içerik gaspçısı sdn
Doçent
[video=youtube;A_4E1UcmNB8]https://www.youtube.com/watch?v=A_4E1UcmNB8[/video]
Merhabalar bu videomda sizlere Coloud Boomu inceleyeceğim. Ürünün kutu tasarımı oldukça basit, içinden basitçe kulaklığa ulaşıyoruz. Boomun ses kalitesi fiyatına göre gayet iyi. Ses yalıtımı fena değil, fakat dış ortamda bazen üzebilir. Süngerler orta derecede yumuşak. Kafa bandı süngeri ise varla yok arasında. Kabloda yalnızca çağrı yanıtlama ve müziği başlatma butonu yer alıyor. Boom, 3,5 mm kulaklık jakına sahip. Katlana bilir kablosu ile portatif bir cihaz. Kulaklık jakının bulunduğu yerde kabloyu toplamanız için bir delik de mevcut. Sonuç olarak Coloud Boom fiyatına göre iyi bir cihaz.
Bu cihaz Microsoft tarafından Lumia cihazlar için önerilmiştir. Ben de bundan dolayı merak edip kardeşime almıştım. Oyun oynarken kapalı mekanda gayet güzel. Müzik ile dinlerken de gerçekten fiyatına göre harika. Daha önceki Sony kulaklığım da bu fiyat aralığındaydı ve bunun yanına yaklaşamıyordu. Dışarıda üzmesinin nedeni benim daha iyi bir kulaklık kullandığımdan dolayı. Fakat dışarıda kullanılmayacak kadar iyi. Ses yalıtımı orta derece diyebilirim.