Cinsiyetimden Utanmaya Başladım

warhead

Doçent
Reaksiyon puanı
9
vay be :cool:
konu baya ilgilimi çekti müdahil olmak istedim. Jeaquares in anlatmaya çalıştıgını çok iyi biliyorum çünkü o kadar kızın bilgisayarını tamir ettimki sayısını unuttum.hemde bilgisayar programcılığı bölümünde okuyan kızların bile tamir ettim.fakat teknolojiye ilgi duyan istanai kızlarda yok değil.ama çok nadir :4:

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
vay be :cool:
konu baya ilgilimi çekti müdahil olmak istedim. Jeaquares in anlatmaya çalıştıgını çok iyi biliyorum çünkü o kadar kızın bilgisayarını tamir ettimki sayısını unuttum.hemde bilgisayar programcılığı bölümünde okuyan kızların bile tamir ettim.fakat teknolojiye ilgi duyan istanai kızlarda yok değil.ama çok nadir :4:
bize onlardan bulmak lazım :w00t::w00t:

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
hay ellirne sağlık ne de dürüst konuşmuşsun yaa...

süslenmek laf yetiştirmek dedikodu yapmak ve yine süslenmek
erkekler de var tabi xD

tek bildikleri bu:glare::sleep:

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Kızların haddine mi bilişim milişim... Bir kızın nasıl olması gerektiğini bizim forumdaki bir kız arkadaşımızın yaptıklarından anlayabilirsiniz.

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
5-6 mesaj okudum en mantıklısı bu geldi :

ya senin mesajlarını takip eden kim ya.ne işim olur senın gibi başbakan din hükümet düşmanı birisini.mesjlarını her konuda görüyoruz alakalı alakasız her yerden çıkıyorsun.her konuda sen varsın.motorunu soğumaya bi türlü bırakmıyorsun.ayrıca cevap verme konusunda neden bu kadar ağırdan alıyor zaman kazanıyor neden bu kadar çekımser kalıyorsun.haa illede cevap vermeyecem diyorsan önemlı değil.çunki ben anladım RAİTİNG peşinde olduğunu......

adoganses

Doçent
Reaksiyon puanı
28
Jeaquares ın yazdıklarına bakılırsa bir bayan dan çıkabilecek cümleler değil, çok fazla erkeksi. sizi bilmem ama ben Jeaquares ın bayan olduğundan şüpheliyim, fake atıyo gibi geldi sanki. ama bilemiyorum mümkünde tabi:cool:

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Yok ilgili bilgili olmasın hatunlar. Bilmeyenlere öğretmesi güzel oluyor :clap::4:

sabayon

Asistan
Reaksiyon puanı
6
ya jeaguares sana birşey sorsam ayıp olurmu acaba.şimdi biz seni AK PARTİ düşmanı ve sayın RECEP TAYYİP ERDOĞANA olan nefretinle tanırdık ayrıca din ilahiyat vs gibi şeylerede gösterdiğin tepkilerden bilirdik.

şimdi

sen son zamanlarda açtığın konu ve konularda ben 17 yaşındayım inglizce okudum süper bilirim sonra itiraf ediyorum BEN ERMENİYİM ermeniyim ama ermeniler soysuzdur sonra bilgisayar piriyim bilgisayar la çok ilgiliyim diğer spor vs gibi alanları yazmıyorum zaten bide şimdi ben bayanım deyip konu açıyorsun..

haa ne olduğun bayan erkek ermenı vs ne olduğun beni ilgilendirmez ama yoksa sen sansasyon yaratip sitede ilgi çekmeyemi çalşıyorsun?yani merakım bu yüzden cevaplarsan bu dedıklerımle ilgili sorular hem benım hem diğer arkadaşların kafasından atılmasına yardımcı olursun.

tşkler..
katılmadan edemicem kızma yok

Anlaşıldı. Genel kanı şu yönde:

"Eğlenecek kız arıyorsan bilgisayar bilmeyenini, evlenecek kız arıyorsan bilgisayar manyağını bulacaksın."

Nokta. :D
evlenmek için böyle bi konu açmana gerek yoktu :D ana fikir buydu sanırım

Kızların teknolojiye karşı bu kadar kör olmalarından nefret ediyorum.
sandığın gibi tek değilsin bunu unutma [/QUOTE]
Onlar sadece MSN, MySpace ve Facebook bildikleri için benim bilişim konusunda ilgili/bilgili olmam, insanlara ilk seferde erkek olduğumu düşündürüyor; hatta bazıları resmimi görene kadar inanmıyor!

