Chp Yönetimi 128 Milyar Nerede Söyleminden Neden Vaz Geçti ?

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Biliyorsunuz geçen hafta neredeyse her yerde 128 Milyar Dolar nerede diye söyleyen 3 laflarının 3 üde bu söylem olan muhalefet AKP'nin Yalan dediği ALGI dediği video sonrası tek kelime etmemeye başladılar bu normal mi ? 7 gün oldu heralde bu video çıkalı ÇIT YOK !!!

Şu videoda alenen CHP'ye hakaret var neredeyse yalancı diyorlar Vatan karşıtı olanlarla iş tutuyorlar deniyor yalan ve çamur zihniyeti deniyor ekonomik kaos istiyorlar ülkeyi İMF'ye mahkum edenler vb bir sürü itham var ama CHP yönetimi çıkıpta neden cevap veremedi bu video ya ? 128 Milyar Dolar'ın peşkeş çekildiği yandaşlara aktarıldığı veya devletin dolandırıldığı yönünde sabah akşam algı yayıyorlardı. Madem bu kadar büyük iddiada bulunuyorlar da bunun belgelerini sunmuyorlar halen ? 128 Milyar değil bu ülkenin bir kuruşu için mücadele etmesi gereken muhalefet bu mu gerçekten !!! İlerde İktidar olursa vatandaşın hakkını savunacak bizi temsil edecek parti bu mu gerçekten !!

Bugün CHP gurup toplantılarını basın açıklamalarını izliyorum bu sefer 128 Milyar Dolar nerede lafı gitmiş Aynı pankart üstüne arkada Cumhurbaşkanlığı Külliyesi DESTEK NEREDE söylemi gelmiş. Sonra Muhalefet SIĞ deyince sözünün kıymeti yok deyince yalancı çoban gibi geziyor deyince bazıları kızıyor. Ne oldu bu kadar ciddi bir iddiadan neden dönüldü ? Yoksa Muhalefette aslındda İlhan Kesicinin dediği gibi her şeyi biliyor ama maksat kafa karıştırmak ve at yalanı bulunur inananı mantığı mı gerçekten !!!

1619706557483.png

Not: Mesela geçenlerdede sağlık bakanlığı Aşı alırken iddiaya göre ÇİN bize milyonlarca ücretsiz aşı vermiş devlette bedava olan aşıları para ile tekrar satın almış gibi iddiası vardı muhalefetin bunu gurup toplantısında dillendirdiler. Hükümet tarafı yalan bu dedi HOP sonra gene tek kelime yok muhalefetten :( Bu mu siyaset ülkemizde ? Bir iddia ortaya atıldı mı kanıtlanmaz mı ?

Saraya giden CHP'li vardı. Saraydan Para alıp parti kuranlar vardı 120 tane Bylook kullanan AKP li vekil ile 4-5 bakan vardı vardıda vardı at yalanı bulunur inananaı siyaseti çok kötü bir şey :( Birde bu sözlere sorgulamadan inanan insanlar var.

Son düzenleme:

Mr.Pavarotti

Doçent
Reaksiyon puanı
592
A haber ne ise halk tv de odur.
Akp ve rte nasıl bir çizgi de ise Chp ve gundi de o çizgi de.
Yıllardır iki aynı seçeneğe mahkum ede ede ülkeyi getirdikleri vaziyet ortada avukatlar bölündü,sağlıkçılara dayaklar şiddet,verilmeyen yasal haklari(maaş primi gibi şu pandemi zamanı, ölümlerin şehitlik sayılması gibi)hukuk sistemi desen belli bir takım ayrıcalıklı kesim dışında işlemiyor, eğitim desen 16 senede 15 mi 14 kez bakan ve müfredat değişimi ile bitmiş durumda öğretmenlerin maaşı yük olarak görülüyor, sınav paraları ateş pahası, atanamayan birsürü öğretmen vs vs, belediyeler önünde kendini yakan insanlar.. Daha saymakla bitmez ki..

