Citroen C4 SX PK

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Arkadaşlar 2005 model lpg li Citroen C4 hakkında neler söylersiniz?Kullanan varmı?Tavsiye edermisiniz

jonjon

Profesör
Reaksiyon puanı
54
Doçent burdan pek çıkmaz sanırım anlıyan :biggrin: bi mert üstad var ...

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Lpg işi bozuyor.:)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Lpg işi bozuyor.:)

Yapma be spybot işkillendirme beni bu devirde benzinli mahveder bizi ayrıca araba tiptronic vitesli haliyle buda fazla yakar gibi geliyor bana onuniçin lpgli istemiştim araba genel olarak nasıldır sence teşekkürler ilğin için

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Citroen'i oldum olası sevmemişimdir. İtici gelir hep, ama teknoloji olarak, belki de en iyi Fransız...

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Mustang merhaba kardeşim. Öncelikle araç seçimin gayet güzel. Citröeni sevmesemde yeni nesil C4ler ciddi bir başarı elde etmiş durumda. LPG olması kimseyi rahatsız etmesin. Adam gibi monte edilmiş kaliteli Sıralı sistem LPG kitin varsa alacağın araçta, gönül rahatlığı ile bin C4üne...Geçen gün gözümün önünde 2010 model 1 aylık arabaya (Honda Civic Elegance) sıralı LPG kiti takıldı. :D Arkadaşımın hiçbir şikayeti yok... Soruyorum, "Benzinmi? ne benzini ? Benzin ne arar la bu arabada" diyor bana :D Hergün biniyor ve benzini hiçbir şekilde aratmıyor performansı dedi. Bende kullandım bende çok şaşırdım yeni nesil LPGler aşmış durumda anlayacağın :) C4e gelelim, araba başarılı dedik öyle dedik böyle dedik. Aklında sorun olmasın. Gayet temiz ve çok uygun fiyatlara 2005 C4 al ve bin. Alınca Çocuğunu, karını al, doğru pikniğe hadi bakalım... :D Ha birde otomobilin konsolunda elektronik donanımdan geçilmiyor, göstergelerdeki gecikmeler can sıkabilir.. Aracın iç malzeme kalitesi konusunda şikayet edenler var, bunu ben değil sen bileceksin. Tatmin olursan mutluda olursun ama bu konuda rahatsız olanlar olsaydı bu araç bu kadar başarılı satışlara ulaşırmıydı bilemem... :)

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Mert onayladı artık alabilirsin.:D

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Ben doblo alacamda ne zaman alacam bilmiyorum mert:D

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Fiorino al dobloyu naapcan B'olm :D İlla büyük bir kombi alıcam diyorsan tourneo connect al :D

**osk@r78**

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Aracın süspansiyon sistemi gerçekten kötü.Elektronik aksamıda sık sık arıza veriyor.Dizeli bir derece daha alınabilir bir araç.Yinede sen bilirsin.Başka seçeneklerde bulmanı tavsiye ederim sana..
2 arkadaşımda var ona göre söylüyorum bu söylediklerimi..

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Yakıt Konusunda Biraz Seçiçi Davranan Bir Model . Elektronik Arızası Verenler İlk Piyasaya Sürülen Seride idi Seninki ise 2005 Sanırım O Seride olabilir . Sonraki 2 Seriden Çıkan C4'ler Hatasız

Eğer Sıralı Ve Kaliteli Bir Marka LPG Kiti Varsa LPG li Olması Çokda Önemli Değil !

Ama Keyif Veren Bir Otomobil . Bu Dediklerimden Yola Çıkarak Bir Kontrol Et Eğer Sorun Yoksa Tavsiye Ederim!

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Mustang merhaba kardeşim. Öncelikle araç seçimin gayet güzel. Citröeni sevmesemde yeni nesil C4ler ciddi bir başarı elde etmiş durumda. LPG olması kimseyi rahatsız etmesin. Adam gibi monte edilmiş kaliteli Sıralı sistem LPG kitin varsa alacağın araçta, gönül rahatlığı ile bin C4üne...Geçen gün gözümün önünde 2010 model 1 aylık arabaya (Honda Civic Elegance) sıralı LPG kiti takıldı. :D Arkadaşımın hiçbir şikayeti yok... Soruyorum, "Benzinmi? ne benzini ? Benzin ne arar la bu arabada" diyor bana :D Hergün biniyor ve benzini hiçbir şekilde aratmıyor performansı dedi. Bende kullandım bende çok şaşırdım yeni nesil LPGler aşmış durumda anlayacağın :) C4e gelelim, araba başarılı dedik öyle dedik böyle dedik. Aklında sorun olmasın. Gayet temiz ve çok uygun fiyatlara 2005 C4 al ve bin. Alınca Çocuğunu, karını al, doğru pikniğe hadi bakalım... :D Ha birde otomobilin konsolunda elektronik donanımdan geçilmiyor, göstergelerdeki gecikmeler can sıkabilir.. Aracın iç malzeme kalitesi konusunda şikayet edenler var, bunu ben değil sen bileceksin. Tatmin olursan mutluda olursun ama bu konuda rahatsız olanlar olsaydı bu araç bu kadar başarılı satışlara ulaşırmıydı bilemem... :)

Teşekkürler Mert kardeşim ilğin ve verdiğin bilgiler için şu anda arabayı aldım.2005 model 93000 de arabanın bir tek sunroof u yok dediğin gibi full elektronik bir alet ayrıca tiptronic vitesli bakalım inşalllah memnun kalırız

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Teşekkürler Mert kardeşim ilğin ve verdiğin bilgiler için şu anda arabayı aldım.2005 model 93000 de arabanın bir tek sunroof u yok dediğin gibi full elektronik bir alet ayrıca tiptronic vitesli bakalım inşalllah memnun kalırız

Kaç paraya aldın kardeş.?

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. :)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Mustang kardeş bir mustang alsan daha iyidi bea:D

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Birşeyler Söylemek İçin Geç Kalmışız Gerçi

Şimdi İse Anca Allah Kazasız Cezasız Kullanmak Nasip Etsin Arkadaşım Demek Düşer

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Birşeyler Söylemek İçin Geç Kalmışız Gerçi

Şimdi İse Anca Allah Kazasız Cezasız Kullanmak Nasip Etsin Arkadaşım Demek Düşer

Teşekkürler Nikesteel cevap yazman bile bir inceliktir bence sağol

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Kazasız belasız kullan .. Hayırlı olsun :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Hayırlı olsun kazasız belasız kullan inş.. fiyat pahalı gibi geldi ya almışsın artık.. memnun kalırsın inş..:wink:

Evet belki haklı olabilirsinde şu an arabaların en cafcaflı zamanı kışa girerken alsaydım 1-2 bin lira daha ucuz olabilirdi teşekkürler sağolasın

---------- saat 23:34 eklendi ---------- önceki mesaj saat 23:33 eklenmişti ----------

Kazasız belasız kullan .. Hayırlı olsun :)

Sağol kardeşim teşekkürler

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Fiyat normal 19 - 23 arası zaten bu cihazlar. 2005 model 20 21 falan olurdu genelde ama temiz-bakımlı araçmış demekki. Güle güle kullan kazasız belasız resmini koysana merak ettim ama mustang... :D Nazarlık takmayı unutma...

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
gps almayi unutma, :) gule gule kullan. ilerde c4 den hevesin kacarsa volkswagen passat i denemeni tavsiye ederim.