topalsolucan
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 555
Çakma çakmadır sağlamı olmaz.
Çin alışveriş sitesinde alınanbir ürün güvenlimi bence hayır ya bozuk çıkarsa ne olacak onu değiştırene kada bir ürün parası masraf olur malesef ucuzluk bozukluktur
Kendi ülkemizde alışveriş yapalım ekonomi katkı sağlıyalım
slm bu formlarda sizde gördüm alıntıdır.(Slm ben de bi şarkı arıyorum şöyle tarif ediyim, kısa siyah saçlı bir kadın söylüyo klip bi tünelde geçiyo metro tüneli gibi, kamera sadece kadının yüzünü çekiyo kadın geri geri giderek ve bazen ileri yürüyerek şarkısını söylüyo ama kamera sadece yüzünü çekiyo. nakaratın sallayımda belki birisi anımsar, thank you olivat no i love you beta)bu şarkıyı bulabildinizmi ?
--- Mesaj Güncellendi ---
Konuyla alakazız ama formda size nasıl ulaşacağımı bilm yorum
Dört birinden almışsın, 1 birinden almışsın, birer tane ödemişsin. Sen napmışsın
Şu an isteiğim dışındakileri iptal ettim galiba. satın alma geçmişim resimdeki gibidir. bir anormallik görüyormusunuz ?
son gelen mesaj. "(koeitan@hotmail.com) ödemeniz için tam para iadesi yaptı."
para paypal hesabıma geri iade edildi şeklinde görünüyor. benim paypal hesabıma sanal kredi kartım tanımlı. bu para paypal da mı kalıcak böyle, yoksa sanal kart üzerinden bir şekilde gerçek kredi kartı hesabıma geçer mi ?
sanırım forumumuz bu konulara çok uzak ya da bilen kişiler bugün forumda yoklar. ben son durumumla ilgili sağda solda yaptığım araştırmada şöyle bir bilgi edindim. herhangi bir durumda paypal hesabına geri iade edilen para, gerçek kredi kartına yatıyormuş. bu bilginin doğrulunu bekleyip görmem ile birlikte bilgi olsun diye buraya da yazayım dedim.
paypal bu konularda çok titiz merak etme eğer paranı vatandaş göndermezse paypal itiraz kaydı açarsın sorunu paypal halleder benimde başıma geldi o yüzden biliyorum
Tamam adresinizi anladım Türkçe çeviri programı kullandım (iki adrese sahipsiniz mi demiş ne demiş ) bizim posta bir adrese gönderilebilir.Bu adresinize göndereceğim.Teşekkürler. Demiş.şu mesajda tam olarak ne söylüyor? artık adresimi anladığını söyleyin...
ok,i Understand your address,I use Turkish translation software is to have two address.Our postal can sent an address. i will send this address.thanks