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
A haber ne ise halk tv de odur.
Akp ve rte nasıl bir çizgi de ise Chp ve gundi de o çizgi de.
Yıllardır iki aynı seçeneğe mahkum ede ede ülkeyi getirdikleri vaziyet ortada avukatlar bölündü,sağlıkçılara dayaklar şiddet,verilmeyen yasal haklari(maaş primi gibi şu pandemi zamanı, ölümlerin şehitlik sayılması gibi)hukuk sistemi desen belli bir takım ayrıcalıklı kesim dışında işlemiyor, eğitim desen 16 senede 15 mi 14 kez bakan ve müfredat değişimi ile bitmiş durumda öğretmenlerin maaşı yük olarak görülüyor, sınav paraları ateş pahası, atanamayan birsürü öğretmen vs vs, belediyeler önünde kendini yakan insanlar.. Daha saymakla bitmez ki..

Bu kadar büyük iddialar ortaya atıp sonra hiç bir şey olmamış gibi devam etmek Siyaset yapmak mı oluyor !!! Benim lafım ona...

Yoksa AKP'nin çok yanlışı var bunca senedir iyice yıprandı 20 yıldır iktarda olması nedeniyle veya güç zehirlenmesi olmaya başladı bazı AKP'lilerde bunların hepsine eyvAllah. Ama bu muhalefeti görünce neyse boşver diyesi geliyor insanın benim anlatmak istediğim o.

Mr.Pavarotti

Doçent
Reaksiyon puanı
592
E hocam muhalefetin başında ki zatın da bir kaset komplosu ile başa geldiğini unutma ve diktatörlükle suçladığı iktidardan çok, kendisininde 15 senedir o partide kendisine muhalif isimleri bir bir posta ettiği gerçeğini göz önüne alarak benim çerçevemden bakarsan zor değil fikir birliğine varmamız.

Obur yandan allahın vasıfları ile donatılmış liderimiiiiz diyince bağrını dövmenin neresi iktidar zehirlenmesi?
Gazı Mustafa Kemal Atatürk ve Ismet Inönü ye iki ayyaş demenin neresi zehirlenme?
Istiklal marşı şuraya dokunmuyor(kalbini işaret ederek) tabi gönül isterdi ki vs vs demenin neresi zehirlenme?

Ha şimdi dersin ki ben dediklerine dedim bunlara değil fln tmm peki.
Onların hangisi iddaa veya asılsız?
Hukuk adına;
Ankarada eylem yapmadi mı avukatlar?
Metin Feyzioglu na sırt dönmedi mi ?
Sağlık adına ;
Türk TABIPLERI Birliği Tweet attı ölüyoruz yönetemiyorsunuz dedilerde terörist ilan edilmediler mi?
Eğitim adına;
Malûm bakanın malum öğretmen maaşları en büyük yükümüz adlı videosu zaten internette dolu..

Ki daha çok yazılabilir hocam

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
E hocam muhalefetin başında ki zatın da bir kaset komplosu ile başa geldiğini unutma ve diktatörlükle suçladığı iktidardan çok, kendisininde 15 senedir o partide kendisine muhalif isimleri bir bir posta ettiği gerçeğini göz önüne alarak benim çerçevemden bakarsan zor değil fikir birliğine varmamız.

Obur yandan allahın vasıfları ile donatılmış liderimiiiiz diyince bağrını dövmenin neresi iktidar zehirlenmesi?
Gazı Mustafa Kemal Atatürk ve Ismet Inönü ye iki ayyaş demenin neresi zehirlenme?
Istiklal marşı şuraya dokunmuyor(kalbini işaret ederek) tabi gönül isterdi ki vs vs demenin neresi zehirlenme?

Ha şimdi dersin ki ben dediklerine dedim bunlara değil fln tmm peki.
Onların hangisi iddaa veya asılsız?
Hukuk adına;
Ankarada eylem yapmadi mı avukatlar?
Metin Feyzioglu na sırt dönmedi mi ?
Sağlık adına ;
Türk TABIPLERI Birliği Tweet attı ölüyoruz yönetemiyorsunuz dedilerde terörist ilan edilmediler mi?
Eğitim adına;
Malûm bakanın malum öğretmen maaşları en büyük yükümüz adlı videosu zaten internette dolu..

Ki daha çok yazılabilir hocam

Yazdıklarının çoğunun mantıklı açıklması var ama neyse uzatmayacam.

1-2 tanesini yazam.
2 Ayyaş diye 80 Anayasasını yazanlara dediği aşikar. Anayasa muhabbeti tartışırken neden 1920 anayasasına gönderme yapılsın ülkede altif olan 82 Anayasası.

