cipher /w:C cmd de bu komut ne işe yarar?

Deniz Gemici

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Öncelikle bu komutu internette araştırıdım ve sonuçlar şu bilgisayarda eskieden sildiğmiz ama silinmeyen virüs ve boş dosyaları siliyormuş doğru mudur buraya yazmak istedim yardımlarınızı bekliyorum

Deniz Gemici

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Yav boş dosyalar kalıntı dosyalar tamam da virüsü silemez :)
Peki merak ettiğim şu crack oyun kulanıyorum maddiyattan dolayı virüs programım kaspersky ama hiç bir türlü uyarı vermiyor virüs varmı yok mu diye taratıyorum gene bulmuyor ama içimde bir şüphe gizli bir virüs var diyor bu gizli virüsü nasıl silebilirim

Umut Keleş

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
866
Neden şüphe ettin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önemli dosyan yoksa DOSYALARI YEDEKLEMEDEN format at

pc yi aç görev yöneticisine gir bak bilmediğin değişik saçma sapan adlı bir görev var mı ?

Deniz Gemici

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Neden şüphe ettin

pc yi aç görev yöneticisine gir bak bilmediğin değişik saçma sapan adlı bir görev var mı ?
Yok değişik bir bir şey

Neden şüphe ettin

Şüphe etmemin sebebi korsan oyun kullanmam ondan şüphe ediyorum o da maddiyattan dolayı bi oyuna 50 60 lira veremem çok boş para bir oyun için

Umut Keleş

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
866
Öncelikle oyunların yapımı çok zordur bütün parçalar 3ds max gibi programlarda teker teker çizilir o programları öğrenmesi bile başlı başına bir derttir. O yüzden o paranın kat kat fazlasını hak ederler. ve crack li oyunları indirmekte aslında bir suçtur seni ayıplıyorum. ama konu bu değil pc nde virüs olma ihtimali yok.

Deniz Gemici

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
cipher /w:C bu komut var olan dosyalarıma zarar vermez değil mi dosya silme vb

Öncelikle oyunların yapımı çok zordur bütün parçalar 3ds max gibi programlarda teker teker çizilir o programları öğrenmesi bile başlı başına bir derttir. O yüzden o paranın kat kat fazlasını hak ederler. ve crack li oyunları indirmekte aslında bir suçtur seni ayıplıyorum. ama konu bu değil pc nde virüs olma ihtimali yok.
Biliyorum ama sistem iyi değil iyi olmayınca eski oyunlara kalıyorsun eski oyunların bazıları da satış plartformlarında yok :(

Umut Keleş

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
866
Bilmiyorum ztn cmd çok karmaşık bir sünya daha windows yetkilileri çözemedi cmd yi anlayacağın hiç girme öyle komutlara çalıştıra temp prefetch %temp% komutlarını yaz ve gördüklerini sil.

cipher /w:C bu komut var olan dosyalarıma zarar vermez değil mi dosya silme vb

Biliyorum ama sistem iyi değil iyi olmayınca eski oyunlara kalıyorsun eski oyunların bazıları da satış plartformlarında yok :(
Eski oyunlarsa sıkıntı yok :)