COD:Black Ops bölümü geçemiyorum

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
S.a arkdaşlar ben callda bi bölüme geldim pilot bölümü uzaydan düşmanları öldürüyoruz oyunu bitrenler biliyodur o bölümü geçemedim bi türlü özellikle v harfine basmamı istediği zaman onu hiç anlamadım yardımcı olursanız sevinirim :(

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Valla o oyunu bende bitirdim ama uzaydan hiç düşman öldürmedim. Ekran görüntüsü paylaşırmısın :D

Reaksiyon puanı
68
aynen bende baktım çıkaramadım söylediği yeri :D
ben biliyorumda bir türlü nasıl bitirileceğini anlatamıyorum:) cod blacck ops şuan kurulu değil:9 sildim ondan.

hani f16 binip uçuyoruz arkadaş oraya diyiyor.

her neyse.

şimdi uçaktayken yere zoomluyorsun galiba mavi noktalar var arkadaşların yani. arkadaşlarını düşman görmeyecek şekilde sana denilen hedefe götüreceksin. Anladın mı?

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
he tmm bende düşmanları görmek için geniş açıdan bakıyomuşum saol bakalım olcakmı :)

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Yanılmıyorsam bu bölümden bahsediyorsun.
5494.jpg

O bölümde uydudan adamlara yol göstereceksin ve düşman askerlerine yakalanmadan üsse doğru yaklaşmaya çalışacaksın.

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2

Uploaded with ImageShack.us bu resim

burda ben o sayı yazan yere getiriyorum adamlarımı ve ardından bu uyarıyı veriyo nasıl gecicem yavv :S

serbay67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eğer yanlış bölümü hatırlamadıysam görevin askerlerini diğer düşman askerlere yakalatmadan hedefe ulaştırmak. düşmanlar gelince durun diyeceksin, arkaları dönükken falan saldırtacaksın. bu tarz bir şeydi.

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
eğer yanlış bölümü hatırlamadıysam görevin askerlerini diğer düşman askerlere yakalatmadan hedefe ulaştırmak. düşmanlar gelince durun diyeceksin, arkaları dönükken falan saldırtacaksın. bu tarz bir şeydi.

düşmanları zor görüyorum bea :S

serbay67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hep göz önündekiler senin adamlar işte. düşmanlar arada geliyorlar halledip geçiyosun.

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
hımm tamam deniyorum olcakmı bakalım :D

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Geçme kapat modern warfare oyna :) Oyunun yüzde 40 ı zaten konuşarak geçiyo :)

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
:D :D ya nerdeyse oyunun bitmesine dört bölüm kaldı tabi içlrndede bölümler var geçmem lazım bu bölümü :D

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
Adamları istenilen yere götürecen işte. Sonra bi ara devriye geliyor arabalarla filan o arada adamlarını boş alana çekip yere yatıracaksın. devriye geçtikden sonra devam edeceksin.

lianxing

Asistan
Reaksiyon puanı
0
SR 71 blackbirdler neymiş be 25 km irtifada 3500 km/h hızla gidiyolarmış her türlü donanım mevcut amerikanın soğuk savaş döneminin sonlarında sovyetler birliğini çökertmesindeki en büyük etmenlerden biriymiş breh breh:D

Respawn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Youtube'a COD BO walkthrough yazmaktanda mı acizsin arkadaşım

[video=youtube;pka2d6Ng5ko]http://www.youtube.com/watch?v=pka2d6Ng5ko[/video]