Barolar eylem yaptıysa ne var bunda ? Bu barolar ayrılırsa ölürüz biteriz batarız deniyordu ne diğişti hayatımızda ?

Türk Tabipler birliği başkanlına laf ediyorlar bunu tüm doktorlara neden bağlıyorsun !!! Ayrıca Tabipler birliği başkanının açıklamaları ve bazı söylemleri gerçekten çok sakıncalı. HDP'ye yakın söylemleri hareketleri var...

Not: Fani birine Allah'ın vasıfları ile donanılmış demek onu diyenin ayıbı... ( Bu şahıs 2015 yılında bunu demiş ve sonraki seçimde Milletvekili bile yapılmamış. )

Not2 : İstiklal marşı şuraya dokunmuyor diyen kimmiş ?

Not:3 bu söylediklerinin konu ile ne alakası var :D

Son düzenleme:

Mr.Pavarotti

Doçent
Reaksiyon puanı
592
Not 2 kaynak ntv

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstiklal Marşı'na yeni beste çağrısı​

46. Muhtarlar Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, , İstiklal Marşı'nın bestesinin değişebileceği sinyalini vererek, "En büyük üzüntüm bu emsalsiz marşın hakiki manasını yüreklere nakşedecek bir bestenin bulunamamış olmasıdır. O beste ile güftenin birbirini tamamlaması çok önemlidir. Burada bestekarlara büyük iş düşüyor" ifadelerini kullandı.​

Ilgili link

Not3:Bunları göz önünde bulundur demek istedim tek yonlusun çünkü

Not:Sonrasında tepkiye göre milletvekili olmamismismis bir daha geç o işi bence yemek bittikten sonra sofraya gelen tuz gibi birşey benim için sana yetiyorsa takdir okuyanların..

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstiklal Marşı'na yeni beste çağrısı​

46. Muhtarlar Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, , İstiklal Marşı'nın bestesinin değişebileceği sinyalini vererek, "En büyük üzüntüm bu emsalsiz marşın hakiki manasını yüreklere nakşedecek bir bestenin bulunamamış olmasıdır. O beste ile güftenin birbirini tamamlaması çok önemlidir. Burada bestekarlara büyük iş düşüyor" ifadelerini kullandı.​

İÇİNDE KOSKOCAMAN BU EMSALSİZ MARŞ DİYOR :D Okudğunuzusa mı anlamıyorusunz. Güfte işi şimdiye kadar 2 kere değişti zaten o gene değişebilir zaten önemli olan içeriği ve anlam derinliği .. Burayı okuyup İstiklal marşına karşı bunlar okumaktan rahatsız oluyorlar flan mı anlıyorsun gerçekten ?

Not:Sonrasında tepkiye göre milletvekili olmamismismis bir daha geç o işi bence yemek bittikten sonra sofraya gelen tuz gibi birşey benim için sana yetiyorsa takdir okuyanların..

Ne yapılmalıydı mesela ? İnsanların ağızı torba değil ki istediğini söyleyebilir bu söylem Cumhurbaşkanının neden bağlıyor !!! Haşa çıkıp birisi Erdoğan Allah dese bu Erdoğan'ın ayıbı mı bunu söylenenin densizliği mi olur ?

Not3:Bunları göz önünde bulundur demek istedim tek yonlusun çünkü

Benim demek istediğim gayet açık bu kadar gürültü çıkartıldı 128 Milyar gitti uçtu çaldılar yediler buhar ettiler diye. Ne olduda bu üstteki video yayınlandıktan sonra birden kesildi !!! Merakım bu sadece. Üstteki videoyu izledin mi tamemen . ( İçinde bir partiye ne ithamlar ne laflar ediliyor bunu kaldırıp hiç bir şey olmamış gibi hayata devam ediyor muhalefet. ) İddiasındanda vaz geçiyor.

