Çokmu çirkinim?

emreavci4747

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba 16 yaşındayım sosyal fobiden tedavi görüyorum hiç sevgilim olmadı adam gibi arkadaşımda yok ergenlikten midir bilmiyorum eskiden tipimi hiç umursamazdım artık çok kafaya takıyorum kendime baktığım halde çok çirkin olduğumu düşünüyorum neredeyse bütün gün evdeyim hiç dışarı çıkmıyorum açık lisedeyim sizce çok mu çirkinim ileride düzelme ihtimalim var mı?
Img 20151201 154219 - Hızlı Resim
C360 2015 12 19 16 29 24 756 - Hızlı Resim

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Tipinde bence bir sorun yok. Neden çirkin olduğunu düşünüyorsun? Bende 16 yaşındayım benimde hiç sevgilim olmadı. Sevgili bana çok saçma ve gereksiz geliyor.

emreavci4747

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Renkli göz yok esmer tenliyim çok sıradan tipim fiziksel açıdan problemim yok şükür üniversiteye geçmeden en azından bu sevgili olayını 1 kere yaşamak istiyorum ama utangaçlıktan gidip kimseye teklif edemiyorum

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Kursa yazılmanızı öneririm, gitar veya resim veya dersle ilgili bişeyde olabilir yani kızların olabileceği

emreavci4747

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kursa yazılmanızı öneririm, gitar veya resim veya dersle ilgili bişeyde olabilir yani kızların olabileceği

Teşekkür ederim gitar kursuna yazılmayı düşünüyorum ama bireysel eğitim veriyorlar sadece hoca ve ben ve teakwandoya başlıycam

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
[MENTION=477452]emreavci4747[/MENTION] Dostum ben senin yaşındayken de böyle sorular soruyordum kendime.Sevgili olayı çok saçma bir şey , cidden çok saçma.Yaşamak istiyorsun fakat yaşadığına pişman olursun.Kızlar o yaşlarda çok nazlıdır , seninde canını sıkar kendisininde.Boşver tipi falan , şuan yapman gereken bir şey yok.Akışına bırak bekle.İlerleyen yaşlarda düzelecektir.Düzelmez diye düşünme , daha yolun yarısındasın.

emreavci4747

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=477452]emreavci4747[/MENTION] Dostum ben senin yaşındayken de böyle sorular soruyordum kendime.Sevgili olayı çok saçma bir şey , cidden çok saçma.Yaşamak istiyorsun fakat yaşadığına pişman olursun.Kızlar o yaşlarda çok nazlıdır , seninde canını sıkar kendisininde.Boşver tipi falan , şuan yapman gereken bir şey yok.Akışına bırak bekle.İlerleyen yaşlarda düzelecektir.Düzelmez diye düşünme , daha yolun yarısındasın.
Haklısın teşekkür ederim

emreavci4747

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bundan 5-6 sene sonra kendi yazdığına güldugunde anlarsın.
Herkes yaşıyor . Yaşadıklarızi o yüzden fazla kaygılanmayin.
Herkesin yaşadığını sanmıyorum en azından intiharı deniycek kadar ağır yaşamamışlardır 4 aydır hem psikolog hem psikiyatri tedavisi görüyorum herkesin yaşadığının 2 katını yaşıyorum ben.

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
Dostum oluruna bırak. benim de olmamıştı hatta şuan hala çirkin denecek gibiyim ama bi kaç sevgilim oldu :) ayrıca her kız tipe bakmıyor ki senin halin gayet iyi kardeşim, kendini üzdüğüne değmez..

emreavci4747

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum oluruna bırak. benim de olmamıştı hatta şuan hala çirkin denecek gibiyim ama bi kaç sevgilim oldu :) ayrıca her kız tipe bakmıyor ki senin halin gayet iyi kardeşim, kendini üzdüğüne değmez..
Teşekkür ederim en iyisi dediğin gibi oluruna bırakmak.

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
[MENTION=477452]emreavci4747[/MENTION] ;

ne demek kardeşim sen sıkma canını :)

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Aga bugüne kadar insanların yüzüne hep doğruları söyledim o yüzden pek sevmezler beni sana da doğruları söylicem hani bunu da teselli ediyo gibi algılama. Tipin şeklin şemalin gayet yerinde sevgili olmaması bir dert değil. 10 tane sevgilin olup elden ele gezeceğine hiç olmasın bekle adam gibi birini bul daha iyi. Söyleyeceklerim bu kadar dert etme sakın.

emreavci4747

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aga bugüne kadar insanların yüzüne hep doğruları söyledim o yüzden pek sevmezler beni sana da doğruları söylicem hani bunu da teselli ediyo gibi algılama. Tipin şeklin şemalin gayet yerinde sevgili olmaması bir dert değil. 10 tane sevgilin olup elden ele gezeceğine hiç olmasın bekle adam gibi birini bul daha iyi. Söyleyeceklerim bu kadar dert etme sakın.
Haklısın samimi söylüyorum bende hergün sevgili değiştiren tiplerden nefret ederim dediğin gibi adam gibi birini bulsam bana yeter teşekkür ederim.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Abi birisiyle çıkmak istediğiniz çıkmayın. Tipinizde problem yok zaten. 4.sınıftan beri neredeyse sürekli birileriyle çıkan tanıdığım bir kız var. Ona faydasından çok zararı olduğunu gördüm. O yüzden sevgilim olmadı diye üzülmeyin.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Abi birisiyle çıkmak istediğiniz çıkmayın. Tipinizde problem yok zaten. 4.sınıftan beri neredeyse sürekli birileriyle çıkan tanıdığım bir kız var. Ona faydasından çok zararı olduğunu gördüm. O yüzden sevgilim olmadı diye üzülmeyin.

O kızların ruhu kaşar, zaten 2-3 kez takıldıklarının evine gidiyorlar bilmem anlatabildim mi?

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Eleman benden yakışıklı sosyal fobiden tedavi görüyor. Neler var..

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Sen kendini beğeniyorsan gerisi mühim değil takılma kimin ne dediğine.

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Merhaba 16 yaşındayım sosyal fobiden tedavi görüyorum hiç sevgilim olmadı adam gibi arkadaşımda yok ergenlikten midir bilmiyorum eskiden tipimi hiç umursamazdım artık çok kafaya takıyorum kendime baktığım halde çok çirkin olduğumu düşünüyorum neredeyse bütün gün evdeyim hiç dışarı çıkmıyorum açık lisedeyim sizce çok mu çirkinim ileride düzelme ihtimalim var mı?
Img 20151201 154219 - Hızlı Resim
C360 2015 12 19 16 29 24 756 - Hızlı Resim
Curlop gibisin yanlis anlama guzelsin yani