Anca gülmeyi, süslenmeyi bilirsiniz. Sonra da kocalarınızdan dayak yiyince ağlar, "Niye böyle oldu? Nerede bizim haklarımız?" dersiniz. Kafanız sadece modaya, yemek yapmaya, erkeklere çalışırsa daha çok dayak yersiniz. :D
[/QUOTE] bence sende bu kafayla çok dayak yersin :D bunlarda kadın için gerekli kendine özen itina eşine ve ailesine ssahip çıkmak ve saygı duymak ev içindeki görevlerinide yerine getirmek bi kadın için utanç değil aksine bence zevktir bi kadın olarak söylüyorum bunu evli bi kadın olarak [/QUOTE]
Çok dolmuşum ya, buraya yazmak insanı gerçekten rahatlatıyor. Şu internette bir kişi bile kız olduğuma inanmıyor ilk seferde. Bu da kızların mallığı. Tek bildikleri "kız olmak" olunca, erkekler şaşırıyor tabi. Ben seviyorum bilgisayarımı, yemek yapacağıma bozulan bilgisayarımı yaparım, daha iyi. :D

Ah benim dertli başım... :confused1:[/QUOTE]dediğim gibi yemek ypacağına ev işleri yapacağına sadece pc ve alakalı işlerle uğrasırsan evet çok dayak yersin :Dher ikisinide yapmalı çok yönlü olmalı feminist değilde daha feminen yaklaşmalısın
ubuntu hayranıyım windows kullanırım format atarım aftereffects photoshop 3dmax gibi programları bilirim kodlarla linux dağıtımlarını tek tek deneyince tanıştım çok iyimiyim hayır değilim insan hergün öğrenir taaki ölene kadar sürer bu iş ama ne eşimi nede evimi ihmal ederim kadınlık ayrı bişy eş olmak ayrı iş ayrı bişydir bunların hayat içindeki önemlerini kavrar herbirine gerektiğği öenmi verirsen,biri için diğerini ihmal etmezsen ozman utanmanı gerektiricek bişy olmaz
(face ,msn twitter, arkadslarım ile iletişim için kullandığım platformlar bunları kullanmaya yada kullanıyorum demeyede utanmıyorum eşime yemek yapmaya evimi temizlemeye ve sayamadığım diğer kadınlık görevlerimide yapmaya utanmıyorum ve kadın oluğum için eşimle evli olduğum için ona yemek yapabildiğim ve yaptığım yemekleri beraber yediğğimiz iiçin çok mutluyum ayrı zevk bu benim için ve utanmıyorum )
herkesin hayat ve yaşam tarzı farklıdır ve ne yermek kınamak nede sahip olduklarımız için övünmek insan olan insana yakışan bi tavır değildir ablana güven sen

murateybek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mrb Bende Malesef Aciktan Liseye Gidiyorum Bilgisayar Bölümüne Aksam Dersleri Oluyor O kadar Bayanların icinde 1 Tanesi İlgileniyor Bilgisayar işiyle Gerisi Faso Fisodan Geliyor :) GüzeL Bi Örnek gibime qeLDi :)

Big

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Araba ve Bilgisayar kullanmayan ( bkz . kullanmaya çalışmak ) bayanların yaşadığı bir dünyada olmak isterdim :)

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Muhabbet süper:D:D
Oku vede gülümse:D:D

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Yorumları okudum da ne cevap vereceğimi bilemedim. O kadar yanlış şeyler söylenmiş ki. Hepsine cevap vermeye kalksam bir sayfa yazı yazarım herhalde ama neyin ne olduğunu bilmeden konuşan üyelere de hayran kaldım açıkçası. :)

Konuda neyden bahsettiğim gayet iyi anlaşıldı genel olarak. Elbette birkaç kişi anlayamayacak, onlar da yemeğin tuzu biberi. :)

francesc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:thumbup::clap:
katılmadan edemicem kızma yok

sandığın gibi tek değilsin bunu unutma
Onlar sadece MSN, MySpace ve Facebook bildikleri için benim bilişim konusunda ilgili/bilgili olmam, insanlara ilk seferde erkek olduğumu düşündürüyor; hatta bazıları resmimi görene kadar inanmıyor!

