Chrome da sitelerde sürekli kullanıcı adı şifre ile giriş yapma

ysf.taskin

Asistan
Reaksiyon puanı
9
selam arkadaşlar. chrome da mesela shiftdelete ye kullanıcı adı şifre vs ile açıyorm. sonra chrome u kapatıyorm. tekrar shiftdelete veya herhangi bi siteye girdiğimde tekrardan kullanıcı adı şifre vs girmem gerekiyor. chrome şifreyi kaydediyim mi diye soruyor. eywallah kaydet diyoruz kapatıp açtıgımızda tekrar girmek istedğimizde tekrardan kullanıcı şifre girmem gerekiyor:S

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
çerezleri silen bir program var anlaşılan. sistem temizleme uygulamaları kullanıyor musun? ccleaner, iobit care vs

ysf.taskin

Asistan
Reaksiyon puanı
9
çerezleri silen bir program var anlaşılan. sistem temizleme uygulamaları kullanıyor musun? ccleaner, iobit care vs
ccleaner kullanıyorum fakat haftada bir falan temizliyorum. kapatıp açma olayım dakikalık olay. bişey silmiyorum. mesela bu konuyu açmak için giriş yaptım. sekmeyi kapatmıştım. tekrar girince yine giriş yapmak zorunda kaldım.o mouse la şifre girme yerine girince otomatik çıkıyo da benim istedğim hiç ekşıne gerek duymadan devam etmesi

administrator

Asistan
Reaksiyon puanı
47
ccleaner kullanıyorum fakat haftada bir falan temizliyorum. kapatıp açma olayım dakikalık olay. bişey silmiyorum. mesela bu konuyu açmak için giriş yaptım. sekmeyi kapatmıştım. tekrar girince yine giriş yapmak zorunda kaldım.o mouse la şifre girme yerine girince otomatik çıkıyo da benim istedğim hiç ekşıne gerek duymadan devam etmesi
ccleaner'ı aç uygulamalar kısmından crome'un site tercihleri, kayıtlı form bilgileri,kayıtlı şifreler falan işaretlimi bir bak işaretli ise kaldır birdene bakalım

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276

Beni hatırla seçeneği aktif olunca istediğin olur. inputlara geldiğinde bilgiler geliyorsa Chrome'un şifreyi kaydet olayında bir sıkıntı yoktur.