Çok Şükür!

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Üniversitede severek dinlediğim Mehmet Emin Ay'ın arkasında hem de bereketli Ramazan ayında Eyüp'te bir sabah namazı kılmak nasip oldu. <br /><br />Gece boyunca bugün yayında olan test ile uğraştım ve saat 3 gibi evden çıkıp Eyüp'e gittik. Muhteşem bir sahurdan sonra Mehmet Emin Ay'ın arkasında o güzel sesiyle namaz kıldık, dua ettik hem işlerimizde hem aile hayatımızda hayırlı olan ile karşılaşmak için. <br /><br />İnşallah Ramazan bitmeden en az bir kez daha gideceğim Eyüp'e. Gecenin o saatinde muhteşem bir atmosfer. Anlatılmaz, görmek lazım. <br /><br />Bu arada Mehmet Emin Ay'dan bir video klip de aşağıda. <br /><br />http://www.youtube.com/watch?v=J5lPbibKpqU

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Eyüp Camii öyledir manevi ortamı bambaşka ...

Cem

Profesör
Reaksiyon puanı
0
sahurda da Kanal 7 de süper bir program yapıyorlar Eyüp Sultan Hazretlerinin kıyısında, daha doğrusu sunan kişi Efendimiz'den (S.A.V.) bir anlatmaya başlıyor, tadından yenmiyor, aynı programda birde Dursun Ali Erzincanlı çıkıp En Sevgiliye albümünden okuyor. değmeyin sahur keyfine...
Eyüp Sultan'da istanbul için bizler için bulunmaz nimetlerden...
Efendimizin (S.A.V.) ev sahibi ülkemiz topraklarında.. ne âlâ, ne âlâ!
Allah kabul etsin Troy

• Konuyu başlatan
  • Admin

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Teşekkürler Cem.

Yahu Dursun Ali Ezincanlı da orda mıydı? Gördüm ben Kanal7'nin stüdyosunu ama biliosun bunca zaman stüdyo görmekten gına geldi koşarak uzaklaştım.

Her zaman ordaysa haftaya Pazar sabahı yine gitmek gibi bir niyetim var.

cems dedi ki:
sahurda da Kanal 7 de süper bir program yapıyorlar Eyüp Sultan Hazretlerinin kıyısında, daha doğrusu sunan kişi Efendimiz'den (S.A.V.) bir anlatmaya başlıyor, tadından yenmiyor, aynı programda birde Dursun Ali Erzincanlı çıkıp En Sevgiliye albümünden okuyor. değmeyin sahur keyfine...
Eyüp Sultan'da istanbul için bizler için bulunmaz nimetlerden...
Efendimizin (S.A.V.) ev sahibi ülkemiz topraklarında.. ne âlâ, ne âlâ!
Allah kabul etsin Troy

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
bende bi kere gitmiştim gezi yapmıştık gerçekten süper orası

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
O atmosferi bilmezmiyim ;)

Allah (c.c.) kabul etsin.

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Eyüp'teki atmosfer hele sabah namazını anlatmanın imkanı yok, bize yakın olduğu için zaman zaman giderim. Herkseinde ziyaret etmesini tavsiye ederim.

megaman

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ben Kanal 7' de çalıştım ben göremedim daha ama inşallah sizler görüsünüz :) O atmosferi ben de yaşamak isterdim. Konuyu hortlattığın için de teşekkürler _ceyda_, yoksa görmeyecektim.

_ceyda_

Profesör
Reaksiyon puanı
1
abime katılıyorum bu kim derseniz itiraflardan en başındakine girin ilk harfi d ile başlıyo

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
istanbul a ilk gittiğimde ziyaret ettiğim ilk yerdi eyüp sultan,son gelişimde gidememiştim bu benim kayıplarımdan biri galiba :(

mehmet

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
Troy dedi ki:
Üniversitede severek dinlediğim Mehmet Emin Ay'ın arkasında hem de bereketli Ramazan ayında Eyüp'te bir sabah namazı kılmak nasip oldu.

Gece boyunca bugün yayında olan test ile uğraştım ve saat 3 gibi evden çıkıp Eyüp'e gittik. Muhteşem bir sahurdan sonra Mehmet Emin Ay'ın arkasında o güzel sesiyle namaz kıldık, dua ettik hem işlerimizde hem aile hayatımızda hayırlı olan ile karşılaşmak için.

İnşallah Ramazan bitmeden en az bir kez daha gideceğim Eyüp'e. Gecenin o saatinde muhteşem bir atmosfer. Anlatılmaz, görmek lazım.

hayırlı akşamlar arkadaşlar.

İnsanlar öyle atmosferleri hayatlarında bazı vesilerle yakalarlar.
bazen ramazanda
bazen cenazede
bazen cumada bir hutbe dinlerken
bazen kuran dinlerken veya okurken
bazen de dua ederken

insanın manevi duyguları depreşir.

ama önemli olan o atmosferi her zaman her vakit yaşayabilmek ve hissedebilmek.
yani ramazanda oruç tutarız namaz kılarız
diğer günlerde onları bazen 2. plana atıveririz
daha doğrusu şeytan bizi hiçbir zaman boş bırakmaz vede bırakmayacaktır.
her vesile ile maneviyatımızı mahvetmeye çalışacaktır.

inşallah cümlemiz o kazanmış olduğumuz manevi haz ve duyguları her zaman yaşarız