Çift Ses Kartı ve Ayrı Ayrı Ses

panther76

Superlative Сasual Dating - Verified Ladies
Reaksiyon puanı
21
Kullanmakta olduğum Bilgisayarımın Ekran Kartından harici çıkış vererek LCD Tv yi bağladım ve diğer odada oğlum film izliyor ben ise monitörde kendi işlerimi yapıyorum.ama ben çalışırken çıkan sesler diğer odadaki Tv den çıkıyor doğal olarak. elimde ayrıca Creative Audigy 2 ses kartı var pc ye takmadığım ben bu ses kartını taksam filmler için çıkış sadece bu ses kartından kendi işlerimde ise onboard ses kartı kullansam olurmu. Daha takmadığım için soruyorum.Böyle bir imkan yoksa boşu boşuna takmayayım.
Kullandığım İşletim Sistemi Windows 7
Yardımlarınız için teşekkürler

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Ses kartı takmana gerek yok ben senin değine benzer şekilde çalışıyorum.evimdeki bilgisayarımın anakartı ASUS M4A79 deluxe kullanıyorum özerindeki 7+1 onboard ses kartı senin dediğin işi yapıyor.ses programında ses menüsünde işaretlediğin zaman sesler ayrılıyor.bir kişi film izlerken diğeri müzik dinleyebiliyor.sesler farklı çıkıyor tabiki,anakartında bu özellik yoksa olmaz tabi ama ses kartını takıncada bişeyin değişeceğini sanmıyorum ama denemek lazım bence.

Reaksiyon puanı
189
kullandığınız film programının ses çıkışlarını ikinci ses kartına yönlendirirseniz sorununuz çözülecektir...