Anca gülmeyi, süslenmeyi bilirsiniz. Sonra da kocalarınızdan dayak yiyince ağlar, "Niye böyle oldu? Nerede bizim haklarımız?" dersiniz. Kafanız sadece modaya, yemek yapmaya, erkeklere çalışırsa daha çok dayak yersiniz. :D
[/QUOTE] bence sende bu kafayla çok dayak yersin :D bunlarda kadın için gerekli kendine özen itina eşine ve ailesine ssahip çıkmak ve saygı duymak ev içindeki görevlerinide yerine getirmek bi kadın için utanç değil aksine bence zevktir bi kadın olarak söylüyorum bunu evli bi kadın olarak [/QUOTE]
Çok dolmuşum ya, buraya yazmak insanı gerçekten rahatlatıyor. Şu internette bir kişi bile kız olduğuma inanmıyor ilk seferde. Bu da kızların mallığı. Tek bildikleri "kız olmak" olunca, erkekler şaşırıyor tabi. Ben seviyorum bilgisayarımı, yemek yapacağıma bozulan bilgisayarımı yaparım, daha iyi. :D

Ah benim dertli başım... :confused1:[/QUOTE]dediğim gibi yemek ypacağına ev işleri yapacağına sadece pc ve alakalı işlerle uğrasırsan evet çok dayak yersin :Dher ikisinide yapmalı çok yönlü olmalı feminist değilde daha feminen yaklaşmalısın
ubuntu hayranıyım windows kullanırım format atarım aftereffects photoshop 3dmax gibi programları bilirim kodlarla linux dağıtımlarını tek tek deneyince tanıştım çok iyimiyim hayır değilim insan hergün öğrenir taaki ölene kadar sürer bu iş ama ne eşimi nede evimi ihmal ederim kadınlık ayrı bişy eş olmak ayrı iş ayrı bişydir bunların hayat içindeki önemlerini kavrar herbirine gerektiğği öenmi verirsen,biri için diğerini ihmal etmezsen ozman utanmanı gerektiricek bişy olmaz
(face ,msn twitter, arkadslarım ile iletişim için kullandığım platformlar bunları kullanmaya yada kullanıyorum demeyede utanmıyorum eşime yemek yapmaya evimi temizlemeye ve sayamadığım diğer kadınlık görevlerimide yapmaya utanmıyorum ve kadın oluğum için eşimle evli olduğum için ona yemek yapabildiğim ve yaptığım yemekleri beraber yediğğimiz iiçin çok mutluyum ayrı zevk bu benim için ve utanmıyorum )
herkesin hayat ve yaşam tarzı farklıdır ve ne yermek kınamak nede sahip olduklarımız için övünmek insan olan insana yakışan bi tavır değildir ablana güven sen
[/QUOTE]

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
20ud3iw.jpg

güzel konu jequ :D bu kadar yararlı bilgiyle bu kadar kişi toplamışsın :D heralde seni erkek sananlar ya da konuyu bir erkeğin açtığını düşünen herkes toplanmış :D

say55

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yorumları okudum da ne cevap vereceğimi bilemedim. O kadar yanlış şeyler söylenmiş ki. Hepsine cevap vermeye kalksam bir sayfa yazı yazarım herhalde ama neyin ne olduğunu bilmeden konuşan üyelere de hayran kaldım açıkçası. :)

Konuda neyden bahsettiğim gayet iyi anlaşıldı genel olarak. Elbette birkaç kişi anlayamayacak, onlar da yemeğin tuzu biberi. :)
bırakın uleyn kızı:helpsmilie:
şaka bi yana teknolojiyi takip eden arkadaşlarımızın olması memleketin geleceği için önemli bir gelişmedir..

AdReNaLiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
3
seni caaaanı gönülden kutlamak istiyorum ve bir ricada bulunuyorum...mümkünse etrafındaki kız arkadaşlarınıda bu yönde bilinçlendirirmisin :) ?? gerçekten şu anda bulundugumuz yüzyılda teknoloji özelliklede bilgisayar sistemleri çok yaygınlaşıyor..çoğu insan farkında olmasada artık zorunlu ihtiyaç haline geliyor...yıllardır abartısız diyorum bilgisayarın başında çürüttüm kendimi..yeri geldi ailem karşı çıktı felan filan ama sonuçta ne oldu...şu anda bilgisayar benim mesleğim ekmek kapım :)

Saygılar...

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
seni caaaanı gönülden kutlamak istiyorum ve bir ricada bulunuyorum...mümkünse etrafındaki kız arkadaşlarınıda bu yönde bilinçlendirirmisin :) ?? gerçekten şu anda bulundugumuz yüzyılda teknoloji özelliklede bilgisayar sistemleri çok yaygınlaşıyor..çoğu insan farkında olmasada artık zorunlu ihtiyaç haline geliyor...yıllardır abartısız diyorum bilgisayarın başında çürüttüm kendimi..yeri geldi ailem karşı çıktı felan filan ama sonuçta ne oldu...şu anda bilgisayar benim mesleğim ekmek kapım :)

Saygılar...

