sezgin__134
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 12
17 yaşındayım bu ara sık sık bu durum aklıma geliyor eğer öleceksek ve hatırlamayacaksak(ki inançlı biriyim) şuan ki yaşantımız yaşayacaklarımız boş geliyor.
Nasıl bakmayayım başlık ortada forum listesinde görünüyorBazen ölmek daha iyidir. Bakmayın..
Başlığa değil hocam. Ölümün aklınıza gelmesine bakmayın.Nasıl bakmayayım başlık ortada forum listesinde görünüyor
Yok ona bakmıyorum zaten o normalde de arada geliyordu.Aslında ben mezarım yanar diye korkuyorum ölmekten değil de yarım bırakmaktan korkuyorumBaşlığa değil hocam. Ölümün aklınıza gelmesine bakmayın.
mezarınız neden yansın hocamYok ona bakmıyorum zaten o normalde de arada geliyordu.Aslında ben mezarım yanar diye korkuyorum ölmekten değil de yarım bırakmaktan korkuyorum
Hiç tatmadığınız bir duyguya iyidir demek biraz falso kalmıyor mu hocamBazen ölmek daha iyidir. Bakmayın..
o duyguyu tattığım birçok süreçten geçtim. Falso ya da farazi değil.mezarınız neden yansın hocambu dünya zaten hep bir yarım kalış bir gün herşeyimiz yarım kalacak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hiç tatmadığınız bir duyguya iyidir demek biraz falso kalmıyor mu hocam
Cehennemden korkuyorum ve mezarım ateş topuna dönerse ne yaparım diyorummezarınız neden yansın hocambu dünya zaten hep bir yarım kalış bir gün herşeyimiz yarım kalacak
Hiç tatmadığınız bir duyguya iyidir demek biraz falso kalmıyor mu hocam
Haklısınız bende çok zor anlar yaşadım ölümle burun buruna geldim hatta sevdiklerim ama daha çok korkum oluştu çok acı çekince stres olunca hayatı yaşamayıp gitmekten en çok korkum arttıo duyguyu tattığım birçok süreçten geçtim. Falso ya da farazi değil.
Korku bazen iyidir hocam ona göre İnsanlar yaşar bazı şeylerden elini eteğini çeker ben bilhazza hiç bir şeyden korkmayan her şeyin bedelini ödemekten çekinmeyen insanlardan daha çok korkarımCehennemden korkuyorum ve mezarım ateş topuna dönerse ne yaparım diyorum
Haklısınız bende çok zor anlar yaşadım ölümle burun buruna geldim hatta sevdiklerim ama daha çok korkum oluştu çok acı çekince stres olunca hayatı yaşamayıp gitmekten en çok korkum arttı
Korku bazen iyidir hocam ona göre İnsanlar yaşar bazı şeylerden elini eteğini çeker ben bilhazza hiç bir şeyden korkmayan her şeyin bedelini ödemekten çekinmeyen insanlardan daha çok korkarım
Gerçekten inançlı birisiniz hocam ama bu iyi Bir şey her zaman iyiliğe yöneltmesi lazım o zaman sizi bu korkunun?Bu hayatta tüm bedelleri öderim ölümden korkmam sadece cehennemden korkarım
Her zaman iyiliğe değil;Gerçekten inançlı birisiniz hocam ama bu iyi Bir şey her zaman iyiliğe yöneltmesi lazım o zaman sizi bu korkunun?
Ne mutlu sizeHer zaman iyiliğe değil;
Her Zaman Doğruluğa Yönlendiriyor ve Vicdanımın Rahatsız Olacağı Hiçbirşey Yapmıyorum.