Cod Black Ops Dayanamadı (Kırıldı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emrykn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Samsung R580 JS01TR ile sorunsuz oynuyorum full ayarlarda. Oyun çok güzel olmuş.. (Core-i5, 4gb DDR3, GT330M)

çok nadir arada ani fps düşüşleri oldu ama çok nadir :D oyunun efektleri ve konu işlenmesi güzel olmuş.

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
ben bir turlu multi player a giremiyorum. ne zaman multiplayer a acsam OPs Server is not available at this time, please try again later diye mesaj cikiyor.
indirdigim dosyadan kurulum yaptikdan sonra skidrow dosyasindaki leri oyunun program files altindaki folderina copy paste yaptim. Acaba yanlis mi yaptim. ?

crack ile multiplayer oynayamassın. alterops grubu eğer serveri cracklemeyi başarırlarsa ordan oynayabilirsin anca..

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
ben bir turlu multi player a giremiyorum. ne zaman multiplayer a acsam OPs Server is not available at this time, please try again later diye mesaj cikiyor.
indirdigim dosyadan kurulum yaptikdan sonra skidrow dosyasindaki leri oyunun program files altindaki folderina copy paste yaptim. Acaba yanlis mi yaptim. ?

korsan oyunla muttiplayer oynayamassın...

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Core i7 950 (4 Ghz), 6 GB 2x3 DDR3 1600 (1740 Mhz), GTX 460 X2 SLI (850-1700-4000) sistem ile, üstelik 16x10'da oynuyor olmama rağmen ani fps düşüşleri yaşadım single player modunda, patch ile denedim yine aynı kimse kendini kandırmasın. Oyunda ciddi bir optimizasyon sıkıntısı var. Yapımcı da bunu kabul ediyor ve patch yayınlayacağını belirtiyor zaten. Bu single oynarken çok büyük bir sorun değil ancak multisi için orijinalini alacağım bir oyundu bu, artık almayacağım büyük ihtimalle.

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Skıdrow :clap: :clap: :clap:

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Skidrow Update(23.61 MB )çıkmış az önce zamunda da gördüm. Umarım donmaya çözüm bulmuşlardır.:(

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
O patch Steam'de de çıkmışdı da fazla sorun çözmüyor.

Oyuna girerken ve server browser kısmındaki Friends sekmesinde düzeltmeler.
Dual ve Quad core işlemcilerde performans artışı.
Black Ops rcon tool ile bağlantıda geliştirmeler.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Skidrow Update(23.61 MB )çıkmış az önce zamunda da gördüm. Umarım donmaya çözüm bulmuşlardır.:(

Skidrow dün çıkardı o patch'i geriden geliyorsunuz arkadaşlar. :) Ki patch 11'inde steam üzerinden yayınlanmış. Oyunu zaten bitirmiştim, bir de patch'li halde yarıladım gece hiçbir değişme yok. Yalan oldu Black Ops.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
patch bi ise yaramiyo... bu oyunu hicbisey düzeltemez.. xbox360 yoksa black ops diye bi oyun yok...

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
717 kb/s ortalama ile indirdim :) şimdi kurma zamanı

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
maalesef benim laptop'da kasma sorunu nedeni ile sildim :( :devil:

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
Oyun bence kötü değil. Multi oynuyorum gayet güzel. MW2 silah ve haritalarından sıkılanlar alıp oynayabilir. MW2'yi hala severek oynayanlar ise almasalarda fazla birşey kaçırmazlar. (multiplayer olarak)

Önceki COD serilerine göre single player senaryosu daha güzel geldi bana.

Reaksiyon puanı
2,148
Multiplayerda napıyosunuz hocalar, kantır gibi mi oluyo hiç oynamadım oynayanı da görmedim buralarda :D

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Dostlar crack yaptım dosyaları değiştirdim fakat açamıyorum çift tıkladığımda hiç bir şey açılmıyor.Crackten kastım tam anlayamadım galiba sadece dosyaları kopyaladım COD dosyasının içine .exe leri değiştirdim., skidrow.ini yi çalıştırmam mı gerekiyor anlamadım anlatabilecek birisi özelden yardım edebilir mi?

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
ve oyun bitti ama kısa sürdü uzun dediler ama ya ben çok iyi oynadım ya da oyun harbiden kısa :D

Reaksiyon puanı
2,148
Dostlar crack yaptım dosyaları değiştirdim fakat açamıyorum çift tıkladığımda hiç bir şey açılmıyor.Crackten kastım tam anlayamadım galiba sadece dosyaları kopyaladım COD dosyasının içine .exe leri değiştirdim., skidrow.ini yi çalıştırmam mı gerekiyor anlamadım anlatabilecek birisi özelden yardım edebilir mi?

ini dosyasını açmak gibi bişey yok, steamclient.dll yi de kopyaladın mı?

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Kopyaladım ama aynı yere farklı yere mi kopyalanması gerekiyordu bende olan şu an çift tıkladığımda yarım saniye kum saati gözüküyor sonra normale dönüyor hiç tıklamamışım gibi

Reaksiyon puanı
2,148
Ben skidrow klasörü içindeki herşeyi kopyalamıştım olmuştu, birşey diyemiyorum malesef, ama ini dosyası ile ilgili değil yani onu açmayla ilgili değil

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
bu oyun sürekli hata verip duruyor Black Ops.exe yanıt vermiyor falan filan bir düzgün çalışmadı vesselam.Sevmedim bu oyunu ben.

Reaksiyon puanı
68
kasma için çıkan patch yi kullandım. oyunu oynarken bazen oyun birden donuyor ve kapatmak zorunda kalıyorum. aynı sorunu yaşayan var mı?

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
*** Steam Güncellemesi Geldi ***

Call of Duty: Black Ops
CPU performance improvements
Zombie matchmaking improvements
Fix for locked ADS after pressing shift-TAB to bring up Steam overlay
Fix for ADS while holding shift as a sniper

Call of Duty: Black Ops - Multiplayer
CPU performance improvements
Server browser bug fixes and tweaks to populate faster and do full refresh less often
Fixed crash when viewing leaderboards if player has more than 99 friends
Fix for locked ADS after pressing shift-TAB to bring up Steam overlay
Fix for ADS while holding shift as a sniper

Kuralım bakalım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...