Mr.Pavarotti

Doçent
Reaksiyon puanı
592
Bence an be an müdahale etmesi gerekirdi.. o ne biçim laf ver şu mikrofonu da gibi.. Ayrıca sen anlamamakta israrcisinhocam bu açık güfte iki kez değişti evet ama bu son halinden kendinden başkası rahatsızlık duymuyor? Daha iyi olabilirmiş bunların hepsi (ozunde) cumhuriyet ile bir iç hesaplaşma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence an be an müdahale etmesi gerekirdi.. o ne biçim laf ver şu mikrofonu da gibi.. Ayrıca sen anlamamakta israrcisinhocam bu açık güfte iki kez değişti evet ama bu son halinden kendinden başkası rahatsızlık duymuyor? Daha iyi olabilirmiş bunların hepsi (ozunde) cumhuriyet ile bir iç hesaplaşma
+ Yeni bir tarih çabası

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063

:D Bu ülkede en şeriat isteyeninden tut en sol Kominizim gelsin diyene kadar ben daha İstiklal marşı ile derdi olan görmedim duymadım. ( HDP hariç ) Sen kendince çıkarımda bulunuyorsun ve çok yanlış bir çıkarım :)

Cumhuriyet ile derdi var ondan İstiklal marşının güftesine laf etmiş demende ayrı bir komedi.

Bak İstiklal Marşının ilk güftesiyde buymuş. Güfte değişebilir lakin içeriğinde değişiklik olmaz.

1923-1930 arası okunuş şeklide şöyle..

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
10,327
İstiklal marşının bestesini beğenmemek ne zamandan beri cumhuriyetle hesaplaşmak oldu, anlayan varsa beri gelsin. Bu nasıl bir mantıktır yahu, ne saçmalıktır böyle. Bunu iddia edebilmek için insanın ya kapkara bir cahil ya da kopkoyu bir kindar olması lazım. Ki, her ikisi de insan sağlığı için, psikolojisi için çok tehlikeli durumlar. Gerçi ben burada cehaleti tercih etsem de arkadaşımız ikinci şıkka daha yakın anlaşılan. Ancak ölesiye kin beslediğin birine bu kadar haksız bir ithamda bulunabilirsin. Hiçbir mantık ölçüsü olmadan...

Diğer ölçüsüz, hesapsız önyargılarına ise değinmeye bile gerek yok. Çünkü yüzlerce sayfa yazsan bile vatandaşın anlayacak objektif bir düşünce tarzı yok. Allah insanı körü körüne birine bu kadar düşman etmesin.

Mr.Pavarotti

Doçent
Reaksiyon puanı
592
Şimdi sizin için 4 bir yani hain dolu ama dosdoğru bir adam demi :):).. gün-de 4 saat uyku fln..

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Şimdi sizin için 4 bir yani hain dolu ama dosdoğru bir adam demi :):).. gün-de 4 saat uyku fln..

Yok bu saydığın Kemal Kılıçdaroğlu.

Erdoğan kim ki altı üstü 1995 yılından beridir girdiği her seçimi kazanan ve siyaset nedir bilmeyen Türkiye'yi İRAN yapmak isteyen şerihat getirip kendisi halife olmak isteyen sürekli vatanının satmaya batırmaya çalışan ülkesini her yerde rezil eden hiç bir gelişmeyi desteklemeyen birisi !!! ( Tabi gözü olup görmeyene göre öyle. )

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094

+ Yeni bir tarih çabası
Sen neyi tartışıyosun ya @OzkanK. ne diyor sen ne diyorsun sen bu konuyla alakalı cevap vermiyorsun ki hep başka bir yerlerden kusur bulup getiriyorsun biz kusuru yok demiyoruz sen hala yok onu yaptı yok şunu yaptı başka yerlerden bir şeyler buluyorsun konuyla alakası olmayan şeyler söylüyorsun

Erdoğan kim ki altı üstü 1995 yılından beridir girdiği her seçimi kazanan ve siyaset nedir bilmeyen Türkiye'yi İRAN yapmak isteyen şerihat getirip kendisi halife olmak isteyen sürekli vatanının satmaya batırmaya çalışan ülkesini her yerde rezil eden hiç bir gelişmeyi desteklemeyen birisi !!! ( Tabi gözü olup görmeyene göre öyle. )
Hocam bunlar konuyla alakalı bir şey demiyor ki hep farklı bir hatalı yerden bir şeyler söylüyorlar bir kanıtları belgeleri yok ki insanları kendine çekmeye çalışıyorlar herkese para yardımı herkese zam vs. diyorlar ama 40 milyon işçiye verseler ne kadar para gider

Mr.Pavarotti

Doçent
Reaksiyon puanı
592

Yav önünde prompter olmazsa konuşamıyor adam:) ezberlenmis metinleri gündem oldu sosyal medya da ezberletilmis metini de yoksa eyyyyy cehape bu cehape varya diye başlıyor başkada bir filmi yok :) ayrıca gundiyi savunmuyorum bir kez daha hatırlatırım

