Football Manager 2010 PC İnceleme

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Teknik direktör olmak artık hayal değil! Tuttuğunuz takımı zaferlere taşımak için saha kenarında yerinizi alın!

Futbolla yatıp kalkan oyuncuların adını ezbere bildiği Football Manager'ın (FM) 2010 versiyonu satışa sunuldu. Test merkezimizde ağırladığımız FM 2010, yapımcı Sports Interactive'e göre şimdiye dek geliştirdikleri en iyi menajerlik oyunu! Bu iddiayla piyasaya sürdükleri Football Manager 2010'dan oldukça umutlu olan firma, bu yıl yapımı Türkçeleştirmek gibi bir projeye de imza atabilir. Ancak bir şartla!

141258030937.jpg

4 Kasım 2009'da Sports Interactive Stüdyo Direktörü Miles Jacobson tarafından Türk basınına tanıtılan oyunun, Çin ve İlgiltere'den sonra en çok ülkemizde oynandığı açıklandı. Buna karşın yapımın şimdiye dek Türkçeleştirilmemesinin ardındaki neden olarak, ülkemizde FM'nin %97 oranında kopya kullanılması gösterildi. Football Manager 2010 ve serinin devamı Türkçeleştirilecek. Ancak firmanın basit bir şartı var. Eğer ülkemizde FM 2010'un korsan satışı sadece %2, yani %95'e düşerse, yapımın Sports Interactive tarafından Türkçe dil dosyası bedava olarak indirime sunulacak.

:: Football Manager 2010 hakkındaki görüşlerinizi ve en beğendiğiniz genç yetenekleri bizimle paylaşın.

Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Valla böyle şartlı işlere çok kıl oluyorum, tükçesini çıkarmış olsalardı, gidip alacaktım. Kaç paraymış bakmıyacaktım bile... Ama bu durumda yaşasın game copy world!..

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Oyunu Bitircekler Nerdeyse Cafede Siz Daha yenımı ıncelıyorsunuz Türkçeye Gerek yok Zaten 1 Hafta Icınde Türkçe Yamasıda Düşer:D:)

kryyltkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ya galatasarayı ne de güzel yapmışlar şiir gibi oynuyor takım ilk sezonu bitirdim sıralamayı yazayım:
1- Galatasaray
2- Ankaragücü
3- Kayserispor
4- Beşiktaş
5- Trabzonspor
6- Bursaspor
7- Fenerbahçe ( Çok şaşırdım sürekli berabere kaldılar)

Transfer olarak devre arasında Elanoyu Barçaya sattım yerine Napoliden marek hamsik'i aldım takım koptu gitti :D

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
ya galatasarayı ne de güzel yapmışlar şiir gibi oynuyor takım ilk sezonu bitirdim sıralamayı yazayım:
1- Galatasaray
2- Ankaragücü
3- Kayserispor
4- Beşiktaş
5- Trabzonspor
6- Bursaspor
7- Fenerbahçe ( Çok şaşırdım sürekli berabere kaldılar)

Transfer olarak devre arasında Elanoyu Barçaya sattım yerine Napoliden marek hamsik'i aldım takım koptu gitti :D

bende de fenerbahçede düşüş vardı..
ilk sezon 10. sırada bitirdiler..
elano iyi gidiyo ama :D
25.5 milyona satmıştım bende ilk sezon sonunda

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Süper bi oyun yaptılar İzmirde satan yokki bulamıom bulsam alacagım

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Ballotell'liyi bi alamadım ya Süper forvet ama Para yetmiyor Tek sorun Galatasarayda tranfer bütçesi çok az...