Çocukluk Aşkım Evlenmiş :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
slm. küçükken mahallede sevdiğim bir kız vardı. çocukça da olsa aşıktım sanırım. facebook saolsun, boş zamanımda, aklıma gelen eski arkadaşların ismini ararken buldum profilini. evlenmiş, yuva kurmuş kendine. içinden "allah mesut etsin" dedim ama bir tuhaf oldum valla. :mrgreen:

geçen gün bir arkadaşıma anlattım olayı, onun da başına benzer bir olay gelmiş. :)

bunun gibi olaylar yaşayan başkaları da vardır düşüncesiyle bu konuyu açtım. ne dersiniz? :sleep:

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Kime niyet kime kısmet :P :D Benim çocukluk aşkım olmadığı için sorun yok. Ama arkadaşlarımın çoğu evlendi kız olanlar. Allah mesut etsin :)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
ALLAH mesut etsin demek düşer sana : )

Ben çocukluğumu hatırlamıyorum ya :D

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
benim bebeklik aşkım var C= yandaki kurvözde idi o ıngalaması beni benden almıştı C=

şaka bir yana benimde vardı inan nikahına kadar yanındaydım hiç bir zaman kendisine açılmadım böylesi daha iyi olmuş benim için şimdi düşününce o yılları ...

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
benim cok vardı bilmiyomki hangisini söyleyim :))))))))))

Enisor

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bende tam tersi bir durum var aynı aşkımla 7 senedir devam ediyorum

xyunusx

Doçent
Reaksiyon puanı
41
benim bebeklik aşkım var C= yandaki kurvözde idi o ıngalaması beni benden almıştı C=

şaka bir yana benimde vardı inan nikahına kadar yanındaydım hiç bir zaman kendisine açılmadım böylesi daha iyi olmuş benim için şimdi düşününce o yılları ...

sen açılamadın ama başkası açılmış bile bak :D

yildiz61

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bendede tam tersi oldu benim evlendigimi duymus facebooktan mesaj göndermis evlenmissin diye falan tabi eskiler unutulmuyor ne kadar unutmak istesende..
Ve tesadüfen buldum diyor ortak arkadasimizin olmadigi yerde nasil tesadüfen buluyor oda muamma benim adima sahsen..

tekinderya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evlenmiş olduğunu duyman güzel.. daha kötüsünü duyabilirdin..

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Ayın 8 inde lisede bana aşık olan bi kızın düğünü var. Hemde arkadaşlarımdan biriyle :mrgreen:
Garip dünya

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
vay arkadaş..insan bi garip olur :)

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Benim de ilkokul aşkım evlenmişş :D ilkokuldan bi kaç arkadaşla konuşurken geçti konusu da çocuğu bile olmuş Allah analı babalı büyütün artık ne diyyimm :D

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
benim de evlenmiş ilkokul aşkım :D ne anlarsak o zaman sanki nası becermişim aşık olmayı anlamını bilmeden hayret :D

CZC

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Çocukluk ve gençlik aşklarının evliliği artık standart aksesuar oldu hayatımızda.. Onların çocuklarının düğünlerine davet edilme durumları da yakındır..
Ama ara sıra, bazı bazı akla geldiğinde bünyede "bi of çeksem karşıki dağlarda aksiyon olur mu acep?" duygusu da olmuyor değil :)

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
okadar çok kız vardıki hangisine aşıktım hatırlamıyorum :D:D:D

kuntakinte

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ilk aşkımla hala çıkıyor olduğumdan kim evlenirse evlensin sorun yok =)

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Çocukken aşkın ne olduğunu biliyor muydukki ? :D Sadece gönül yanılması. :P Yalansam yalansın diyin. :P :cool:

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
benimde çocukluk aşkım vardı, çocuktuk öpüşmekten hiç bir anlam çıkaramazdık o beni öpmüştü dudağımdan :D ama şimdi oda evlenmiş çoluk çocuğa karışmış sen elini çabuk tutmazsan sevdiğini elinden alırlar be gülüm bu böyle :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Bende çocukluk aşkımı hatırladım, ama hangisini hatırladığımı hatırlayamadım :P :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Benim hiç çocukluk aşkım olmadı :D O öpüşme, el ele tutuşma, aşkım konuşmaları falan gerçekleşmedi.Nedenini bilmiyorum.Lise 2'ye geçtim ama yok :( Ha tipimi bilemem ama dünyalar güzeli bir kız(herkese göre)benden hoşlanmıştı ve beni de kendine aşık etmişti.Ona hala aşığım orası ayrı tabi.Bu işin sonu inşaallah iyi bitecek.Bana şans dileyin ve de bol bol dua edin :D

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Benim hiç çocukluk aşkım olmadı :D O öpüşme, el ele tutuşma, aşkım konuşmaları falan gerçekleşmedi.Nedenini bilmiyorum.Lise 2'ye geçtim ama yok :( Ha tipimi bilemem ama dünyalar güzeli bir kız(herkese göre)benden hoşlanmıştı ve beni de kendine aşık etmişti.Ona hala aşığım orası ayrı tabi.Bu işin sonu inşaallah iyi bitecek.Bana şans dileyin ve de bol bol dua edin :D

Hadi bitir şu işi. :D Hakkınızda hayırlısı olsun umarım pozitif olur. :yes:

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Çocukluk aşkımın çocuğunun bozduğu şeyleri tamir etmekten gına gelmişti bi ara,Allahtan taşındılar gittiler kurtuldum:D

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
slm. küçükken mahallede sevdiğim bir kız vardı. çocukça da olsa aşıktım sanırım. facebook saolsun, boş zamanımda, aklıma gelen eski arkadaşların ismini ararken buldum profilini. evlenmiş, yuva kurmuş kendine. içinden "allah mesut etsin" dedim ama bir tuhaf oldum valla. :mrgreen:

geçen gün bir arkadaşıma anlattım olayı, onun da başına benzer bir olay gelmiş. :)

bunun gibi olaylar yaşayan başkaları da vardır düşüncesiyle bu konuyu açtım. ne dersiniz? :sleep:

herkesin hayatında böyle bir anı vardır mutlaka... hayatta kim çocukluk aşkı ile evlenebilmiş ki?!

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
ben bugüne kadar aşık olmadım bişey diyemeyecem ama boşver reyiz

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
benimki hala bekar, benim gibi. ama ben başkasıyla evlenicem o başkasıyla :)

webrettin

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Çocukluk aşklarımın hepsi evlendi ve hiçbirşey hissetmiyorum sanırım biraz büyüdüm ondandır :)