Salih Yedidal
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 145
@Assad Najjar aynı şeyden bahsetti az önce xdİnternetten yüklüyorsan İDM diye bir program var
@Assad Najjar aynı şeyden bahsetti az önce xdİnternetten yüklüyorsan İDM diye bir program var
Özür dilerim@Assad Najjar aynı şeyden bahsetti az önce xd
Aklıma fitgirl geldi. 100gb’ı 30gb yapmıştı. Ama garip bir şekilde indirip kurmam 24 saat sürdü. Ki yaklaşık 2mb/s ile indirmiştimO işe girme. Repack falan uğraşma 7gb indireceksin bekle bir saat.
Kurarken sistemine bağlı sıkıştırıldığı için onda gereksiz uzun sürüyorAklıma fitgirl geldi. 100gb’ı 30gb yapmıştı. Ama garip bir şekilde indirip kurmam 24 saat sürdü. Ki yaklaşık 2mb/s ile indirmiştim
Rtx2060 i5 9300h ve 16 GB ramle 10 saat felan sürdüKurarken sistemine bağlı sıkıştırıldığı için onda gereksiz uzun sürüyor
İnternetinize bağlı.Merhabalar nasıl büyük yer isteyen oyunları çok kısa sürede indiririm. Lütfen yardım edin 7 gb oyunları yüklerken iki kere düşünüyorum.
ne kadar sıkıştırdın ki ben ort 50 gb lık oyunları fitgirlle indiriyordum ve 1-2 saat sürüyodu i7,8gb ram,ssd.Kurarken 2 gb ram ile kısıtlayı mı seçtin naptın ?Rtx2060 i5 9300h ve 16 GB ramle 10 saat felan sürdü
7 GB. Büyük ihtimalle CS:GO gibi geldi.Hangi oyunu yüklediğinizi merak ettim sakıncası yoksa söyleyebilir misiniz ?
bana göre yüksek 8mbps internet var sadece ben kullanıyorum zaten ondan az.indireceğin dosya torrente yüklenmişşe olur sen yapamazsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
sende haklısın 7 gb yüksek değil
Zula olabilir.7 GB. Büyük ihtimalle CS:GO gibi geldi.
Hayır onun özel formülü var yanlış hatırlamıyorsam 8 ile çarpıyorduk. yani 0.45 ise saniyede 500 kb falan indirir. (3.2 mb da olabilir tam hatırlamıyorum hangisi daha büyüktü.)Saniye de 0.45 mb indirir senin internet 0.45 download olduğu için.
2gb Ram'e sınırlamış olabilirsin ya da normali budur :/Rtx2060 i5 9300h ve 16 GB ramle 10 saat felan sürdü
İnternet hızınıza göre değişmekte.Merhabalar nasıl büyük yer isteyen oyunları çok kısa sürede indiririm. Lütfen yardım edin 7 gb oyunları yüklerken iki kere düşünüyorum.
Aslında o seçeceğim seçmedim. Galiba normali bu. Yani repacket ın bir artısı yok2gb Ram'e sınırlamış olabilirsin ya da normali budur :/
7gb artık büyük bir boyut değil maalesef Ayrıca internet hızını artırmadığın sürece maalesef bunları indirmenin daha hızlı bir yolu yok. Tofaşa ferrari motoru takmadığın sürece 300km/s hıza ulaşamazsın değil miMerhabalar nasıl büyük yer isteyen oyunları çok kısa sürede indiririm. Lütfen yardım edin 7 gb oyunları yüklerken iki kere düşünüyorum.
Tofaşa ferrari motoru takarsanız 300 e ulaşmadan şase o motorun gücünü kaldıramayıcağı için kuvvetli ihtimal ölürsünüz bunun en güzel örneği ise tt şasesi kuvvetsiz nerdeyse hiç ve 2.0 motoru kaldıramıyo7gb artık büyük bir boyut değil maalesef Ayrıca internet hızını artırmadığın sürece maalesef bunları indirmenin daha hızlı bir yolu yok. Tofaşa ferrari motoru takmadığın sürece 300km/s hıza ulaşamazsın değil mi
Tofaşa ferrari motoru takarsanız 300 e ulaşmadan şase o motorun gücünü kaldıramayıcağı için kuvvetli ihtimal ölürsünüz bunun en güzel örneği ise tt şasesi kuvvetsiz nerdeyse hiç ve 2.0 motoru kaldıramıyo
şimdi linçlemeyin ona mı takıldın diye EVET