Coca-Cola içmeye devam edin!!!

engin azaklı

Asistan
Reaksiyon puanı
0
resim kötü bir fotomontajda gerçeği ne onuda söyleseniz ya.

engin azaklı

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benim anlayışıma göre.kazancımı ve zararımı bilirim.eğer bir israilli israile hizmet etmek istese bu resim ve haberden (ister yalan ister gerçek veya ne olursa olsun) daha iyi hizmet edemez.

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
efes için arakadaşlar :))
ben pamukkale, küp ve kayra içiyom :)) birde şok, dimes, pınar meyve suyu :))
yerli malına destek :))

by_erdal21

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Saçma sapan bir afiş.Düzmece olduğu belli.Coco böceği saçmalığı gibi birşey.Coco cola logosundan saçma anlamlar çıkaran zekaların işi sanırım.

kara_kalem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu coca cola konusu israil gündeme gelince illaki hortlatılır ama sonra unutulur ve coca colalar götürülür. Lakin bunun uydurma olduğunu söyleyen arkadaşlar da var, peki neden çıkıp bir yetkili bu iddiaları yalanlamıyor? İki ihtimal var, ya bizi adam yerine koyan yok, sizi içeceğiniz koladan nolacak, içseniz ne içmeseniz ne diyerek... ya da sükut ikrardan...

engin azaklı

Asistan
Reaksiyon puanı
0
.Coco böceği saçmalığı gibi birşey.Coco cola logosundan saçma anlamlar çıkaran zekaların işi sanırım.
.........
sen o resmi gördünmü.o resim tam bir tesbittir.
fakat hesabı sorulamamış bir tesbittir.
...........
Bu coca cola konusu israil gündeme gelince illaki hortlatılır ama sonra unutulur ve coca colalar götürülür. Lakin bunun uydurma olduğunu söyleyen arkadaşlar da var, peki neden çıkıp bir yetkili bu iddiaları yalanlamıyor? İki ihtimal var, ya bizi adam yerine koyan yok, sizi içeceğiniz koladan nolacak, içseniz ne içmeseniz ne diyerek... ya da sükut ikrardan...
........
çünkü adamlar siyaseti iyi biliyorlar.bizim gibi basit düşünmüyorlar.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Yanlışmı görüyorum ölüm cola yı destekleyenlermi var.

fthodms

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
çok kötü bi photoshop çalışması..bilinçli insanlar ne içip içmeyeceğini ii bilir..

bazılarıda böyle ucuz propogandalarla cahilleri kandırır =)

coca cola içmeyiz ama böyle basit ve komik şeylere de kanmayız bea =)

engin azaklı

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eğer olay gerçekse bir israilli ne yapar KAYNAK GÖSTERMEZ.kendi anlayışını koyar yayınlar.
eğer bu olay gerçekse bir israilli ne yapar savaşı unutturmak için bu meseleyi ortaya atar.

by_erdal21

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cola,fanta vs. içmem.Bu saçmalığa inanmayanı İsrail yanlısı ilan edeceksiniz nerdeyse.İçtirmemek için böyle ucuz ve insanları aptal yerine koyacak teşbbüslere gireceğinize adam gibi anti-emperyalist propoganda yapın.Yanlız bunu yaparken kullandığın klavyede emperyalizmin ürünüdür.

engin azaklı

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yazdığın yazıyı sahiplen.öbür konuları başka zaman konuşuruz.

by_erdal21

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yazdığın yazıyı sahiplen.öbür konuları başka zaman konuşuruz.

Nedir derdin?Sen ne anlatıyorsun ki?Konu reklam afişinden açılmıştır.Sence o afiş gerçek mi?Yalana inanmak günahtır.Allah zekayı bu yüzden vermiştir insan oğluna.Ajitasyon yapmak yalanı örtmez.

engin azaklı

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iki mesele var.birisi bu.diğeri senin söylediğin öbürü.bende öbürünü sordum.sende başka şeylere daldın

metalok

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Amerikan malı kullanmayın diyen arkadaşlar önce kendi kullandıkları bilgisayarlara bir göz atsınlar. İçinde ne kadar Amerikan malı ürün varmış?

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Görüp de ......
Duyup da.....

