Soru Çocuğun biri ailemi rahatsız ediyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan serj
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

serj

Profesör
Reaksiyon puanı
3,028
Çocuğun teki beni panellemiş, aileme SMS Bomb atıyor. Bana attı, şimdi de sülalemdeki herkese atıyor. Engelliyoruz gelen SMS'leri fakat yine gelmeye devam ediyor. Saçma sapan markalardan falan doğrulama kodu atan bir SMS Bomber. Gelen SMS'lerde numara falan da yazmıyor. Atan çocuğu bulabilsem yine iyi de kim attı onu da bilemiyoruz, var mı bunun bir yolu?

yusufege

servet sayar
Reaksiyon puanı
848
Çocuğun teki beni panellemiş, aileme SMS Bomb atıyor. Bana attı, şimdi de sülalemdeki herkese atıyor. Engelliyoruz gelen SMS'leri fakat yine gelmeye devam ediyor. Saçma sapan markalardan falan doğrulama kodu atan bir SMS Bomber. Gelen SMS'lerde numara falan da yazmıyor. Atan çocuğu bulabilsem yine iyi de kim attı onu da bilemiyoruz, var mı bunun bir yolu?
hiçbir yolu yok belli bir süre sonra bırakacaktır kendi

Genç skywalker

Asistan
Reaksiyon puanı
190
Siber suçlara gidin diyecemde onlarda bişey yapmıyor tek çare sabretmek 1 sene zaten o çocuğun lgs senesi olur derslerden bırakmak zorunda kalır sizi

serj

Profesör
Reaksiyon puanı
3,028
Şu yaşımızda uğraştığımız işlere bak arkadaş, üzülüyorum bunlarla uğraşan çocuklara. Bıkmasını bekleyeceğiz bir de...

sfc

Asistan
Reaksiyon puanı
26
çocuğu bulabilirseniz polise vere bilirsiniz dava kağıdı gidince evlerine ağlarlar hemen zaten sonra aileside o çocuğa bilgisayar falan vermez polise götürürsen polisde çocuğu bulabilir

Son düzenleme:

Genç skywalker

Asistan
Reaksiyon puanı
190
çocuğu bulabilirseniz polise vere bilirsiniz dava kağıdı gidince evlerine ağlarlar hemen zaten sonra aileside o çocuğa bilgisayar falan vermez polise götürürsen polisde çocuğu bulabilir
O tamamen polisin isteğine bağlı bişey maalesefki polislerimiz bu konulara kafayı takmıyorlar

Furkanbg26

Doçent
Reaksiyon puanı
307
Telefonunuzun Markası Nedir Bilmiyorum Eğer Samsungsa (Başka Telefonda nasıl bilmiyorum) Mesajlardan sağ üstteki 3 noktaya tıklayın Numaraları Ve spamı engelle kismindan engelleyin Gene Olmuyorsa Çoğu Operatorde spam engelleme için özellikler var diye biliyorum

Hala cozulmesse çocuğun Yaptığı Şeyi Bırakmasını Bekleyeceksiniz

Yada Siber suçlara şikayette bulunacaksınız

yusufege

servet sayar
Reaksiyon puanı
848
Telefonunuzun Markası Nedir Bilmiyorum Eğer Samsungsa (Başka Telefonda nasıl bilmiyorum) Mesajlardan sağ üstteki 3 noktaya tıklayın Numaraları Ve spamı engelle kismindan engelleyin Gene Olmuyorsa Çoğu Operatorde spam engelleme için özellikler var diye biliyorum

Hala cozulmesse çocuğun Yaptığı Şeyi Bırakmasını Bekleyeceksiniz

Yada Siber suçlara şikayette bulunacaksınız
uygulamalardan numaranı kullanarak doğrulama kodu attırıyorlar spam olarak algılanmaz siber suçlar da büyük mesele olmadan uğraşmıyorlar sadece bekleyebilir ki belli bir süre sonra birakacaktır kendisi

Furkanbg26

Doçent
Reaksiyon puanı
307
uygulamalardan numaranı kullanarak doğrulama kodu attırıyorlar spam olarak algılanmaz siber suçlar da büyük mesele olmadan uğraşmıyorlar sadece bekleyebilir ki belli bir süre sonra birakacaktır kendisi
Panel Mevsuzu Bildiğiniz Gibi değil Banada SMS Bomber atılmıştı Atıyorum Defacto dan gelen bir Mesaj Defato olarak geliyor yani isim değişikliği mevcut Siber Suçlar Mevzusunda Pek Fikrim Yok dediğiniz Doğrudur İşim Olmadı Çünkü

(Defacto Markasını Örnek Olarak Verdim)

Umarım Konuyu Açan Arkadaşın Sorunu Çözülmüştür

İyi forumlar.

yusufege

servet sayar
Reaksiyon puanı
848
Panel Mevsuzu Bildiğiniz Gibi değil Banada SMS Bomber atılmıştı Atıyorum Defacto dan gelen bir Mesaj Defato olarak geliyor yani isim değişikliği mevcut Siber Suçlar Mevzusunda Pek Fikrim Yok dediğiniz Doğrudur İşim Olmadı Çünkü

(Defacto Markasını Örnek Olarak Verdim)

Umarım Konuyu Açan Arkadaşın Sorunu Çözülmüştür

İyi forumlar.
size atılan en basidi büyük ihtimalle diğerlerinde aynen markalardan geliyo