Championship Manager 2010 İncelemesi

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Takımınızın başında, tuttuğunuz futbol takımının ligdeki ve Avrupa'daki başarısız sonuçları canınızı mı sıkıyor? Eğer futbol bilginize güveniyorsanız, takımınızı bir de siz yönetin!

Menajerlik oyunlarının en bilindik isimlerinden biri olan Championship Manager'ın 2009/2010 sezonu versiyonu nihayet yayınlandı. Son yıllarda iyice rölantide giden yapım, Football Manager'ın gölgesinde kalmıştı. Sıradan geliştirmelerle satışa sunulan oyun, bir türlü büyük rakibini geçmeyi başaramıyordu. Nihayet yapımcı Beautiful Game Studios silkinip kendine geldi ve Championship Manager 2010 için sıkı düzenlemeler yaptı!

11253018957.jpg

Evvela ülkemiz oyuncuları için çok önemli bir yenilik, Championship Manager 2010'da (CM 2010) bizi bekliyor. Öyle ki, yeni yapım tamamen Türkçe dil desteği ile beraber geliyor! Dolayısıyla, yeteri kadar İngilizcesi olmadığı için menajerlik oyunlarının karmaşasından uzak duran kullanıcılar, artık CM 2010 ile takımlarının başına geçebilecek.

21253018993.jpg

:: Championship Manager 2010 hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce bu yıl Football Manager'ın önüne geçer mi?

Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Fm 10 çıkana kadae cm 10 ile idare etmeyi planlıyorum..
şuan için diyebilirimki cm , beni FM den vazgeçirecek gibi durmuyor :)

LWMP

Doçent
Reaksiyon puanı
3
guzel fakat cm de maclar cok sacma oluyor mılanı alıyom en dandık takıma yenılıyor

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
CM'yi tek geçerim. Seviyorum bu oyunu. :)

kryyltkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Aynı dandikliği ben de gördüm real madrid ispanya 3.liginden bir takıma 4-0 yenilebilir mi ya bariz 4-4-2 oynadım ayarlarda da öle saçmalamadım yani bazen oyunları simülasyon yapalım derken saçmalıyorlar işte böyle.

Bir de continue buttonuna bastığımda baya bekliyor fm de hemen gün atlıyordu burada baya baya bekliyon bir de bazı şeyleri yapmanı istiyor yapmazsan gün de atlamıyor o da ayrı saçmalık ama onun dışında sizde günler nasıl geçiyor hızlı mı?

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
İncelemeleri okudum Fm'yi geçen tek bir yanı Türkçe Dİl desteği oda eh işte gibi....

NaMa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
turkçe oldugundan geçer fm2010 tr yaması cıkana kadar:D

_Saytun_

Profesör
Reaksiyon puanı
9
FM daha iyi ama FM çıkana kadar CM oynayıcam.

CM nin türkçe olması da bi avantaj tabi ama olsun FM ye alıştık bi kere.

Bu durum aynen Nokia'ya alışan sonra da Samsung'u kullanamamaya benziyor :D

Erthon

Profesör
Reaksiyon puanı
13
İnceleme için Aykut'a teşekkürler devamını bekleriz.

By_ÇaKaL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
öncelikle oyun incelemeleri konusunda son zamanlarda gerçekten güzel işler çıkartıyorsunuz. ve salt okunur nickli arkadaşa bu konuda teşekkür ederim.
bir çok oyun sitesinin günler sonra sayfasına koyduğu inceleme yazısını çok kısa bir zamanda sitenizde yayınladığınız için SDN ekibine teşekkür ederim.
CM2010'un demosunu oynadım Full sürümünden bir farkı yoktu tek kısıtlaması yarım sezon olmasıydı. Ve salt okunur adlı arakdaşa inceleme bahsettiği bütün konular hakkında katılıyorum.
altına izamı atarım inceleme yazısının.
fakat daha önce menajerlik oyunun oynamamış birisi olarak bu younun tamamen full olarak türkçe olması beni bie cezbedip oyunun demosunu indirmeme sebep olmuştu ve bi aksilik olmazsa full sürümünüde sipariş edicem.
Darısı FM'nin başına artık.
Full sürüm türkçe yaparlarsa FM'yide deneyebilirim ;)

Quadro

Doçent
Reaksiyon puanı
4
fm'yi unutturacak gibi durmuyor gerçekten ..

kaptan_07

Asistan
Reaksiyon puanı
5
türkçe dil desteği diyor ama...

Dinlenmesi gerek AND kontratı bitiyor yazıyor.

icaz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
maç matoru ve yapay zakası fm nin yanına dahi yakalaşamaz...be her zaman böyle oldu bende bi ümit gelişmiştir diyerekten gidip orjinalini aldım ama pişman oldum...CM yi silip yerine tekrar FM 09 yükledim.....FM 2010 U BEKLEYİN DERİMM