Sen de haklı sın
Sen de hak sız sın çünkü TDK sitesine gittim ne Görüp, nede Duyup diye bir kelime yok imla klavuzunda

İnanmıyorsan buyur bak BURADAN

arkadaşlar yaklaşık üç yıl kadar önce namaz kılan bir insanın coca cola buzdolabının önünde secde etmesini coca cola internet sitesinde kullandı... daha sonra gelen tepkiler üzerine özür diledi... böyle bir şey olması mümkün mü... imkanı yok... coca colanın bir avuç yahudi yi mutlu etmesi için milyonlarca müslümandan vazgeçeceğini aklınız alıyor mu... biraz mantıklı düşünmemiz lazım...

Arkadaşlar kendinize içmek için haklı nedenler aramanıza gerek yok içen içer içmeyen içmez

illede delil arıyorsanız coca cola nin kar oranının bir miktarını (miktar şuan aklıma gelmedi) israil ordusuna bağışlaması yetmezmi bundan iyi delilmi olur

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
şu verilen firmalar ne kadar paranoyakça...
sahibi yahudi olan her firmayı yazmışlar maşallah , ama israilin katliamını desteklemeyen yahudilerden haberi yok heralde bu insanların..

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Amaan ne kadar saçma şeyler yaa bunlar. Hala inanıyormusunuz bu saçmalıklara....

Bunu yazan arkadaşa soruyorum, senin kullandığın bilgisayarın işlemcisi,rami, ekran kartı, HDD... vs. hepsi ABD malı..... Ya böyle saçmalıklarla uğraşmayın, oturun çalışın, yeni şeyler üretin, sizde onların karşısında durun!!!

Ben hep Coca-Cola içerim, asla vazgeçmem, adamların ürünü harika! Kim ne derse desin, ne zırvalarsa zırvalasın...

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
güzel bir fotomontaj bu şekilde verilseydi daha iyi olurdu
arkadaşlar filistin davası bu kadar ucuzmu
bu bize gerçekleri unutturmaktır
oh kkokakola içmicem intikamımı aldım
aldında neyi aldın
konya atış alanı uçuş alanı
yahudiinin tek dostu türkiye onları eğiten biz besleyen arablar yaşasın filistin herhalde niyetimiz kargaları güldürmek
şu anda silahımız dahi israili vuramaz programlı
bence gerçekçi olun konya için ne yapılabilir getirin tartışalım

konsolos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
satın aldığınız herşeyin parası israile gidiyorsa onlara para kaptırmamak için tek yapmanız gereken tek şey köyünüze çekilip kendi domatesinizi, biberinizi yetiştirmek; teknolojiden uzak kalmak. ha bi de alacağınız gübrenin parasının israile gitmeyeceğinden emin olun tabii.

engin azaklı

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nedir derdin?Sen ne anlatıyorsun ki?Konu reklam afişinden açılmıştır.Sence o afiş gerçek mi?Yalana inanmak günahtır.Allah zekayı bu yüzden vermiştir insan oğluna.Ajitasyon yapmak yalanı örtmez.
........
Keşke bunları sana yüzyüze anlatsam burada uzun sürer.

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Bu konuyu açan arkadaşın işletim sistemini çok merak ettim. Diyelim ki Linux. Peki RAM'in, ekran kartın,işlemcin vs. Ben Coca Cola mı içerim.

nur29

Doçent
Reaksiyon puanı
5
ben bu gazlı içecekleri 3 yıldır içmiyorum
en büyük sebebi sağlığa zararlı olması
güzelim canım buz gibi ayranlarımız dururken o içeceklere dönüpde bakmam bile
lütfen konuyu açan arkadaşımıza da haksızlık etmeyelim
iyi geceler

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
cola turka dışında bi kola daha var mavi-kırmızı-beyaz renkte amblemli. o banko yahudi malı

muratince72

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
için kardeşim için...sağlığınızı düşünmüyorsanız için..verdiğiniz paraların nerelere gittiğini ve sizin paranızla nasıl bir dünya kurmaya çalıştıklarını düşünmüyorsanız için..afiyet olsun diyemeyeceğim ama...

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
hadi ozaman sigarayıda bırakalım
çoğu sigara firmasıda bu suyun değirmeninden ;)

bykonfizik

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Akıl Var Yahu ? Hiç Coca Cola Böyle Afiş Yaparmı :)