Chrome tuş basmama sorunu

Stupidghost

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar. son chrome güncellemesinden sonra, arama kısmında ya da diğer ilgili yerlerde bir şey aramak istiyorum fakat hiçbir tuş basmıyor. tekrardan bir şeyler yazmak için ya o sekmeyi yeni pencereye almam ya da tarayıcıyı yeniden başlatmam gerekiyor. bu sorunla karşılaşan var mı, çözümü nedir?

wMwMw

Profesör
Reaksiyon puanı
96
Aynen son güncellemeden sonra bu sorunu sık sık yaşıyorum

yasin0252

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Aynı sorunu 2010 yılında Windows xp de iken Chrome da yaşamıştım. Ne yaptıysam çözememiştim sormadığım yer kalmamıştı.. 5 - 6 ay sonra Chrome un bi güncellemesiyle sorun çözülmüştü.. Valla sebebini bilmiyorum neden oluyor ama şuan son sürümlerde bende hiç bir sıkıntı yok. Bu sorun bazı sistemlerde oluyor sebebini bilmiyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynı sorun bende de var. Video izlerken bir şey aramaya çalıştığımda klavyedeki hiçbir tuş çalışmıyor. Yeni sekme açtığımda veya başka pencereye geçip tekrar geri geldiğimde klavye yeniden çalışmaya başlıyor. Sorun sadece chromeda video izlemeye çalışırken oluyor. Umarım hemen bir güncelleme gelirde sorun halledilir.

-Master

Asistan
Reaksiyon puanı
9
aynı sorun bende'de mevcut windows 10 ile başladı bu sorun. Düzelmesi için Alttaki arama butonuna basıp rastgele tuşlara basmanız yeterli. Ancak video izleyip çıkınca yine aynı sorun çıkıyor aynı şekilde izlemessek de olabiliyor bu sorun tek bende yokmuş bu sorun öğrendiğim iyi oldu.

wMwMw

Profesör
Reaksiyon puanı
96
Az önce güncellendi chrome umarım bu sorun düzelmiştir Sürüm 45.0.2454.93 m

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Aynı sorun bende de var. Güncelleme ile düzeldi sanırım.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Bende de vardı bu sorun sonra başka tarayıcı ile deneyince anladım alt tab yapınca geçiyordu hemen fakat sinir bozucu

Stupidghost

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
son güncellemeyi de yaptım. fakat aynı sorun devam ediyor. belki de windows ile ilgili bir hatadır.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Aynı sorun bende de var. Güncelleme ile düzeldi sanırım.
hocam bu arada dediğiniz işe yarıyor, teşekkürler

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bende de vardı bu sorun sonra başka tarayıcı ile deneyince anladım alt tab yapınca geçiyordu hemen fakat sinir bozucu
ütteki yanlış oldu silemedim. hocam bu arada dediğiniz işe yarıyor, teşekkürler