Haber Fernando Muslera vedaya hazırlanıyor

uags1905

Asistan
Katılım
11 Kasım 2024
Mesajlar
118
Reaksiyon puanı
42
Puanları
28
images


Galatasaray'da bir dönem sona eriyor. Fernando Muslera uzun yıllar kaptanlık yaptığı sarı-kırmızılı takıma vedaya hazırlanıyor.

Sabah gazetesinin haberine göre, sezon sonu sözleşmesi sona erecek Uruguaylı eldiven ülkesine dönecek. Muslera böylece hem Uruguay'da satın aldığı 3. Lig takımına hem de ailesine daha fazla zaman ayırmayı planlıyor.

Galatasaray formasıyla ligde 8. zaferini hedefleyen 38 yaşındaki deneyimli eldiven sarı-kırmızılı takıma şampiyonlukla veda etmek istiyor.

Bu sezon zaman zaman performansıyla tartışılsa da son haftalarda dümene geçen kaptanın Antalya kampında takımı motive ettiği haberde vurgulandı.

Muslera'nın Alanyaspor maçının devre arasında ise yöneticilere, "Biz prim değil şampiyonluğu düşünüyoruz. Bu süreçte desteğiniz takım için daha önemli." ifadelerini kullandığı öne sürüldü.


Fernando Muslera bu sezon Galatasaray'ın kalesini 34 maçta korudu

(Maçkolik)

images

images
 

durmayann

Müdavim
Müdavim
Katılım
6 Nisan 2020
Mesajlar
2,944
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
3,288
Puanları
358
Yaş
19
Takımdaki sallantı Musleraya vurdu. Zamanı da gelmişti güzel bitirsin bari.
 

H..

Öğrenci
Katılım
1 Haziran 2024
Mesajlar
60
Reaksiyon puanı
24
Puanları
8
Giderse şampiyonluklara elveda der Galatasaray.. ;)
 
Üst