Çobandan Aysun Kayacı'ya suç duyurusu

sercanozturk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
cobanabikx7.jpg

Adana'nın Kozan ilçesinde bir çoban, manken Aysun Kayacı hakkında, ''Anayasa'nın eşitlik ilkesini yok sayarak, çobanlık mesleğini aşağıladığı ve hakaret ettiği'' iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Kahveli Köyü'nde yaşayan Hasan Ali Bulduklar (56), Kozan Savcılığı'na, Kayacı hakkında bir televizyon programında yaptığı konuşmayla ilgili suç duyurusu dilekçesi verdi.

Bulduklar, dilekçesinde, "Evliyim ve 11 çocuğum var. Geçimimi çobanlıkla sağlamaktayım. Ulusal bir haber kanalında Aysun Kayacı, 'Benim oyum, dağdaki çobanla bir olmaz' diyerek, Anayasa'nın eşitlik ilkesine aykırı davranmakta, bizleri aşağılamakta ve hakaret etmektedir. Adı geçen kişiden davacıyım" ifadelerine yer verdi.

Bulduklar, askerliğinin bitmesine 3 gün kala 1974 Kıbrıs Barış Harekatı'nın başladığını ve askerliği bittiği halde 59 gün Edirne'de mevzide kaldığını, bu vatanın geleceği için görev yaptığını belirtti.

Vatan topraklarının kolay kazanılmadığını ifade eden Bulduklar, "Bizleri küçük gören, hor gören, çoban diye aşağılayanların ve tüm kamuoyunun şunu bilmesini istiyorum ki ben vatan için verilen tüm görevleri eksiksiz yerine getirdim. Ne demek 'dağdaki çobanla benim oyum bir olamaz'. Çok üzüldüm. Kendisinden şikayetçiyim" dedi.

Kaynak

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
sonuna kadar destekliyorum bunu yapacakları aysun kayacının aklına bile gelmemiştir :D gerçi akıl olsa onu söylemezdi hatta düşünmezdi

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
bu dava kapak olsun Aysun Kayacı'ya !!!

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Artık İleride Çocuklarda Ana-babası yerine "Ana"y.s. Mahkemesi'ne Gidecek. "Hakim amca Ahmet kalemimi çaldı.." :P Zırt pırt mahkemeye giden muhalafet partisi sağolsun. :)

Amcayıda Sonuna kadar destekliyorum. Hiçbir İnsanı Hiçbir İnsan Küçük Göremez! Hele ki Devlet Hizmetinin ulaşamaması yüzünden Cehalette bırakılan İnsanlar asla !

M.K. Atatürk'ün sözü ; "Köylü Milletin Efendisidir."

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bu aysunun programı hangi kanalda ve hangi gün :D izleyip gülmek istiyorumda :D

stoje

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aysun bundan sonra çobanları öpmeye başlar ha ha ha ah

EzOhİsTaN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
aptal sarışın = aysun kayacı :D biri şu kızı sustursun ya ;D

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Zuhaha aferin amca :D

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Aferin kıza kanalın amaçlarına çift yönde hizmet ediyor. Programın hem dekoltesiyle hem de ortalık karıştırmasıyla izlenme oranını arttırıyor.

amiga.os

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kadın belki benim oyumla bi çobanın oyu bir değil derken, ben çok aptalım o yüzden ne anlarım oydan seçimden demek istemiştir :D