Soru Çoğu zaman aklıma ölüm geliyor, sanırım korkuyorum. Bu normal mi?

sezgin__134

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
17 yaşındayım bu ara sık sık bu durum aklıma geliyor eğer öleceksek ve hatırlamayacaksak(ki inançlı biriyim) şuan ki yaşantımız yaşayacaklarımız boş geliyor.

crow88

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
3,334
bu yaşlarda normaldir,gelişme evresinde,bu boşluğu ara ara hissedersin,bazen içini kasvet kaplar,bazen dinlediğin şarkı karamsarlık yapar,ekip olarak uğraşabileceğin yada tek olarak uğraşabileceğin spora git,yada kendine hobi edin,bisiklet,motorun varsa git gez.
ileride sorumluluk aldığında bu günleri projektörle,radarlar ararsın,ama rüyalarında görürsün,gençlik zamanın normaldir

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,810
Dünya bir son değil ki yaşadıklarını unutasın.

ALLAH'a aidiz ve O'na döneceğiz.

Kitaba sımsıkı sarılıp, hakikatlerin farkına vardığında,

duyduğun korkunun yerini güzel bir tebessüm alacak.

IMG_2109.jpeg

sezgin__134

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Dünya bir son değil ki yaşadıklarını unutasın.

ALLAH'a aidiz ve O'na döneceğiz.

Kitaba sımsıkı sarılıp, hakikatlerin farkına vardığında,

duyduğun korkunun yerini güzel bir tebessüm alacak.

Hangi kitaptan alıntı acaba çok güzel bir söz müş zaten yok olmaktan korkuyorum inançlı olmama rağmen:(
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu yaşlarda normaldir,gelişme evresinde,bu boşluğu ara ara hissedersin,bazen içini kasvet kaplar,bazen dinlediğin şarkı karamsarlık yapar,ekip olarak uğraşabileceğin yada tek olarak uğraşabileceğin spora git,yada kendine hobi edin,bisiklet,motorun varsa git gez.
ileride sorumluluk aldığında bu günleri projektörle,radarlar ararsın,ama rüyalarında görürsün,gençlik zamanın normaldir
Teşekkür ederim umarım geçer bende büyüdükçe hayat telaşından istesemde aklıma gelmeyeceğini düşünüyorum

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,810
Hangi kitaptan alıntı acaba çok güzel bir söz müş zaten yok olmaktan korkuyorum inançlı olmama rağmen:(
Kovulmuş iblisin vesveseleri bunlar, sen onunla inatlaşacaksın, ALLAH'a daha çok yakınlaşıp, zincirlerini kırıp, korkularını yeneceksin.

Kitabın adı Ölümün Güzelliğine, değerli yazar Umut Kozak'a ait.

sezgin__134

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bazen mezarımın ateş olacağından korkuyorum…

Allah’a sığın yolundan git ve korkma
Sağolun ben aslında inançlı birisi olmama rağmen yok olmaktan korkuyorum inanın yaşam olsunda bazen haşa yanmaktan razıyım diyorum..

Kovulmuş iblisin vesveseleri bunlar, sen onunla inatlaşacaksın, ALLAH'a daha çok yakınlaşıp, zincirlerini kırıp, korkularını yeneceksin.

Kitabın adı Ölümün Güzelliğine, değerli yazar Umut Kozak'a ait.
Allah razı olsun hepimizin yardımcısı olsun.

murat zorluu

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
1,189
Sağolun ben aslında inançlı birisi olmama rağmen yok olmaktan korkuyorum inanın yaşam olsunda bazen haşa yanmaktan razıyım diyorum..

Allah razı olsun hepimizin yardımcısı olsun.
Namaz kılmaya beni kimse zorlamadı
Sabah 5’te kalkıyorum
Ezanı dinlerken namaz kılmak istedim
O kadar büyük bir lezzet aldım ki
Kalbim tüm sorunlarını resmen Rabbime anlattı o anlatırken ben dua ediyorum
Dua ederken o sırada kalbim Rabbime o kadar şiddetli anlatıyor ki nefesim kesiliyor dua’ya birara devam edemiyordum…

Hatta sünnet ile farz arasında ara verip 2-3 dk oturuyordum kalbim dayanamayacak dereceye geliyordu…

sezgin__134

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Namaz kılmaya beni kimse zorlamadı
Sabah 5’te kalkıyorum
Ezanı dinlerken namaz kılmak istedim
O kadar büyük bir lezzet aldım ki
Kalbim tüm sorunlarını resmen Rabbime anlattı o anlatırken ben dua ediyorum
Dua ederken o sırada kalbim Rabbime o kadar şiddetli anlatıyor ki nefesim kesiliyor dua’ya birara devam edemiyordum…

Hatta sünnet ile farz arasında ara verip 2-3 dk oturuyordum kalbim dayanamayacak dereceye geliyordu…
Bende dindar bir aileden geldiğim için iman var ama galiba biraz bunalttılar dini görevleri içten yerine getiremiyorum inşallah bir gün bu lezzete varabilirim

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,863
Hayat bir mücadele. Ve son nefesimize kadar devam edecek. Bazen dış dünya ile, bazen iç dünya ile. Bu mücadele hiç bir zaman bitmeyecek.