- Reaksiyon puanı
- 4,030
Nerede kimi görürsem göreyim, herkes başka bir şeyler peşinde.
Dersler sıkıcı geliyor herhalde.Ben onlardan değilim oyun da oynarım dersimi de.Nerede kimi görürsem göreyim, herkes başka bir şeyler peşinde.
Öğrencilere dersleri cazip hale getirirsek en azından ders çalışma oranında güzel bir artış gözlemleyebileceğimizi düşünüyorum.Nerede kimi görürsem göreyim, herkes başka bir şeyler peşinde.
Çocuklar:Nerede kimi görürsem göreyim, herkes başka bir şeyler peşinde.
Kendi geleceklerini bitiriyorlar.Ders çalışmak istemiyorlar
mecbur olmasan hiç yapmazsınHocam ben genelde belli saatlerde ödev yapmam.Ben canım istediğinde yaparım o da en az 4-5 saat ya da 1 günümü alır.Yani öğretmenler öğrencileri zorlarsa insan mecbur olduğu bir şeyi yapası gelmiyor.Şahsen ben öyleyim.
Çünkü sevmedikleri derse çalışmak istemiyorlar.Sıkıldıkları için bunu yapıyorlar ondan sonra sınav filan geliyor yarın internetten çalışırım filan onuda atlatıyorlar sınavı yapamayınca Türkiyede eğitim sistemi kötü. Online dersten birşey anlamıyorum filan bahaneler.Ama tabiki Türkiyede eğitim sistemi berbat.
Yazılım için bir yerden sonra belli seviye matematik ve sayısal yatkınlık da önemli hocam, kendinizi alıştırın derim.Ya mesela ben mat sevmiyorum fen sevmiyorum
Benim hobilerim Tarih, Yazılım. ama her neyse
Matemlatikte iyi olduğum yerler toplama çıkarma çarpma gibi şeyler .dYazılım için bir yerden sonra belli seviye matematik ve sayısal yatkınlık da önemli hocam, kendinizi alıştırın derim.
Hocam gercekten bildiğniz gibi değil dersler çok sıkıcı zaten evdesiniz diye dahada baskı yapıyolar hocalar desen zaten eğitim alamamış ekran paylaşmayı bilmiyo susturmayı bilmiyo herkesin internet sorunu var bazıları bilerek konuşmuyo dersi sabote etmeler falan herkesin durumu eşit degil zaten saçma konular insanın çalışası gelmiyo anlamadığmız konudan 100 sayfa ödev yapmak zorundayiz bizide anlamanız lazimNerede kimi görürsem göreyim, herkes başka bir şeyler peşinde.
eğitim sistemimize bağlı olduğunu düşünüyorum sebebi ders çalışmak önemli değil ezber yapmak gerekiyor çalışarak değil ezberlenerek sınavlara giriliyor bir çok kişi aslınd açalışmasına çalışır fakat bir şeyi 5 10 defa tekrarlayınca canları sıkılıyor başka ülkelerdeki öğrenciler gayet hayatlarından memnun ve dersleri iyi kuzenim isveç de büyüdü ve kendisi derslerinin çok eğlenceli geçtiğini anlatıyor kendisi luan apple da staj yapıyor kısacası ülkedeki eğitim sistemiNerede kimi görürsem göreyim, herkes başka bir şeyler peşinde.
zorunlu eğitim en büyük sıkıntı çok iyi bir ressam yada marangoz olacak çocuğu okumaya zorluyolareğitim sistemimize bağlı olduğunu düşünüyorum sebebi ders çalışmak önemli değil ezber yapmak gerekiyor çalışarak değil ezberlenerek sınavlara giriliyor bir çok kişi aslınd açalışmasına çalışır fakat bir şeyi 5 10 defa tekrarlayınca canları sıkılıyor başka ülkelerdeki öğrenciler gayet hayatlarından memnun ve dersleri iyi kuzenim isveç de büyüdü ve kendisi derslerinin çok eğlenceli geçtiğini anlatıyor kendisi luan apple da staj yapıyor kısacası ülkedeki eğitim sistemi
çok kötü
Bu ülkede okusan da gelecek yok.Kendi geleceklerini bitiriyorlar.
Vay Forumda ilk kez BİLSEM'li buldum. Hangi yıl girmiştin?Genelleme yapmayalım. Ben 1.siniftan beri test çözüyorum. İlkokulda Bilsem sınavına, ortaokulda yani şimdi LGS ye hazırlanıyorum.