Ben de seni aynı şekilde kutluyorum ve teşekkür ederim. :) Elbette arkadaşlarıma filan anlatmaya çalışıyorum biraz. Mesela özellikle sınıftaki kız arkadaşlarıma bir şeyleri yapmaları yönünde bilgi veriyorum bazen. Klavyenin F-Q geçişlerini yapmayı bilmiyorlar. Bir kere gösterdim, iki kere gösterdim ama fark ettim ki gösteren biri olduğu sürece öğrenmeye niyetleri yok. Ben de son kez söyledim, şimdi istiyorlar da yapmıyorum, kendileri yapıyorlar artık. :)

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13

bu cevabınız süperdi yaaaD::D:

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
yusufsan21 senden beklemezdim en azından. Az çok beni Linux bölümünden tanıyor olman lazımdı. :)

Ne yazacağımı bilemedim şimdi. Sanırım konu içeriğini ve mesajlarımı silmem gerekecek.

bulmeh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bu itirafa ben de bir itiraf eklesem nasıl olur?
İtiraf edeyim ben de Jeaquares'in 19 yaşında bir kız olduğuna ihtimal vermiyorum ya da inan(a)mıyorum diyeyim :)

Konudan kopmayalım ee ne diyorduk... Jeaquares 'e hayatta başarılar dilerim.

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
erkek ya da kız farketmez birine "Sen bu konuyu evlenmek için mi açtın" gibi saçma bi cümle kurmak gerçekten ayıp jequ yu tanımam etmem 2 muhabbetimiz vardır toplasan. 1. linux 2.soad bundan öteyede tanımam
kız desede insan erkek desede insan ortadaki tek ortak sorun kızların teknolojiye yanaşmaması bence bunun üstüne gidelim

15 sayfa var nerdeyse yarısı belkide yarısından fazlası sataşma şeklinde olmuş anlamadım bir insan kendini erkek olup kız tanıttı ya da kızken erkek olarak tanıttıysa (jequ'nun kız olduğuna inanıyorum neden görmediğim kişinin cinsiyetini ben tayin edim ki?)bir şey mi oluyo bence ortada jequ ya karşı olan az da olsa kin duygusu yatıyo :)
isteyen alınır isteyen alınmaz bu arada ;)

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
jeaq kız mıymış dur bakam şimdi hatirladım
ben bunu zaten biliyodum :D

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
jeaq kız mıymış dur bakam şimdi hatirladım
ben bunu zaten biliyodum :D

MSN'de fotoğrafımı da mı görmedin? :)

erkek ya da kız farketmez birine "Sen bu konuyu evlenmek için mi açtın" gibi saçma bi cümle kurmak gerçekten ayıp jequ yu tanımam etmem 2 muhabbetimiz vardır toplasan. 1. linux 2.soad bundan öteyede tanımam
kız desede insan erkek desede insan ortadaki tek ortak sorun kızların teknolojiye yanaşmaması bence bunun üstüne gidelim

15 sayfa var nerdeyse yarısı belkide yarısından fazlası sataşma şeklinde olmuş anlamadım bir insan kendini erkek olup kız tanıttı ya da kızken erkek olarak tanıttıysa (jequ'nun kız olduğuna inanıyorum neden görmediğim kişinin cinsiyetini ben tayin edim ki?)bir şey mi oluyo bence ortada jequ ya karşı olan az da olsa kin duygusu yatıyo :)
isteyen alınır isteyen alınmaz bu arada ;)

Ben zaten konuyu açarken ne demek istediğimi ilk mesajımda gayet iyi açıklamıştım. Forumda herkes erkek olduğumu sanıyordu. Bir yerde kız olduğuma dair bir ifadede bulununca herkes şaşırdı. Hala inanmayanlar var, düşün. :) Ben de bu şaşkınlığımı geyik yapılan bir bölümde biraz da gülelim diye dile getirmiştim ama evlenmek istediğime kadar getirildi iş. :) Evlenmek isteseydim, amacım farklı olsaydı burada akşama kadar milli işletim sistemi diye didinmezdim ki bu sadece bir örnek. Bu insanlara ne diyeyim, hiçbir fikrim yok. Bana bunları söyleyenlerin çoğunu hiç tanımıyorum bile. Foruma yeni üye olup da 2 gıdım Türkçeleriyle bana sataşanları anlayabilmiş değilim. He diyip geçtim ben de. :)

---------- saat 12:54 eklendi ---------- önceki mesaj saat 12:53 eklenmişti ----------

Bu itirafa ben de bir itiraf eklesem nasıl olur?
İtiraf edeyim ben de Jeaquares'in 19 yaşında bir kız olduğuna ihtimal vermiyorum ya da inan(a)mıyorum diyeyim :)

Konudan kopmayalım ee ne diyorduk... Jeaquares 'e hayatta başarılar dilerim.

19 yaşında değilim zaten, 17 yaşındayım.

İyi dileklerin için teşekkürler. :)

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
@jeaq
yahoo kullandigim icn gozukmuyo heralde