sezgin__134
Öğrenci
17 yaşındayım bu ara sık sık bu durum aklıma geliyor eğer öleceksek ve hatırlamayacaksak(ki inançlı biriyim) şuan ki yaşantımız yaşayacaklarımız boş geliyor.
Hangi kitaptan alıntı acaba çok güzel bir söz müş zaten yok olmaktan korkuyorum inançlı olmama rağmenDünya bir son değil ki yaşadıklarını unutasın.
ALLAH'a aidiz ve O'na döneceğiz.
Kitaba sımsıkı sarılıp, hakikatlerin farkına vardığında,
duyduğun korkunun yerini güzel bir tebessüm alacak.
Teşekkür ederim umarım geçer bende büyüdükçe hayat telaşından istesemde aklıma gelmeyeceğini düşünüyorumbu yaşlarda normaldir,gelişme evresinde,bu boşluğu ara ara hissedersin,bazen içini kasvet kaplar,bazen dinlediğin şarkı karamsarlık yapar,ekip olarak uğraşabileceğin yada tek olarak uğraşabileceğin spora git,yada kendine hobi edin,bisiklet,motorun varsa git gez.
ileride sorumluluk aldığında bu günleri projektörle,radarlar ararsın,ama rüyalarında görürsün,gençlik zamanın normaldir
Kovulmuş iblisin vesveseleri bunlar, sen onunla inatlaşacaksın, ALLAH'a daha çok yakınlaşıp, zincirlerini kırıp, korkularını yeneceksin.Hangi kitaptan alıntı acaba çok güzel bir söz müş zaten yok olmaktan korkuyorum inançlı olmama rağmen![]()
Sağolun ben aslında inançlı birisi olmama rağmen yok olmaktan korkuyorum inanın yaşam olsunda bazen haşa yanmaktan razıyım diyorum..Bazen mezarımın ateş olacağından korkuyorum…
Allah’a sığın yolundan git ve korkma
Allah razı olsun hepimizin yardımcısı olsun.Kovulmuş iblisin vesveseleri bunlar, sen onunla inatlaşacaksın, ALLAH'a daha çok yakınlaşıp, zincirlerini kırıp, korkularını yeneceksin.
Kitabın adı Ölümün Güzelliğine, değerli yazar Umut Kozak'a ait.
Namaz kılmaya beni kimse zorlamadıSağolun ben aslında inançlı birisi olmama rağmen yok olmaktan korkuyorum inanın yaşam olsunda bazen haşa yanmaktan razıyım diyorum..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Allah razı olsun hepimizin yardımcısı olsun.
Bende dindar bir aileden geldiğim için iman var ama galiba biraz bunalttılar dini görevleri içten yerine getiremiyorum inşallah bir gün bu lezzete varabilirimNamaz kılmaya beni kimse zorlamadı
Sabah 5’te kalkıyorum
Ezanı dinlerken namaz kılmak istedim
O kadar büyük bir lezzet aldım ki
Kalbim tüm sorunlarını resmen Rabbime anlattı o anlatırken ben dua ediyorum
Dua ederken o sırada kalbim Rabbime o kadar şiddetli anlatıyor ki nefesim kesiliyor dua’ya birara devam edemiyordum…
Hatta sünnet ile farz arasında ara verip 2-3 dk oturuyordum kalbim dayanamayacak dereceye geliyordu…
Ezan okunurken sessizce dinle o lezzete varırsınBende dindar bir aileden geldiğim için iman var ama galiba biraz bunalttılar dini görevleri içten yerine getiremiyorum inşallah bir gün bu lezzete varabilirim