Irıs von Everec

Profesör
Reaksiyon puanı
1,472
Biliyorumda sen burada ne demek istiyorsun ben orada parayı devlet vermiyor mu dedim
Herkese zam yapsalar çok para gider diyorsun ama parayı ödeyenenin dev ekonomiye sahip devlet olduğunu unutuyorsun. Zam yapılınca o zammın parasını sanki kendin ödeyecekmiş gibi düşününce gözüne çok fazla geliyor diyorum

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,094
Herkese zam yapsalar çok para gider diyorsun ama parayı ödeyenenin dev ekonomiye sahip devlet olduğunu unutuyorsun. Zam yapılınca o zammın parasını sanki kendin ödeyecekmiş gibi düşününce gözüne çok fazla geliyor diyorum
Evet hocam biliyorum ama şuan bir belge kanıt sunmuyorlar 128 milyar üzerinden halkı kendilerine çektiler ama belge sunamadılar ve sustular o 128 milyar dolar devlet ve millet için kullanıldı dolar artmasın diye

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Yav önünde prompter olmazsa konuşamıyor adam:) ezberlenmis metinleri gündem oldu sosyal medya da ezberletilmis metini de yoksa eyyyyy cehape bu cehape varya diye başlıyor başkada bir filmi yok :) ayrıca gundiyi savunmuyorum bir kez daha hatırlatırım

Cumhurbaşkanı günde kaç açılışa kaç törene veya toplantıya yemeğe gidiyor haberin var mı ? Ülkenin Cumhurbaşkanlığı makamını temsil ettiği için tabii ki pronter ile konuşacak. Söyledikleri yerli ve yabancı çoğu kişiyi bağlar çünkü. Yanlış beyanda bulunursada onu bağlar. Muhalefet gibi rahat değil ki at bol keseden sabah akşam diye...

Not: Allah'tan gandiyi savunmuyon :( Savunsan şuan DGM'de mi yargılardın bizi yoksa İstiklal Mahkemelerinde mi belli değil :)

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Varsayımına göre 15 20yi gören doların 15 20yi görmesinin sebebi ne peki?

Sebebi CHP zihniyeti olabilir mi :)

Şaka bir yana Konu ile ilgili TEK BİR KELİME YAZABİLİR MİSİNİZ ?

Bu kadar büyük bir iddia bu kadar sabah akşam söylemlerden ne olduda muhalefet vaz geçti caydı 1 haftadır konuşmuyor ? Kafa karıştır yalan yanlış salla nede olsa bulunur inanan siyaseti mi nedir bu yapılanlar...

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Habertürkteki tarafsız bölgeye çıksan reytingleri 5 e katlarsın aslında, bi düşün derim.

Konu hakkında TEK KELİME YAZAMAYACAN tamam anladım :(

Başka var mı yedekten söyleyeceğin bir şey :D Ama Megri megri dediler veya Aponun kardeşi TRT flan demiyecen mi !!!

Irıs von Everec

Profesör
Reaksiyon puanı
1,472
Konu BAŞLIĞINA NE ZAMAN GELECEN !!!
Peki gelelim konuya.
Biliyorsunuz geçen hafta neredeyse her yerde 128 Milyar Dolar nerede diye söyleyen 3 laflarının 3 üde bu söylem olan muhalefet AKP'nin Yalan dediği ALGI dediği video sonrası tek kelime etmemeye başladılar bu normal mi ? 7 gün oldu heralde bu video çıkalı ÇIT YOK !!!
Silivri soğuktur lafı boşuna çıkmadı herhalde, bunun arkasını bilemeyiz her şey olabilir.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Peki gelelim konuya.

Silivri soğuktur lafı boşuna çıkmadı herhalde, bunun arkasını bilemeyiz her şey olabilir.

Ne yani sen şimdi ülkenin ana muhalefet partisine Atatürk'ün kurduğu partiye Korktular pıstılar ondan geri adım attılar ve 128 Milyar muhabbetini ondan mı söylemiyorlar diyorsun gerçekten !!! Bu mu yani :D

Daha şimdiden korkarsalar ilerde iktidar olunca nasıl Amerika -Rusya- Çin -İsrail gibi devletlerle aşık atacaklar !!!