ama bağlanamıyorum :S bi yardım ya

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Dostum senin sorunun bendede olmuştu çok gıcık bi sorun unu düzelticeksen 1-İlk olarak hamachiyi kaldır 2-Ardından bligsayarına reset çek 3-tekrar hamachiyi kur :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar, bu oyunu yaklaşık 1 aydır oynuyorum biliyorum çok eski bir oyun ama daha iyisini bulamadım ayrıca eklentisini kurdum (zero hour) süper paketlerini kurdum (süper çin modu) vs.. ama oyun hala beni kesmiyor yani önüme geleni yıkıp geçiyorum. :closedeyes: bu oyunu başka biriyle kapışmak istiyorum :dil: oyunun orjinal CDsi elimde yok. ama yinede online oynamak istiyorum bunun hamachi isimli programla mümkün olabileceğini söylediler geçenlerde indirip kurdum yaklaşık 1 saat uğraştım ama beceremedim. bir türlü internetten oynayamadım. bunun başka bir yolu varmı varsa biri bunu açıklayabilrmi açıklayan olursa benimle kapışacak cesarette biri mevcut mu? :devil:
kapışalım istedği gibi çin modunda acımam

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende c&c generals oynuyorum ama online nasıl oynancağını bilmiyorum bi yardım etseniz :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende iyiyimdir hiç hamachiyle oynamadım oynamaya çalışıyom kuramadım biri şnu A dan Z ye düzgün anlatır mı RAKİP TANIMAM :p