punisher_65
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 10
bu sene öss ye gireceğim ve malum son 1 haftanın içindeyiz. sayısal öğrencisiyim. 260-270 civarı puan alıyorum(okul puanı hariç). ve bu benim istediğim yerlere yetmiyor. denemeden çıkınca yanlış yaptığım yada yapamadığım bir çok soruyu yapıyorum. çok basit hatalarla soru kaçırıyorum. örneğin soruda çapı bul diyor ben yarıçapı bulup işaretliyorum. hatta bazen 3le 5i toplayamıyorum. hayır yani soruyu hiç yapamasam üzülmeyeceğim ama yapıyorum ufak tefek şeylerden gidiyor. nerden baksan 7-8 soru rahat böyle gidiyor. buda nerden baksan 10 puan eder. buda benim için çok önemli. benim korkum bu hataları öss dede yapmak. eğer aynı şekilde soru kaçırırsam çok üzüleceğim şüphesiz.
birde açılmışken devam edelim. şimdi ders çalışmak için masaya oturuyorum. fakat neyi açsam onu iyi biliyormuşum gibi oluyor. örneğin sabah açtım integral çalışıyordum sonra bıraktım ben zaten bunları biliyorum diye. fizikten eksik konularım var. hep erteliyorum yarın çalışırım diye. bazen açıyorum gözüm korkuyor kapatıyorum. hayır sürekli soru çıkan konular bide. ayrıca hiç çalışma isteğim yok. soru çözerken bi bakıyorum hayallere dalmışım.
:mellow:
birde açılmışken devam edelim. şimdi ders çalışmak için masaya oturuyorum. fakat neyi açsam onu iyi biliyormuşum gibi oluyor. örneğin sabah açtım integral çalışıyordum sonra bıraktım ben zaten bunları biliyorum diye. fizikten eksik konularım var. hep erteliyorum yarın çalışırım diye. bazen açıyorum gözüm korkuyor kapatıyorum. hayır sürekli soru çıkan konular bide. ayrıca hiç çalışma isteğim yok. soru çözerken bi bakıyorum hayallere dalmışım.
:mellow: