novengeancethepunishment
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 768
Hayatımda daha önce hiç bu kadar hasta bir zihniyet görmedim.
Kalbimi kırdınHayatımda daha önce hiç bu kadar hasta bir zihniyet görmedim.
Doktor değiliz........ sıkıntı değil dedim ya.dikiş atmayı bilmeyen doktorlar çocuk yapamaz
Eğer bir gün dünyaya şekil verebilme seviyesine gelirsem evet üzgünümDoktor değiliz........ sıkıntı değil dedim ya.
Ne o? Benim çocuk yapmama mı engel olacaksın?
Youtube da massonik videolara mı bakıp gelmişsin foruma? ? ? ?Eğer bir gün dünyaya şekil verebilme seviyesine gelirsem evet üzgünüm
Küçükken izlerdim evetYoutube da massonik videolara mı bakıp gelmişsin foruma? ? ? ?
Küçükken izlerdim evetYoutube da massonik videolara mı bakıp gelmişsin foruma? ? ? ?
KararsızımMerhaba.
Benim yaşadığımız gezegeni daha güzel hale getirebilecek bir projem var. Global internette bu konuyu çok araştırdım lakin üzerine yazılmış bir makale veya tartışma görmedim. Ben belirli bir ıq ya sahip belirli bir finansal özgürlüğe sahip belirli bir psikolojiye sahip insanların çocuk yapma özgürlüğünün olmasının gerektiğini düşünmüyorum. Günümüz dünyasında çocuğuna tuvalet eğitimi vermeden büyüten aileler var. Çocuk bütün hayatı yaşayarak öğreniyor. Yaşarken onlarca hata yapıyor bu hataları doğru olarak görüyor. Sokaklar sevgisiz büyüdüğü için kaba saba insanlarla dolu. Yere çöp atmanın çok doğal bir şey olduğunu düşünen insanlarla dolu bir dünyada yaşıyoruz. Bunun önüne geçmek için ilk doğduğu andan itibaren eğitim vermek lazım. Bu eğitimi verebilmek için belirli bilince ve imkanlara sahip olunması gerektiğini düşünüyorum. Hayatı boyunca bir konuyu merak edip araştırmamış , evine ekmek alamazken çocuk yapmış ve sadece 9 saniyelik zevk için çocuk yapmış anne babalar yüzünden dünyamız bu halde. Gelin bu düşünceyi yaylım. Çocuk yapmak için belirli koşullar olsun. Siz ne düşünüyorsunuz ?
belli oluyor.Küçükken izlerdim evet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Küçükken izlerdim evet
ne yapıcaz çoçuk yapma sınavına mı giricez.Katılıyorum. Araçların nasıl ehliyet zorunluluğu varsa çocuk yapmanında bir yetkisi olmalı. Her birine sınav yapılmalı. Geleceğin çok güzel bir kaderi olabilir.
Bazı arkadaşlar düşünmeden saçmalamışlar. Yada yaşı küçük bilmiyorlar.
SinHa, çok iyi düşünüldüğünde bu arkadaş kötü birşey demiyor. Bir hoca olarak -müslüman insanların görüşlerine belki aykırı olarak- bu arkadaşla aynı görüşleri dillendirdim. Fakat bu görüş belki müslümanların görüşlerine aykırı gibi gözükse de aslında sevgili Peygamberimizin görüşlerine aykırı değildir.Dünya düzeni için fikirlere kurtuluş yollarına açığım eyvallah da sen ve senin gibi fikirdeki insanlar rahat yaşayacak diye insanlar neden nesillerini devam ettirmiyor? Tamam siz bu fikrinize uyun neslinizi devam ettirmeyin.
Kısmen haklı, adam kötü biri olsa bile oğlu çok iyi biri hatta bilim adamı bile olabilir.Yazan biraz haklı
kendini zor geçiriyor bakıyorsun 10 tane çocuk ordu kuracaklar sanki
nedıosun degisik?Merhaba.
Benim yaşadığımız gezegeni daha güzel hale getirebilecek bir projem var. Global internette bu konuyu çok araştırdım lakin üzerine yazılmış bir makale veya tartışma görmedim. Ben belirli bir ıq ya sahip belirli bir finansal özgürlüğe sahip belirli bir psikolojiye sahip insanların çocuk yapma özgürlüğünün olmasının gerektiğini düşünmüyorum. Günümüz dünyasında çocuğuna tuvalet eğitimi vermeden büyüten aileler var. Çocuk bütün hayatı yaşayarak öğreniyor. Yaşarken onlarca hata yapıyor bu hataları doğru olarak görüyor. Sokaklar sevgisiz büyüdüğü için kaba saba insanlarla dolu. Yere çöp atmanın çok doğal bir şey olduğunu düşünen insanlarla dolu bir dünyada yaşıyoruz. Bunun önüne geçmek için ilk doğduğu andan itibaren eğitim vermek lazım. Bu eğitimi verebilmek için belirli bilince ve imkanlara sahip olunması gerektiğini düşünüyorum. Hayatı boyunca bir konuyu merak edip araştırmamış , evine ekmek alamazken çocuk yapmış ve sadece 9 saniyelik zevk için çocuk yapmış anne babalar yüzünden dünyamız bu halde. Gelin bu düşünceyi yaylım. Çocuk yapmak için belirli koşullar olsun. Siz ne düşünüyorsunuz ?
Kısacası çocuk yapma kısıtlaması gelsin diyor.nedıosun degisik?
O biraz zor beKısacası çocuk yapma kısıtlaması gelsin diyor.